Astăzi este 02 Iun 2023, 05:09
Cardul CCI
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Constantin Curelea
- Membru fondator
Re: Cardul CCI
Cardul CCI este valabil pentru 11 persoane care calatoresc in acelasi timp si in acelasi loc.
Sunt membri asociati care doresc card pentru membrii de familie pentru ca nu calatoresc impreuna.
Pretul unui card CCI, pentru titular este 10 lei.
Pretul unui card CCI suplimentar este de 40 lei.
Cardurile CCI se distribuie si ca legitimatie CLUBRV-RO.
Pentru a detine card CCI, ca titular, este necesar sa depuneti, intr-o singura transa, suma de 120 lei( cotizataia anuala)+10 lei (valoare card).
Termen de depunere a banilor este 31.03.2011.
Cine doreste card CCI/2011 si dupa aceasta data, va intra in posesia lui dupa achitarea sumelor aferente intregului an 2011.
Va rog sa comunicam pe aceasta tema si pe cureleacostel@yahoo.com unde voi primi si datele de identificare ale titularulului.
Sunt membri asociati care doresc card pentru membrii de familie pentru ca nu calatoresc impreuna.
Pretul unui card CCI, pentru titular este 10 lei.
Pretul unui card CCI suplimentar este de 40 lei.
Cardurile CCI se distribuie si ca legitimatie CLUBRV-RO.
Pentru a detine card CCI, ca titular, este necesar sa depuneti, intr-o singura transa, suma de 120 lei( cotizataia anuala)+10 lei (valoare card).
Termen de depunere a banilor este 31.03.2011.
Cine doreste card CCI/2011 si dupa aceasta data, va intra in posesia lui dupa achitarea sumelor aferente intregului an 2011.
Va rog sa comunicam pe aceasta tema si pe cureleacostel@yahoo.com unde voi primi si datele de identificare ale titularulului.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Bucuresti
0723 206 708
- Maria Holom
- Membru forum
- Oras: PLOIESTI
- Data nasterii: 11 Apr 1958
Buna ziua, cum se intra in posesia cardului?
Camper HOBBY TOSKANA 650 FLC-Fiat Ducato 130 Multijet 2,3 D - 2008 tel. 0721280119
- Doru Stoicescu
- Membru forum
Curelea spune :Maria Holom scrie:Buna ziua, cum se intra in posesia cardului?
"Cine doreste card CCI/2011 si dupa aceasta data, va intra in posesia lui dupa achitarea sumelor aferente intregului an 2011.
Simplu.
- Maria Holom
- Membru forum
Am inteles pefect din prima postare a d-lui Curelea. Ma refeream la situatia in care am achitat toata suma pt. 2011si am transmis si datele necesare eliberarii cardului. De fapt se vede care sunt membrii cotizanti :!: Probabil m-am exprimat gresit: am vrut sa intreb CAND se intra in posesia carduluiCCI?
Ultima oară modificat 14 Mar 2011, 18:48 de către Maria Holom, modificat 1 dată în total.
Camper HOBBY TOSKANA 650 FLC-Fiat Ducato 130 Multijet 2,3 D - 2008 tel. 0721280119
- Constantin Curelea
- Membru fondator
Pe masura ce primesc datele personale ÅŸi am ocazia sa ma intalnesc cu cei care au solicitat carduri, le inmanez personal.
Cred ca trec prin Ploiesti la sfarsitul saptamanii viitoare.
Oricum, cu ocazia unor intalniri mai numeroase, voi trimite aceste legitimatii.
Reamintesc data de 31.03.2011 pana la care se pot trimite datele personale pe adresa cureleacostel@yahoo.com ÅŸi achita cotizatia de 130 lei.
Oricum, cu ocazia unor intalniri mai numeroase, voi trimite aceste legitimatii.
Reamintesc data de 31.03.2011 pana la care se pot trimite datele personale pe adresa cureleacostel@yahoo.com ÅŸi achita cotizatia de 130 lei.
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708
Bucuresti
0723 206 708
- Maria Holom
- Membru forum
[quote="Constantin CURELEA"]Pe masura ce primesc datele personale ÅŸi am ocazia sa ma intalnesc cu cei care au solicitat carduri, le inmanez personal.
Oare ati trecut prin Ploiesti?
- Doru Stoicescu
- Membru forum
Eu nu inteleg ?Maria Holom scrie:Constantin CURELEA scrie:Pe masura ce primesc datele personale ÅŸi am ocazia sa ma intalnesc cu cei care au solicitat carduri, le inmanez personal.
Doriti sa vina "un reprezentant " al clubului sa va incaseze cotizatia ?
Aveti nelamuriri... de ce nu contactati direct pe domnul Curelea privind orice problema.
Telefonic sau pe Email sau pe PM etc. ???
Eu m-am sezizat... ca ati spus "Oare ati trecut prin Ploiesti?"
Era obligatia dansului sa treaca prin Ploiesti ...???
:?: :?: :?: :?: :?:
NU INTELEG ?
P.S. Daca sunt aspecte preferentiale privind cotizatia ... doresc si eu sa vina "cineva" din staff-ul asociatiei sa-mi ia cotizatia, de acasa. .
Nu-i normal dna. Maria Holom ?
- Maria Holom
- Membru forum
Daca ati fi citit cu atentie, ati fi observat ca am achitat cotizatia, am transmis datele, asadar, astept cardul CCi. D-l Curelea s-a oferit sa-l aduca in trecere prin Ploiesti. De ce ar trebui sa vb. in particular cu unul sau cu altul, daca suntem pe Forum? Poate mai intereseaza si pe altii sa afle cand pot intra in posesia cardului dupa ce au achitat cotizatia.Maria Holom scrie:Am inteles pefect din prima postare a d-lui Curelea. Ma refeream la situatia in care am achitat toata suma pt. 2011si am transmis si datele necesare eliberarii cardului. De fapt se vede care sunt membri cotizanti :!: Probabil m-am exprimat gresit: am vrut sa intreb CAND se intra in posesia carduluiCCI?
- Constantin Curelea
- Membru fondator
Cand sunt sigur ca ajung intr-o localitate ii anunt pe cei interesati de acest lucru.
Daca este o urgenta efectiva, transmit prin curier cardul, dar, acest lucru costa timp si bani.
Timp pentru mine, bani pentru posesorul cardului.
Daca este o urgenta efectiva, transmit prin curier cardul, dar, acest lucru costa timp si bani.
Timp pentru mine, bani pentru posesorul cardului.
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708
Bucuresti
0723 206 708
- Maria Holom
- Membru forum
Ati vazut, d-le Doru Stoicescu, ca d-l Curelea poate sa se "sezizeze" ( corect: sesizeze) si singur?
Multumesc pt. raspuns, d-le Curelea si astept sa treceti prin Ploiesti cat de curand.
Multumesc pt. raspuns, d-le Curelea si astept sa treceti prin Ploiesti cat de curand.
-
- Membru forum
- Oras: Mizil
- Data nasterii: 10 Mar 1971
vaaaaai Doru.... :D :shock: tocmai tuuuu....Doru Stoicescu scrie:Eu m-am sezizat... ca ati spus "Oare ati trecut prin Ploiesti?"
Cand treceti prin Ploiesti domnule Curelea sa ma anuntati si pe mine (pt card)...
- Dragomir Gabriel
- Membru asociat
- Oras: Ploiesti- Prahova
- Data nasterii: 08 Oct 1968
Domnul Curelea, cred ca putem face o intalnire la Ploiesti, se pare ca suntem cativa...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com