Astăzi este 04 Iun 2023, 03:44

CATEGORIA BE!(SAU EB)

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 23 Ian 2007, 19:02

si doru are masina micuta si urca cu el everestul,adica fagarasanul,nu cred ,daca nu ar merge bine doru si-ar forta masinuta,isi iubeste mai mult ca sa -i dea sarcina ce nu poate indeplini,si rulota lui are max 800-900kg intreabal

frandos cosmin

Mesaj de frandos cosmin » 23 Ian 2007, 19:12

Am aparut cu dovezi nu vorbe! in foto apare cartea tehnica (brif) original si cartea de identitate care a fost facuta dupa brif de cei de la RAR este vorba de aceeasi masina , sa incepem cu lungimea=4572(brif)( RAR)4633 sa lungit dle dupa atatia ani de la inmatriculare ... acum este cat un autobus !!! Greutate (brif)1330kg( RAR) 1300 kg dar a si slabit ca o alerg pe saraca bunicuta zi de zi !!! vit max constr (brif)157km/h (RAR) 159 km/h!! pai vedeti ce inseamna sa fii si lung si slab alergi mai tare!! si am ajuns la cei mai important remorcabila cu disp de frinare(brif)1000 kg( RAR)1150 kg, mama!!! asta e mai ceva ca o femeie 90-60-90! fara dispozitiv de franare (brif)650kg( RAR)650kg oare cum si-au dat seama ca eu nu le-am soptit nimic?Zgomot db (brif)70( RAR)79 iar la sursa de energie mi-ar fi placut sa nu fi copiat cei de la RAR !!! VA DA-TI SEAMA CATA IRESPONSABILITATE ? INDIFERENTA? ASTIA NICI NU STIU COPIA!!!!!!!!!!! ASA CA NU VA LUATI DUPA CE SCRIE IN TALON PURTATI CU VOI CARTEA ORIGINALA( BRIF) PE BUNE NU GLUMESC !!!![URL=http://imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/8323/dscn01936pl.jpg[/IMG][/URL]
Ultima oară modificat 24 Ian 2007, 11:09 de către frandos cosmin, modificat 1 dată în total.

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 23 Ian 2007, 19:20

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Pai bine mai Cosmine,daca ai vazut ca acolo scrie aiurea de ce nu te-ai dus mai inapoi la ei???Aia ti-au trecut datele de la alta masina!!! Mergi la ei sa-ti rectifice!!! Aveti si voi prostii vostri mai!!! :D :D :D :D :D

frandos cosmin

Mesaj de frandos cosmin » 23 Ian 2007, 19:50

NICI POVESTE SA FIE DE LA ALTA MASINA SI IN PLUS LA CONSUL ESTE ACELASI LUCRU CU DATE PUSE DIN BURTA !!..Imagine

Mircea Ionescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu » 23 Ian 2007, 19:58

Pai daca in carte scrie la remorcabila cu disp de franare 1150 de ce nu scrie si in talon? (sa intri si tu in legalitate)...

frandos cosmin

Mesaj de frandos cosmin » 23 Ian 2007, 21:27

STAI PUTIN CA CE AM SCRIS ADINEAORI A FOST UN EX DE LA CEALALTA MASINA CARE ESTE RADIATA TEMPORAR IAR LA ACTUALA MASINA NU SCRIE NIMIC IN CARTEA DE IDENTIT LA RUBRICA ACEEA CU TOATE CA ESTE ACELASI MODEL!!!

SERGHEI

Mesaj de SERGHEI » 23 Ian 2007, 22:05

coupe scrie:Pai daca in carte scrie la remorcabila cu disp de franare 1150 de ce nu scrie si in talon? (sa intri si tu in legalitate)...

Pai in legalitate ar trebui sa intre cei de la politie care au omis sa treaca datele in talon asa cum sunt specificate in CI .....sau idiotii de la RAR care au trecut in carte doar ce au vrut ei ....

bebe944
Membru forum

Mesaj de bebe944 » 24 Ian 2007, 23:52

cosmine vorba ceea "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" :D
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759

frandos cosmin

Mesaj de frandos cosmin » 25 Ian 2007, 15:45

Ai dreptate Bebe ! In orice padure exista si uscaturi!!! :lol:

bebe944
Membru forum

Mesaj de bebe944 » 25 Ian 2007, 17:42

pe mine m-au inyrebat la RAR cum facem testul de frinare , ca cel ce se ocupa cu asta era bolnav iar celalalt nu stia... :D
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759

frandos cosmin

Mesaj de frandos cosmin » 25 Ian 2007, 20:48

Uite ce am patit eu in 1999 cand mi-am pus gpl pe masina! am mers la RAR cu instalatia montata, in stare de functionare ca sa o omologhez! saracii nici nu stiau ce aveau de facut deci constatare:Firmele care montau asa ceva la vremea aceea erau autorizate de RAR !!!dar cand te duceai sa o omologghezi era un ozn pt ei! nu aveau aparatura necesara nici nu erau documentati!!! IN PRINCIPIU AMENZILE PE CARE LE INCASAM AR FI TREBUIT TRIMISE PE ADRESA LOR DEOARECE LA UN CONTROL RUTIER ACEASTA INSTALATIE TREBUIA TRECUTA IN CERTIFICAT CA FIIND OMOLOGATA!!!ESTE UN HAOS TOTAL IN TOATE INSTITUTIILE DIN TARA SI CEI MAI RAU CA NU EXISTA OALTA INSTITUTIE SUPREMA DE CARE SA LE FIE FRICA CU ADEVARAT POATE ATUNCI AR FI MAI RESPECTUOSI SI MAI ATENTI :!:

Raspunde