Astăzi este 06 Iun 2023, 08:35

Legea picnicului

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
parpaneata

Re: Legea picnicului

Mesaj de parpaneata » 05 Feb 2010, 08:47

"Valul" pe care toata lumea facea "surfing"....s-a dus! Ca de obicei....nu se mai intampla nimic. Nu ma mir!
M-am intalnit cu vecinul-senator la o sueta in parcarea blocului. I-am povestit si ....astept hartiile din partea Asociatiei.

Alexandru Busurca

Mesaj de Alexandru Busurca » 03 Apr 2010, 01:23

Parpa ,hai ca ne tii in tensiune...Ce-ai facut cu hirtiile de la asociatie? :roll:

Alexandru Busurca

Mesaj de Alexandru Busurca » 03 Apr 2010, 01:45

Nelu Predonu scrie:... avem o tara cum nu exista in europa (munti, dealuri, campii, rauri, fluviu, delta, iesire la mare),...
Hai sa fim seriosi,nazbitii din astea ni le bagau pe git pe vremea mea de cind ne faceau pionieri!D-tra n-ati reusit sa treceti momentul?Intre timp s-au mai descoperit si alte tari dotate...
Si apropo de delta,dupa terminarea actiunii de intilnire de acolo din 2009 ,toamna,unii membrii participanti ,o sa va mirati dar chiar dintre ce care pe acest topic pozeaza in "fete mari "acum,au cam "uitat" sa-si faca curat "sub fund" la plecarea din locatie.L-am rugat pe un prieten sa faca niste poze atunci (cred ca le mai are) si chiar am comentat ,cu amaraciune mi-aduc aminte ,si cu dl Petrescu situatia, el ,fiind mai vechi si cunoscind bine membrii ,chiar a stiut cine a campat in zonele respective...

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 03 Apr 2010, 14:20

Domnule Alexandru, aveti un talent deosebit de a bagateliza un subiect atat de important cum este cel de fata.
Apropo de delta si precizarile mele legate de aceasta.
Pentru imbunatatirea culturii dumneavoastra generale va precizez ca Delta Dunarii este unica deltă din lume, declarată rezervaţie a biosferei.
Acest lucru nu l-am aflat cu ocazia mentionata de dumneavoastra (probabil va obsedeaza si acum primirea in randul pionierilor).
Va rog cititi link-ul de mai jos.

http://www.ddbra.ro/prezentare-generala.php

Deci, dupa cum vedeti, nu propaganda vremurilor trecute au creat un cult al acestei zone, este pacat ca tocmai dumneavoastra un apropiat al acestor locuri nu realizati acest lucru.

Revenind la gunoaie, nu la oameni ma refer, acestia sunt si vor fi indiferent ce incercam unii sa facem, mentionand domnule Alexandru despre mizeria ramasa dupa intalnirea din delta 2009 intr-o postare in care ma citati, ma simt in mod direct lezat, drept pentru care fac urmatoarele precizari:

La o zi dupa ce dumneavoastra erati la caldurica acasa, domnul Petrescu si marea majoritate a rulotistilor ati plecat, eu impreuna cu Relu Deliu, Cristi Dronca, Cristi Dragan, o familie de rulotisti din Galati si alte cateva echipaje ramase am curatat putinele resturi lasate in zona de campare. Stati linistit "fetele mari" si-au facut treaba, locul de campare a ramas curat.
Nu vreau sa spun sau sa dau dreptate spuselor dumneavoastra cum ca a fost jale mare cu gunoiul dupa ce ati plecat, in general marea majoritate a echipajelor au strans tot si au ridicat gunoiul la plecare, exceptii mai sunt si vor mai fi. Multumesc si eu si pe aceasta cale domnului Petrescu pentru organizarea acelei intalniri.

Pacat ca ati dat nastere unei astfel de polemici intr-un moment in care ar trebui sa fim mai buni, mai piosi, mai iertatori, eu totusi va urez un Paste fericit atat dumneavoastra cat si intregii familii de rulotisti indiferent unde va aflati.

Alexandru Busurca

Mesaj de Alexandru Busurca » 03 Apr 2010, 22:43

Multumesc asemenea ,Paste Fericit !

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 22 Feb 2012, 08:12

Am mutat aici postarile referitoare la Legea picnicului viewtopic.php?f=85&t=3251&
Toate discutiile despre acest subiect se vor face la topicul indicat !
Orice problema are o rezolvare practica

Blocat