Astăzi este 02 Iun 2023, 05:26
Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de incalzire
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
-
Sorin Dandes
- Membru forum
-
La acel tub nu sar gasi o solutie ?Il montam la o grila de ventilare sau cum se numesc.Hmm biogazul de la o toilet..tot am montate apometre acasa nu mai tragem apa si cu materia prima care se aduna producem gaz ptr concedii

,oare merge si la masina

ca a mea este cu GPL.Da suntem capabili de orice noi romanii.
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994
-
Anghel Bogdan
M-am hotarat pentru un White westinghouse de 7000 BTU care are 23 Kg unitatea externa si 7kg cea interna. Din pacate se cam scot din fabricatie cele de 7000 BTU si nu se prea mai gasesc . Am sa montez UE pe spatele rulotei si am sa-i pun un grilaj sau ceva sa nu o fure careva . Oricum promit sa va tin la curent cu subiectul si sa va pun si niste poze . Bogdan
-
SERGHEI
Anghel Bogdan scrie:M-am hotarat pentru un White westinghouse de 7000 BTU care are 23 Kg unitatea externa si 7kg cea interna. Din pacate se cam scot din fabricatie cele de 7000 BTU si nu se prea mai gasesc . Am sa montez UE pe spatele rulotei si am sa-i pun un grilaj sau ceva sa nu o fure careva . Oricum promit sa va tin la curent cu subiectul si sa va pun si niste poze . Bogdan
Nu crezi ca 23 kg+ suportii vor afecta rulota....daca mai pui si un grilaj??/
Am fost la Metro si am vazut portabila aia...incape la fix in dulapul de langa frigider si cu tubul de evacuare asezat pe grila de aer de sub frigider...Este adevarat ca la 7 mil putea avea si incalzire dar avand in vedere ca nici nu se observa prezenta ei in rulota fiind amplasata intr-un loc in care mare lucru nu depozitam ,ma face sa o prefer altor sisteme...Poate la iarna gasim ceva mai ieftinut (din stocuri

)...
-
Bogdan
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img241.imageshack.us/img241/3585/imag013lx6
Astept parerile dvs. despre aceasta varianta de a.c. de conceptie germana...
Toate bune,Bogdan D.
P.S. Vad ca nu merge treaba cu poza...
-
Dragos-Iulian Dobrovat
- Membru fondator
de Dragos-Iulian Dobrovat » 06 Noi 2006, 14:07
Incerc si eu sa pun poza lui Bogdan.

Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D
TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
-
Marius Bogdan
- Membru fondator
daca tot vine iarna si vorba romanului:"iarna faci car,iar vara sanie" am o rugaminte pentru cine poate furniza informatii suplimentare!Am contactat prin e-mail distribuitorul Sanyo pentru a afla cat costa un aer conditionat SA-P51E.Nu am primit nici un raspuns!Telefonic nu mai vorbesc,pentru ca intri pe centrala si apoi stiti bine ce urmeaza!
Daca cineva poate are drum la:
http://www.aerconditionat.ro/contact.phpsi poate afla pretul:raman indatorat!
Este greu sa vii din provincie in Bucuresti si sa incerci sa impaci si capra si varza!
Multumesc mult!
mig03
-
Anghel Bogdan
Se pare ca majoritatea importatorilor de AC au magaziile goale si nici nu au de gand sa importe nimic pana la primavara asa ca nu mai am decat sa astept caldura. Unii considera ca de fapt nici nu ar fi chiar absolut necesara intalatia , mai ales daca pui rulota la umbra caci seara se face oricum racoare si stai cu geamurile deschise , si ar fi OK . Voi ce parere aveti este sau nu necesara ?
-
Sorin Dandes
- Membru forum
-
Eu zic ca este necesara.Sa fii in champing la mare ..40 de grade..vi de la plaja molesit si intri in rulota incinsa de soare...nu cred ca ai sanse sa stai linistit 10 minute.(La umbra poate nu gasesti loc)
Si cica sa-ti faci vara sanie si iarna caruta...
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994
-
rulotistul cel istet
de rulotistul cel istet » 17 Noi 2006, 22:19
Eu cred ca nu e neaparat nevoie nici la mare, nici la munte.
Noaptea se racoreste suficient.
Doar ziua daca vrei sa stai in ea si e in bataia soarelui (la mare) devine o problema!
-
teodor97