Astăzi este 02 Iun 2023, 05:10
DRUMUL INTRE TG.JIU -BAIA DE ARAMA-HERCULANE
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Doru Stoicescu
- Membru forum
DRUMUL INTRE TG.JIU -BAIA DE ARAMA-HERCULANE
Dragos D. spune
"Drumul este acceptabil spre bun dar nu il recomand sa fie parcurs cu rulota. De la Ramnicu -Valcea pana pe Valea Cernei sunt o multime de sate cu atelajele hipo aferente si pietoni biciclisti si alte obstacole .De la Baia de Arama pana la Herculane drumul este superb ca peisaj dar excesiv de ingust , (daca nu mi-am rupt eu masina atunci nu se rupe nici o masina) si aproape pustiu (nu mai spun ca nu este semnal pe mobil nici Zapp,Orange,Vodafone sau Cosmote si cred ca nici Romtelecom nu se prea inghesuie) . Deasemeni nu il recomand pentru mersul cu rulota. "
"Drumul este acceptabil spre bun dar nu il recomand sa fie parcurs cu rulota. De la Ramnicu -Valcea pana pe Valea Cernei sunt o multime de sate cu atelajele hipo aferente si pietoni biciclisti si alte obstacole .De la Baia de Arama pana la Herculane drumul este superb ca peisaj dar excesiv de ingust , (daca nu mi-am rupt eu masina atunci nu se rupe nici o masina) si aproape pustiu (nu mai spun ca nu este semnal pe mobil nici Zapp,Orange,Vodafone sau Cosmote si cred ca nici Romtelecom nu se prea inghesuie) . Deasemeni nu il recomand pentru mersul cu rulota. "
Ultima oară modificat 14 Noi 2006, 18:13 de către Doru Stoicescu, modificat 1 dată în total.
tg-jiu herculane pe baia de arama
Drumul e bun si se poate face cu rulota fara probleme.L-am facut de doua ori acum trei si patru saptamani.Ma opresc de obicei in dreptul vilelor Gorjanul sau "la Matei" pe lac.....fiind pescar.Trag rulota cu un Santa Fe dar nu cred ca sunt probleme oricare ar fi masina de tractat.
- Florin Dumitrescu
- Membru fondator
Eu cred ca frumusetea rulotismului reiese si din mersul in caravana. Imaginati-va ce impact vizual este cu 8-10 rulote aliniate pe sosea!
Mai ales daca sunt si impodobite ( cei ce au fost la Herculane stiu ce spun)
Eu cred si sper ca vom merge in coloana.
Mai ales daca sunt si impodobite ( cei ce au fost la Herculane stiu ce spun)
Eu cred si sper ca vom merge in coloana.
Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV
Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV
Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
In afara de avantajele pe care le aduce rulota oricarui iubitor de natura, eu sunt in asentimentul lui Florin Dumitrescu "'frumusetea rulotismului reiese si din mersul in caravana. Imaginati-va ce impact vizual este cu 8-10 rulote aliniate pe sosea! .
Poate incercam ''impodobirea'' de 1 decembrie.
Ce spuneti???
Daca exista interes discutam si va pot da si cateva idei.
Toate cele bune!!
Poate incercam ''impodobirea'' de 1 decembrie.
Ce spuneti???
Daca exista interes discutam si va pot da si cateva idei.
Toate cele bune!!
csizek tiberiu
sper sa ajung si eu prin locurile acestea la vara,chiar vreau sa merg pana la herculane ,dar voi merge pe ruta craiova la dus si la intors pe baia de arama,respectiv tg jiu,deoarece trag cu DACIA si mi se pare mai usor asa .NUcred ca vor fi probleme fiindca am fost si la obarsia lotrului in aceasta formatie si a mers mai greu dar am reusit sa trag knausu' SCUZE PENTRU SCRISUL FARA MAJUSCULE LA LOCALITATI ,DAR MI-E MAI COMOD LA SCRIS FARA SHIFT , salut cu respect toti rulotisti .