Fabi....e ca-n poveste la voi! :D
A inceput sa ninga aici sau....si aici. Zapada are cam 5 centimetri. Sper sa nu creasca asa mare deoarece noi plecam....maine. Am mai ramas noi,Getulinii,Popestii si Draganii. Restul au plecat aseara,azi dimineata devreme si....acum 30 de minute. :)
Trecand euforia,sa va povestesc putin despre preturile si conditiile oferite. De departe,cred eu,Laguna Albastra,ramane cea mai buna oferta....din toate anotimpurile. Camparea: 30 ron/zi. Asta a inclus apa rece,calda,curent,sala de festivitati numai pentru rulotisti. Meniu complet pentru seara de Revelion si 1 ianuarie. 150 ron/persoana. Asta insemnand aperitive,salate,sarmale,piftii,fripturi porc,mistret,caprioara,pui,peste,curcan. Ciorbe de perisoare si burta. Dulcegarii....de tot felul. Whisky,coniac,lichior,vinul casei,ape,sucuri. Orchestra,lumini,fumuri,artificii,bal mascat,etc.
Prima seara am petrecut-o in sala special amenajata pentru noi,inscrierile pentru sala mare facandu-se cu mult timp in urma. A doua seara am petrecut-o in sala mare. Vor fi poze desigur.
Ovidiu,propietarul frumosului loc,a fost ca de obicei. Adica atent cu noi....in toate privintele! :D
Si ca sa termin intr-o nota ce sigur suna a reclama :D va spun doar: Vizitati-l! Oricand,in orice anotimp!