Astăzi este 04 Iun 2023, 03:23

Ne-am luat rulota!!!! Uraaaaa

prezentare RV

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Mona si Octav
Membru forum

Re: Ne-am luat rulota!!!! Uraaaaa

Mesaj de Mona si Octav » 17 Mai 2010, 13:07

Haioasa faza cu numerele... Adevaru` este ca si noi cand am cumparat rulota din Olanda, placutele de inmatriculare le-a facut olandezu pe un carton cu niste stickere ca alea de se gasesc pe la tarabe... M-am uitat un pic ciudat, dar dupa ce a pus si stampilele alea rotunde cu holograma m-am linistit. Oricum, ati avut noroc ca nu v-a oprit nimeni. Pe noi ne-au oprit niste politisti in civil in Germania si de nu ne-au puricat actele de la rulota de ziceai ca cine stie ce am cumparat. S-au uitat cu lupa din aceea de ceasornicar la toate stampilele si hologramele de pe talonul rulotei... cu scuzele de rigoare dupa ca li s-a parut ciudat ca rulota are numere de Olanda si ca este tractata cu un van gol, fara marfa in interior... Ca se asteptau sa avem marfa in duba ca altfel de ce sa mergem atata drum cu un van gol ca sa aducem o rulota. Raspuns: pentru ca nu am gasit alta masina cu carlig de remorcare cu care sa putem merge sa aducem rulota...
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V

Radu Pascu
Membru forum
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Re: Ne-am luat rulota!!!! Uraaaaa

Mesaj de Radu Pascu » 17 Mai 2010, 13:35

Interesanta patania cu numerele. Eu cand am luat rulota, omu' mi-a tiparit numarul la imprimanta lui din birou. Eu am replicat ca nu am sa circul cu asa ceva mai ales in Ungaria.
Atunci a dat un telefon, si am fost trimis la un magazin de piese auto, care confectiona si numere. Am platit 9Ñ” si am obtinut un numar cu o dunga galbena. Asta a fost tot.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570

Raspunde