Astăzi este 04 Iun 2023, 04:08
Alarma cu senzor de gaz
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- George Marcu
- Membru forum
Nu spun ca senzorii de gaz nu sunt utili,dar ,un senzor care sa te anunte cand creste peste limita normala concentratia de CO2 ar fi mult mai util.Se cunosc destule cazuri cand au murit oameni in rulote datorita faptului ca soba a consumat tot oxigenul(prizele de aer fiind obturate0 sau datorita scaparilor cosului.Daca se gaseste un astfel de senzor eu unul as fi interesat.
- Marius Bogdan
- Membru fondator
- Marius Bogdan
- Membru fondator
- Gabi Tudor
- Membru forum
aici un senzor ieftin,dar la 220v :https://www.magazinalarme.ro/detalii_produs.php?prodID=87
- edigeisheimer
- Membru forum
senzori
buna
amvazut ca se vind astfel de senzori de dioxid de carbon in selgros la 120 ron insa nu stiu nimic despre el si pe mine ma tenteaza sa iau unul
amvazut ca se vind astfel de senzori de dioxid de carbon in selgros la 120 ron insa nu stiu nimic despre el si pe mine ma tenteaza sa iau unul