Astăzi este 10 Iun 2023, 17:25
RCA pentru rulote?
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Ionita Bogdan
- Membru forum
- Ionita Bogdan
- Membru forum
- Mircea Ionescu
- Membru fondator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 29 Iun 1972
Mi-am facut azi RCA pt rulota la Unita
E la super pret 392.000/an zicand pe proprie raspundere ca trag cu masina de 1900 cmc. In asigurare nu scrie nimic despre masina cu care trag asa ca puteam sa zic ca trag cu un Trabant, Agenta (care era cam blonda) nu mi-a cerut talonul masinii, nu scrie nicaieri despre ansamblu... Pe cartea verde am pus-o sa treaca semnul international valabil pt rulote (F) Diferenta intre unita si celelalte companii de asigurare este f. mare, suspect de mare si nu cred ca lucrurile vor ramane asa. Am pus-o pe agenta sa verifice de 2 ori daca e ok tariful si toate cele si m-a asigurat ca e totul ok. In plus poti face asigurarea numai pentru rulota, masina fiind asigurata in alta parte (asa am facut eu, asigurarea mea la masina expira in febr. si e la Aliantz)...
Adresa web www.unita.ro
poti descarca de acolo un pdf cu tarife... dar astea se schimba des in perioada asta asa ca mai bine intrebi la telefon...
sedii in Buc (si nu numai) http://www.unita.ro/sucursale/sucursale.htm
In concluzie MULTUMESC MIG-ule esti valabil !!!

E la super pret 392.000/an zicand pe proprie raspundere ca trag cu masina de 1900 cmc. In asigurare nu scrie nimic despre masina cu care trag asa ca puteam sa zic ca trag cu un Trabant, Agenta (care era cam blonda) nu mi-a cerut talonul masinii, nu scrie nicaieri despre ansamblu... Pe cartea verde am pus-o sa treaca semnul international valabil pt rulote (F) Diferenta intre unita si celelalte companii de asigurare este f. mare, suspect de mare si nu cred ca lucrurile vor ramane asa. Am pus-o pe agenta sa verifice de 2 ori daca e ok tariful si toate cele si m-a asigurat ca e totul ok. In plus poti face asigurarea numai pentru rulota, masina fiind asigurata in alta parte (asa am facut eu, asigurarea mea la masina expira in febr. si e la Aliantz)...
Adresa web www.unita.ro
poti descarca de acolo un pdf cu tarife... dar astea se schimba des in perioada asta asa ca mai bine intrebi la telefon...
sedii in Buc (si nu numai) http://www.unita.ro/sucursale/sucursale.htm
In concluzie MULTUMESC MIG-ule esti valabil !!!

- Mircea Ionescu
- Membru fondator
Cum spuneam 392.000 lei vechi 39.2 ron... de aceea spuneam si eu ca e diferenta mare de tot, dar asa sunt regulile la ei... scrie negru pe alb (cum spunea mig) 10% din valoarea RCA -ului masinii care trage... Citeste in PDF-ul care il dai jos de pe site-ul lor... In plus am pus-o pe agenta sa verifice de 2 ori, se uita aia la mine ca la urs...
- Marius Bogdan
- Membru fondator
- Marius Bogdan
- Membru fondator
- Mircea Ionescu
- Membru fondator