Astăzi este 04 Iun 2023, 02:40

RCA pentru rulote?

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Raspunde
Bogdan

Mesaj de Bogdan » 18 Noi 2006, 21:10

rulotistul cel istet scrie:Din cate stiu eu, din 2007 RCA = carte verde (va fi valabila si in afara tarii Romanica).

Interesant ar fi daca RCA pt. rulote s-ar putea face pe intervale mai scurte: o zi, o luna, etc.

Pentru cei care nu stiu cum functioneaza RCA-ul:
RCA-ul tau repara daunele facute altora din vina ta (cu masina sau rulota). Daca ai RCA si nu ai si CASCO iti vei repara singur masina/rulota (daca tu ai facut pocinogul, bineinteles).

Cu stima,

Spre ex. as vrea sa fac un full Casco pe rulota mea.
Stii vreun asigurator care poate face o evaluare a rulotei si in acelasi timp sa imi prezinte o lista cu service-uri unde pot repara rulota in caz de accident?Iti spun eu ca nu exista asa ceva.....in Romania deocamdata.
RCA -ul obligatoriu la rulote a fost introdus datorita faptului ca daca accidentai un alt autovehicul cu rulota, despagubirea ar fi fost interpretabila...Adica ai fost accidentat de un alt vehicul nepurtator de asigurare practic. Oricum un lucru este clar....in cam toata lumea rulotele au asigurare.
Toate bune, Bogdan D.

teodor97

Mesaj de teodor97 » 19 Noi 2006, 20:02

Am o propunere. !!!

Luam legatura cu o firma de asigurari RCA si le propunem sa faca discount pt membrii clubului (poate iese ceva..) Cred ca suntem destui cu rulote, pardon, remorci..., incat sa trezim interesul cuiva...... Ce parere aveti??
Credeti ca o sa rezolvam ceva??? Eu zic ca merita incercat.

Toate cele bune!
Ultima oară modificat 19 Noi 2006, 21:22 de către teodor97, modificat 1 dată în total.

Marius Bogdan
Membru fondator

Mesaj de Marius Bogdan » 19 Noi 2006, 20:57

Din pacate eu am incercat si problema este simpla:la fel ca si la masini daca are mai mult de 7(sapte) ani vechime nu face nimeni CASCO!
mig03

iulian g.

omniasig

Mesaj de iulian g. » 20 Noi 2006, 18:42

calda, de azi : Omniasig mi-a cerut 230 euro/an casco rulota mea de 14 ani !

Sorin Dandes
Membru forum

Mesaj de Sorin Dandes » 20 Noi 2006, 22:48

Zici ca e calda...e fierbinte ,pai cum sa platesti atati bani ptr o rulota la care riscul de avariere este destul de redus.Nu mai spun ca sunt si destul de rare.Parerea me este ca cel care plateste atatia bani pentru casco are in cap anumite idei...ca de noi este romani :).
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 20 Noi 2006, 23:11

Vai de capul nostru...Suntem terminati ca natie... :evil: :twisted:

Sorin Dandes
Membru forum

Mesaj de Sorin Dandes » 20 Noi 2006, 23:38

Zambiti intram in UE si va fi din ce in ce mai bine :)).(pentru aceiasi categorie de oameni)
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994

popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v » 21 Noi 2006, 08:47

:evil: :evil: :evil:

Marius Bogdan
Membru fondator

Re: omniasig

Mesaj de Marius Bogdan » 21 Noi 2006, 09:00

iulian g. scrie:calda, de azi : Omniasig mi-a cerut 230 euro/an casco rulota mea de 14 ani !

CASCO?
Full?
Pentru ce valoare asigurata?
mig03

Ionita Bogdan
Membru forum

Mesaj de Ionita Bogdan » 21 Noi 2006, 20:01

Trebe... :D sa ma exprim :

Cel care v-a pacalit ca face Casco este un DOBITOC . Nu exista asa ceva la o rulota mai veche de 5 ani . Nu o asigura nimeni. In schimmb va pot vinde un pont care cred ca functioneaza. Precum stiti ft bine de la data de 1 iulie s-au marit tarifele la vama . Aceasta operatiune a fost posibila si pt ca valoarea de catalog a unei rulote in vama a ajuns cam la 3700 euro. DECI daca cineva iti loveste rulota si pt o SPAGA corecta agentul constatator iti trece dauna de peste 80 % teoretic tu ca victima vei primi de la asigurator suma de 3700 euro. DECI pt cei care au rulote cumparate sub aceasta suma poate deveni o afacere. Te duci in Germania , iei o troaca de 200 euro , platesti vama , dai cu basculanta peste ea din gresala si devii fericitul posesor al sumei de 3700 euro din care investesti teoretic 1500 max. Daca am gresit cu ceva va rog sa ma corectati . !!!

Scuze anticipate daca am suparat pe cineva .!!!!!!! :x :x :x :x

iulian g.

casco rulota

Mesaj de iulian g. » 23 Noi 2006, 21:46

si eu spun ca tanarul de la omniasig are probleme "sus"; pana la urma tot Asirom-ul m-a bagat in seama (cu toata greata mea in ceea ce-i priveste): taxa anuala de 70 ron la o valuare evaluata de ei 1040 euro

Raspunde