Astăzi este 06 Iun 2023, 03:30
RCA pentru rulote?
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Marius Bogdan
- Membru fondator
RCA pentru rulote?
Cautand ce RCA voi plati pentru masina la anul,am gasit o rubrica interesanta in tabelul primelor de platit:"remorci si semiremorci tractate de:...."
http://www.asirom.ro/TarifRCA2007-15.06.06.pdf
Asta inseamna ca de la anul vom plati separat RCA pentru rulote?
Acum eu am RCA-ul la masina la BTA,iar casco la ASIBAN.
http://www.asirom.ro/TarifRCA2007-15.06.06.pdf
Asta inseamna ca de la anul vom plati separat RCA pentru rulote?
Acum eu am RCA-ul la masina la BTA,iar casco la ASIBAN.
mig03
- Dragos-Iulian Dobrovat
- Membru fondator
Mii de mutumiri pentru acest anunt mai ales prin prisma celor care vor fi plecati de revelion cu rulotele. Pun pariu ca vom fi opriti la intoarcere de toate echipajele iesite la ,,fluentizarea traficului''.
Am auzit mai demult ca se vor introduce incepand cu 1 ianuarie dar totusi nu credeam........Oare de cate surprize vom mai avea parte incepand cu 1 ianuarie 2007
Am auzit mai demult ca se vor introduce incepand cu 1 ianuarie dar totusi nu credeam........Oare de cate surprize vom mai avea parte incepand cu 1 ianuarie 2007
Ultima oară modificat 17 Noi 2006, 11:09 de către Dragos-Iulian Dobrovat, modificat 1 dată în total.
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D
TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
Dragos D
TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
- Dragos-Iulian Dobrovat
- Membru fondator
- Marius Bogdan
- Membru fondator
va recomand BT Asigurari,cu nivelul primelor pentru rulote(remorci) intre 0 si 2300 kg. de la 84 la 96 lei.
http://www.bta.ro/res/docs/rca2007.htm
http://www.bta.ro/res/docs/rca2007.htm
mig03
- Marius Bogdan
- Membru fondator
dragos D scrie:Mii de mutumiri pentru acest anunt mai ales prin prisma celor care vor fi plecati de revelion cu rulotele. Pun pariu ca vom fi opriti la intoarcere de toate echipajele iesite la ,,fluentizarea traficului''.
dl. dragos D. aveti grija ce spuneti!
Cel mai nou membru inregistrat este politist(a).
Sa-i uram bun venit!
mig03
- Luidort Peti
- Membru fondator
Peti !!!!!
Nu te-ai uitat in talon?
Categoria: remorca.....La tine cum scrie?
Referitor la ceea ce am scris mai sus cu dezacorduri voite sa nu cumva sa crezi ca am batut vreun apropos la tine !
Sunt revoltat pe ce se intampla in porcaria asta in care traim,in care platim ca in Olanda (spre ex) dar traim ca in Romania.
Face vreun asigurator Casco la rulote? Nu !
Stiti ce se intampla acum? Daca unul te loveste in rulota o repari singur,din banii proprii.Daca prin absurd mergi cu spatele si il lovesti pe altul o vom repara tot singuri
Credeti ca vreun service ,,agrementat''de asigurator este in stare sa repare o rulota lovita?Poate doar Exis,Camperland sau Fam Rusu sa poata asa ceva.
Si acest RCA al rulotelor sunt tot niste bani aruncati in vant.
Sa vedeti cand o sa platim si carte verde.....Exact cum mai spuneam la un moment dat pe forum....,,chelului tichie de margaritar ii trebuia''
Toate bune, Bogdan D.
Nu te-ai uitat in talon?
Categoria: remorca.....La tine cum scrie?
Referitor la ceea ce am scris mai sus cu dezacorduri voite sa nu cumva sa crezi ca am batut vreun apropos la tine !
Sunt revoltat pe ce se intampla in porcaria asta in care traim,in care platim ca in Olanda (spre ex) dar traim ca in Romania.
Face vreun asigurator Casco la rulote? Nu !
Stiti ce se intampla acum? Daca unul te loveste in rulota o repari singur,din banii proprii.Daca prin absurd mergi cu spatele si il lovesti pe altul o vom repara tot singuri
Credeti ca vreun service ,,agrementat''de asigurator este in stare sa repare o rulota lovita?Poate doar Exis,Camperland sau Fam Rusu sa poata asa ceva.
Si acest RCA al rulotelor sunt tot niste bani aruncati in vant.
Sa vedeti cand o sa platim si carte verde.....Exact cum mai spuneam la un moment dat pe forum....,,chelului tichie de margaritar ii trebuia''
Toate bune, Bogdan D.
Din cate stiu eu, din 2007 RCA = carte verde (va fi valabila si in afara tarii Romanica).
Interesant ar fi daca RCA pt. rulote s-ar putea face pe intervale mai scurte: o zi, o luna, etc.
Pentru cei care nu stiu cum functioneaza RCA-ul:
RCA-ul tau repara daunele facute altora din vina ta (cu masina sau rulota). Daca ai RCA si nu ai si CASCO iti vei repara singur masina/rulota (daca tu ai facut pocinogul, bineinteles).
Cu stima,
Interesant ar fi daca RCA pt. rulote s-ar putea face pe intervale mai scurte: o zi, o luna, etc.
Pentru cei care nu stiu cum functioneaza RCA-ul:
RCA-ul tau repara daunele facute altora din vina ta (cu masina sau rulota). Daca ai RCA si nu ai si CASCO iti vei repara singur masina/rulota (daca tu ai facut pocinogul, bineinteles).
Cu stima,
- Luidort Peti
- Membru fondator