Astăzi este 10 Iun 2023, 18:31

daca aveti de gand sa plecati in europa ....vezi aici

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lucian Costache
Membru forum

daca aveti de gand sa plecati in europa ....vezi aici

Mesaj de Lucian Costache » 09 Noi 2006, 22:40

http://www.eurocampings.net/index.html

va puteti face traseul de acasa... si bugetul...si..etc...

bebe944
Membru forum

preturi campare europa

Mesaj de bebe944 » 25 Noi 2006, 13:38

eu am fost ,fara sa ma laud in aproape toata Europa,si pot sa va dau urmatoarele informatii
Franta - obiective- valea LOIREI <sau cum i se mai spune valea regilor>
- peste 10 castele superbe , ISTORIE fratilor rabdare sa aveti ca sint cam multe si cam imprastiate intre Orleans si Nancy , vedeti harta Frantei
- Parisul cam insalubru si plin de emigranti<india,etc>
- orasul medieval YVOIRE!!!! face cat toata Franta , situat la granita cu Elvetia pe lacul Leman , vezi harta si net <yvoire.fr>,este deosebit , o explozie de flori si terase medievale , mici magaz cu sticla de Murano....
- preturi campare de fam intre 10euro si 30 euro pe zi cu tot inclus
:elec,dus,piscina,parcare
- apropo de robinetii cu oprire rapida , nu va mai dura mult si vom aprecia si noi valoarea apei , care nu e potabila in alte tari
Germania -obiective - pe linga marile orase va recomand orasul passau care este un oras istoric si aveti ce vizita <10 euro/2pers tur cu vaporasul>
- neaparat cei pasionati vizitati supermarketul de accesorii si piese rulote de la Sulzemoos<9 km de Munchen pe autobanda A8 spre Augsburg, vezi harta>unde beneficiati de campare gratuita din partea casei <electr+wc> vezi net<glueck.de sau .com nu mai stiu>
- campingurile de pe lacul Chemsee in sudul tarii
- preturi campare intre 20euro si 30euro/2pers/zi
Austria - Alpii austrieci la intrarea in Italia dinspre Graz pe autobanda ce duce la Venetia ....voi continua daca va intereseaza

Doru Stoicescu
Membru forum

Mesaj de Doru Stoicescu » 25 Noi 2006, 18:18

Continuati.
Foarte concise, la obiect remarcile si sfaturile domnului Bebe.
Frumos gest.
Eu deja le-am copiat si lipit intr-un folder "sfaturi...RV-iste"
Va multumesc si mai asteptam.
Cand voi simti nevoia altor informatii eventual va voi contacta pe "mp", daca nu-i cu suparaciune.
Doru Stoicescu
0721.18.05.16

popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v » 28 Noi 2006, 07:34

Situl postat de lipoveanu este cu informatii complete si detaliate, inclusiv route planer. De acolo puteti afla tot ce doriti. :P

George Marcu
Membru forum

Mesaj de George Marcu » 04 Ian 2007, 01:10

Din experienta proprie imi puteti spune daca aveti nevoie de rezervare prealabila pentru camping-urile din vest (Germania, Austria, Italia, Franta) sau se merge la camping si se gaseste loc. Eu am vizitat cateva camping-uri in Austria asta vara si erau cam pline ochi, la fel si in Germania.

Mircea Ionescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu » 04 Ian 2007, 09:24

Eu am facut rezervare cand am fost in Franta ca de... eram cu 2 copii nu prea stiam care e treaba insa acum daca m-as mai duce n-as mai face... Cu rezervare esti conditionat sa ajungi in ziua de si sa stai nu's cate zile, ba mai si platesti rezervarea...
Ca sfat nu stiu ce sa zic in sudul Frantei sunt campinguri din 10 in 10 km, daca nu gasesti la unul gasesti la altul... Vezi si tu pe net daca in zona respectiva sunt mai multe campinguri, daca da nu cred ca e nevoie de rezervare, daca vrei sa te duci pe langa un oras mare intr-un camping mic s-ar putea sa ai nevoie... eventual inainte cu cateva zile da-le un telefon, chiar daca n-au fix in data aceea sigur intr-o zi maxim 2 se elibereaza. Am stat in cel mai apropiat camping de Paris in plin sezon si desi recomandau cu tarie sa se faca rezervare erau locuri suficiente de campare, mai ales pe locurile mai ieftine...

Nu-ti recomand sa te duci cu bancnote de 500 E. Am vrut sa platesc la camping vre-o 180 E cu una si n-a vrut sa mi-o primeasca. Cu chiu cu vai l-am convins ca sunt ultimii bani... ma trimetea la banca sa-i schimb ca ei n-aveau aparat de verificat bancnote si nu stiu sa le verifice ca romanii...

George Marcu
Membru forum

Mesaj de George Marcu » 04 Ian 2007, 14:25

Multumesc mult!
Cred ca o sa fac rezervare pentru un camping prin Austria. Am stat anul acesta undeva in zona Hallmstad la o pensiune vreo 7 zile si apoi 3 zile la Kitzbuhel, in vara si a fost de vis, liniste, aer curat, curatenie nu mai vorbesc, singura problema cred ca va fi dimensiunea camping-urilor care sunt mici dar dese din fericire de data asta. Dupa aceea vreau sa merg, de fapt nevasta-mea, in Franta, ea la Paris iar eu in zona Lyon.
Sa fim sanatosi si vom vedea.[/img][/url]

Mircea Ionescu
Membru fondator

Mesaj de Mircea Ionescu » 04 Ian 2007, 15:26

Pentru Paris iti recomand campingul din Bois de Bulogne http://www.campingparis.fr/boulogne_infos.html e cel mai aproape de oras si se poate ajunge usor.

Mai vezi detalii: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?t=168

Aici nu cred ca e cazul sa faci rezervare. Eu am fost la sf lui iulie si erau o gramada de locuri libere. Depinde si cat loc si ce utilitati vrei pe locul de campare... Vezi si tu pe pagina lor tarifele si daca mai ai nevoie de ceva lamuriri ti le dau cu placere...

E bine sa-ti faci planuri din timp...

Sorin Dandes
Membru forum

Mesaj de Sorin Dandes » 04 Ian 2007, 21:15

Eu in August vreau sa ajung in Italia.Ceva sfaturi?Rute?Opriri pentru a nu rata ceva ?
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994

Mircea Ionescu
Membru fondator

Mesaj de Mircea Ionescu » 05 Ian 2007, 20:43

Sorinec-ule nu prea stiu ce sa zic ca in Italia n-am fost pana acum...
Rute ar fi vre-o doua. Ungaria - Austria - Italia pe care eu o recomand ca poate iti mai vine sa te opresti pe la Viena... Si cea mai scurta pe la sarbi unde drumul se pare ca e ok, dar nu prea ai pe unde sa te opresti (cred)...
Iti recomand sa-ti faci rost de un GPS ca te ajuta f. tare si in rest sa ai o rezerva de bani, sa te tina masina si sa fi atent la semne si indicatoare...
Oricum inteleg ca te duci la cineva care te poate invata si iti poate arata una alta...
Oricum e mai simplu decat pare...
Bafta.

Sorin Dandes
Membru forum

Mesaj de Sorin Dandes » 06 Ian 2007, 04:16

Varianta prin Austria o aleg sigur,GPS am,cred ca m-ar ajuta mult anumite puncte turistice care nu trebuiesc ratate.
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994

Mircea Ionescu
Membru fondator

Mesaj de Mircea Ionescu » 06 Ian 2007, 15:12

Cu asta n-am cum sa te ajut, cel putin deocamdata... Pe 1 apr sper sa ajung la Roma, dar o sa ma duc cu avionul, o sa-ti spun dupa aceea ce am vazut...
Cauta si tu pe net obiectivele turistice din fiecare oras pe care vrei sa-l vizitezi... sau intreaba la o agentie de turism...

Raspunde