Astăzi este 02 Iun 2023, 05:52

SISTEM ANTI BALANS

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pascu Liviu
Membru forum
Mesaje: 42
Membru din: 13 Iun 2006, 21:21
Localitate: Bucuresti

SISTEM ANTI BALANS

Mesaj de Pascu Liviu » 03 Noi 2006, 21:16

SALUT AM O MARE NEDUMERIRE POATE MA AJUTA CINEVA .?
CUM FUCTIONEAZA ACEST CIRLIG CU STABILIZATOR .
AM MERS CU DOUA RULOTE DE APROAPE ACELEASI DIMENSIUNI SI GREUTATE DIN CARE UNA AVEA STABILIZATOR SI ALTA NU .
SI NU AM SIMTIT NICI O DIFERENTA
MULTUMESC.

TIBIX

ANTIBALANS RULOTA

Mesaj de TIBIX » 03 Noi 2006, 22:06

1.SISTEMUL ANTIBALANS NU TREBUIE GRESAT.INAINTE DE FOLOSIRE SE STERGE CUIUL DE TRACTARE DE VASELINA RAMASA DE LA SISTEMUL CLASIC.
2.ESTE POSIBIL CA:SISTEMUL SA AIBE CAPSULELE DE STRINGERE UZATE.
PISTONUL CARE REALIZEAZA PRESIUNEA SA FIE UZAT(NU ARE FORTZA INITIALA)
SISTEMUL REALIZEAZA STABILITATEA RULOTEI LA DRUMURI ACCIDENTATE(ATUNCI VEI SIMTI DIFERENTA),VITEZE MAI MARI,SCHIMBARI BRUSTE DE DIRECTIE.

FOLOSITI SISTEME ANTIBALANS(PROBATI-LE INAINTE DE FOLOSIRE) WWW.RULOTA.RO

TIBIX

SISTEM ANTIBALANS

Mesaj de TIBIX » 13 Feb 2007, 23:49

NICI UNUL DIN MULTELE SISTEME ANTIBALANS NU ARE REGLAJ.FORTZA DE STRANGERE ESTE CALCULATA DE PRODUCATOR SI NU POATE FI MODIFICATA DE CINEVA PRIN REGLAJ.DACA SUNT PROBLEME CU FORTZA DE STRANGERE(UNELE SISTEME INDICA SI UZURA PASTILELOR DE CONTACT)TREBUIESC INLOCUITE CAPSULELE DE STRANGERE SAU PISTONUL SAU ARCUL(DUPA CAZ).NU GRESATI SISTEMUL ANTIBALANS!!!SISTEME ANTIBALANS LA WWW RULOTA.RO.

Pascu Liviu
Membru forum
Mesaje: 42
Membru din: 13 Iun 2006, 21:21
Localitate: Bucuresti

Mesaj de Pascu Liviu » 14 Feb 2007, 18:20

dupa lungi si intense studi am ajuns la concluzia ca acele pastile sa opreasca rulota din balans ar trebui sa fie cel putin cit jumate din rulota si actionate de un motor cu pompa hidraulica .eu am testat un protap fara rulota nou nout si fara vaselina iar pe rulota am facut eu care am 107 kg si nu am simtit nici o frinare si m-am balansat in fel si chip si am ramas cu buza umflata .singura diferenta este ca stringe un pic mai tare decit ala clasic .

TIBIX

SISTEM ANTIBALANS

Mesaj de TIBIX » 14 Feb 2007, 19:38

-SISTEMUL ANTIBALANS REDUCE BALANSUL LATERAL NU SI CEL VERTICAL.SISTEMUL CAUTA SA REDUCA AMPLIFICAREA BALANSULUI REZULTAT DIN OCOLIREA BRUSCA A UNUI OBSTACOL.LA O ASTFEL DE MANEVRA RULOTA(FARA ANTIBALANS SI MAI GRAV SI FARA AMORTIZOARE) TINDE SA INTRE INTR-UN BALANS LATERAL CARE ADAUGAT LA MANEVRAREA BRUSCA A VOLANULUI STANGA-DREAPTA PENTRU REDRESAREA MASINII POATE DUCE LA INTRAREA IN DERAPAJ A RULOTEI SI IMPLICIT A INTREGULUI ANSAMBLU AUTO-RULOTA CU EFECTE DINTRE CELE MAI NEPLACUTE(RASTURNARE SAU DERAPAJ).
-SISTEMUL ANTIBALANS SE POATE PROBA ASTFEL:SE MONTEAZA FARA RULOTA SI NEGRESAT PE NUCA(SUNT EXCLUSE TOTAL CARLIGELE FACUTE ARTIZANAL CARE NU AU NICI FORMA NICI DIMENSIUNILE ORIGINALE).SISTEMUL ASTFEL MONTAT NU TREBUIE SA POATA FI MISCAT LATERAL PRIN FORTZA MAINII.EL POATE FI MISCAT DOAR IN PLAN VERTICAL(SUS-JOS).
-UNELE SISTEME INDICA PE LANGA CUPLAREA CORECTA LA NUCA SI GRADUL DE UZURA AL PASTILELOR DE CONTACT.
-DEASEMENEA PRIN CONSTRUCTIE SISTEMUL BENEFICIAZA DE DOUA SISTEME DE SIGURANTZA EL NEPUTAND FI DECUPLAT DECAT DUPA CE AMBELE SISTEME SUNT DECUPLATE.
-LA BUNA FUNCTIONARE A SISTEMULUI CONCURA SI PISTONUL SISTEMULUI DE FRANARE CU CELE DOUA BUCSI DIN TEFLON CARE SE GRESEAZA PERMANENT.
-IN CAZUL IN CARE SISTEMUL "SCATAIE"LA VIRAJE SI DENIVELARI TREBUIE CURATATE PASTILELE DE CONTACT CU UN SMIRGHEL FOARTE FIN.
RECOMAND TUTUROR MONTAREA DE ASTFEL DE SISTEME SIMILARE CUMVA CU A.B.S. ul DE PE MASINI.(WWW.RULOTA.RO)
DRUM BUN SI IN SIGURANTZA TUTUROR!

Pascu Liviu
Membru forum
Mesaje: 42
Membru din: 13 Iun 2006, 21:21
Localitate: Bucuresti

Mesaj de Pascu Liviu » 14 Feb 2007, 20:19

la o greutate de peste 1000 t cit are rulota mea plus ce am in plus aici spun ca am frigider de 400l generator de 2,2 kw si multe altele necesare micului rulotist ,eu zic ca minunatiile de pastile sint egale cu o frectie la piciorul de lemn iar legat de ABS il consider un ajutor pentru soferi de duminica pentru ei este bun eu prefer sa simt eu masina nu ea pe mine.
PAREREA MEA . CU STIMA pascu liviu

TIBIX

SISTEM ANTIBALANS

Mesaj de TIBIX » 14 Feb 2007, 21:07

PENTRU A NU SE INTZELEGE GRESIT TREBUIE SA VA CONTRAZIC:
1.PROBABIL RULOTA DVS. ARE 1 TONA SI NU 1000.
2.ESTE IMPOSIBIL SA AVETI UN FRIGIDER DE 400 L.(AM FI TOTI INVIDIOSI)
3.CU SISTEM ANTIBALANS ESTE APROAPE DE NECONCEPUT SA MERGEM(MAI ALES LA DRUMURILE NOASTRE) SI VA ASIGUR CA NU ESTE "FRECTIE LA PICIOR DE LEMN".SISTEMUL ANTIBALANS ISI FACE "SIMTITA PREZENTA"DOAR IN SITUATII LIMITA CAND REDUCE (NU ELIMINA TOTAL RISCUL UNUI ACCIDENT).LA O DEPLASARE NORMALA NU SE "SIMTE"IN VREUN FEL PREZENTA LUI.
4.A.B.S. LA MASINI ESTE VITAL(DE ACEEA LA MULTE MARCI AUTO A INTRAT IN DOTAREA DE BAZA).CONDUC DE CEVA TIMP SI NU CRED CA EXISTA UN SOFER CARE LA IVIREA UNUI OBSTACOL APARUT BRUSC SA POATA FRANA LA LIMITA BLOCARII ROTII.(DUPA CUM SE STIE DEJA FRANAREA PRIN ALUNECARE ESTE MAI LUNGA DECAT FRANAREA PRIN ROSTOGOLIRE SI IN PLUS MAI RAMANE SI CONTROLUL ASUPRA DIRECTIEI FATA DE O ROATA BLOCATA)
5.ASA CA ,VREM NU VREM(SOFERI DE DUMINICA SAU NU)UNELE SISTEME CONCURA CLAR LA SIGURANTA CIRCULATIEI DEPASINDU-NE CLAR LIMITELE NOASTRE CA OAMENI.

CU STIMA TIBIX.

Avatar utilizator
Dan Iliescu
Membru fondator
Mesaje: 490
Membru din: 27 Feb 2006, 12:05
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967
Localitate: Bucuresti - Drumul Taberei
Contact:

Mesaj de Dan Iliescu » 15 Aug 2007, 09:07

Utilitatea acestui dispozitiv ai sa o afli la primul drum neasfaltat...succes.
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751

george

Mesaj de george » 16 Aug 2007, 10:33

Nu pot sa descifrez prea bine sensul abscons al "analizei de text" al lui @klinutzu, adica daca este incarcata de ironie sau nu. La prima vedere, aspectele sesizate sint corecte. Ceea ce m-a surprins insa foarte tare este amenintarea cu stergerea mesajelor daca acestea nu corespund unei (sau unor) anumite pareri sau persoane, desi nu exprima injurii, calomnii sau alte exprimari indecente la adresa lor, a familiilor lor, a vietii lor private, sau sa fie de natura sa aduca atingere valorilor eticii, moralitatii, traditiilor unanim acceptate in societate etc. etc. Credeam ca dezbaterile de pareri, chiar controversate, conduc la ceva constructiv intotdeauna (cu exceptia societatilor totalitare). In statutul asociatiei si in Regulamentul de functionare al Clubului RV si al Forumului de discutii nu am intilnit specificatia ca, daca parerile cuiva exprimate in mod decent, politicos, nu corespund cu ale altui participant la forum - chiar daca cel din urma face parte (poate) din conducerea Asociatiei - acestea vor fi sterse sau nu i se va da voie sa-si mai exprime ideile sau sa le argumenteze. Exista organ de cenzura? Iertare daca nu am stiut. Pentru a-mi ispasi pacatele ma duc impreuna cu rulota mea vreo 7 ani la Canal... Sper insa sa nu trec prin Experimentul Pitesti.
Ma retrag de buna voie din Forum, lasind locul liber celor care vor sa-si exprime in mod aplaudativ consonanta si rezonanta doar cu anumite idei si pareri.
Stima si respect pentru toata lumea

Avatar utilizator
Dan Iliescu
Membru fondator
Mesaje: 490
Membru din: 27 Feb 2006, 12:05
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967
Localitate: Bucuresti - Drumul Taberei
Contact:

Mesaj de Dan Iliescu » 16 Aug 2007, 10:51

Posturile nu vor mai putea fi sterse de absolut NIMENI, nici macar de "site admin" recte eu, coupe sau curelea. Nu gasesc normal ca o idee sau o parere sa fie "cenzurata" de cineva... Rog insistent moderatorii sa termine cu amenintarile de genul asta !!! :!:
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 16 Aug 2007, 10:58

Pai atunci hai sa scriem tot felul de prostii Dane! Sa vina unul nou care nu stie nimic si sa faca toate prostiile care se scriu,iar apoi,cand va scrie din nou despre ce i s-a intamplat rau,datorita prostiilor scise aici,ce vom face? Il vom intreba de ce n-a citit tot sau ce? Ca n-a tras concluzia care trebuie? Peste tot prostiile sunt sterse!!! Sau sunt amendate!

Avatar utilizator
Dan Iliescu
Membru fondator
Mesaje: 490
Membru din: 27 Feb 2006, 12:05
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967
Localitate: Bucuresti - Drumul Taberei
Contact:

Mesaj de Dan Iliescu » 16 Aug 2007, 11:04

Ii poti atrage atentia cum ca a gresit si sa il pui sa modifice sau sa stearga singur postul.
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751

Raspunde