Astăzi este 04 Iun 2023, 04:41

RCA pentru rulote?

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Raspunde
Ionita Bogdan
Membru forum

Mesaj de Ionita Bogdan » 22 Dec 2006, 18:27

Si ce te faci daca gasesti vre un " ............ " cu sapca alba care stie el ca-ti trebuie RCA la rulota . Pt 50 lei mai bine sa-i ia statul....duca-se...
Mai mult decat atat , se pare ca in UE au asigurare separata la rulota. Cui crezi ca ii comvine sa de bani aiurea ???

Pana nu trcem de 1 ianuarie nu vom stii nimic .... si mai mult nici dupa 1 nu vom stii mai nimic. Drept pt care nu ne ramane decat sa asteptam.. :P ................................. :?
Ultima oară modificat 22 Dec 2006, 21:26 de către Ionita Bogdan, modificat 1 dată în total.

bebe944
Membru forum

Mesaj de bebe944 » 22 Dec 2006, 19:05

Bogdane sch Gheorghe cu GIGA pe mine ma cheama Gheorghe si nu am sapca alba :twisted:
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759

Ionita Bogdan
Membru forum

Mesaj de Ionita Bogdan » 22 Dec 2006, 21:26

e mai bine asa ?

Marius Bogdan
Membru fondator

Mesaj de Marius Bogdan » 23 Dec 2006, 11:46

Ionita Bogdan scrie:Mai mult decat atat , se pare ca in UE au asigurare separata la rulota. Cui crezi ca ii comvine sa de bani aiurea ???

Poate ne spun cei de la Exis cum este cu RCA-ul la rulote in UE!
Ca pana la urma ideea este ca trebuie sa ne aliniem la regulile UE.
mig03

bebe944
Membru forum

Mesaj de bebe944 » 23 Dec 2006, 12:42

asa mai da ! :D
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759

CSIZEK TIBERIU

asigurare

Mesaj de CSIZEK TIBERIU » 24 Dec 2006, 16:21

salut la toti ;eu cand am adus rulotadin belgia acum 3 ani a trebuit sa iau asigurare pe rulota;ce vreau sa va spun este ca e obligatoriu la ei ,deci va fi si la noicu siguranta;am gasit chiar azi la bcr saigurari rca pt. rulote la pretul de 103 ron /pe un an ;este un pret bun in comparatie cu asirom sau omniasig peste 120ron
cu ocazia sarbatorilor de craciun va doresc liniste si pace ,si cat mai multe drumetii;CRACIUN FERICIT

Piriu Nicolae
Membru fondator
Oras: Craiova
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Piriu Nicolae » 25 Dec 2006, 23:35

Atasez un extract din NIVELUL PRIMELOR DE ASIGURARE PENTRU ASIGURAREA OBLIGATORIE DE RASPUNDERE CIVILA PENTRU PAGUBE PRODUSE TERTILOR PRIN ACCIDENTE DE AUTOVEHICULE PENTRU ANUL 2007 : al societatii de asigurari UNITA
a) In cazul unui cuplu format din autovehicul tractor si o remorca, semiremorca sau atas, prima pentru acea remorca/semiremorca/atas este inclusa in prima de asigurare pentru autovehiculul tractor. In cazul in care se asigura doar remorca, semiremorca sau atasul, prima de asigurare pentru aceasta reprezinta 10% din prima de asigurare pentru autovehiculul tractor (conform declaratiei proprietarului);
Din cele scrise mai sus reiese ca nu suntem obligati la plata RCA-ului la rulote. Gresesc oare? :roll:
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic

SERGHEI

Mesaj de SERGHEI » 26 Dec 2006, 00:47

Ne...Nu gresesti deloc,cam toate casele de asigurari au aceeasi regula (la ce am vazut el )...Dar cum spunea Bogdan I. daca dai de un tzugulan cu cashcheta si nu ai o lista de tarife de la o casa de asig ca sa i-o bagi pe gat???

Ionita Bogdan
Membru forum

Mesaj de Ionita Bogdan » 26 Dec 2006, 15:43

Unul dintre cei de la UNITA mi-a spus ca textul se refera in principal la masinile de transport mari adica TIR pt ca ei schimba destul de des remorca . In rest nu avem decat sa asteptam 3 ianuarie si sa vedem ce spune " organu " :oops:

CSIZEK TIBERIU

Mesaj de CSIZEK TIBERIU » 27 Dec 2006, 12:59

referitor la organ,eu va sfatuiesc pe toti sa va faceti rca-urile la rulote,ca sar puteasa va treziticu vreo invitatie pana la politie precum ca "rulota dumneavoastra a fost radiata din circulatie deoarece in baza noastra de date nu face dovada rca-ului" si credeti-ma ca au fost destule cazuri la autovehicule pe anul trecut .Din informatiile pe care le am pana la aceasta ora de la cativa asiguratori am inteles ca este obligatoriude la 1 ianuarie.AM vorbit si cu vreo 2 casca alba si mi-au spus acelasi lucru , adica:accesul autovehiculelor pe drumurile publice se poate face numai daca acesteasant inscrise in circulatie ,fac dovada reviziei tehnice si a RCA-ului. in rest numai bine la toti si LA MULTI ANI.

Piriu Nicolae
Membru fondator
Oras: Craiova
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Piriu Nicolae » 27 Dec 2006, 23:50

Sa nu uitam ca o rulota nu face parte din categoria autovehiculelor ci din categoria vehiculelor pt. simplul motiv nu au motor. Prin urmare cum ramane???????????????? Oricum voi incerca sa citesc legea RCA-urilor si vom mai discuta pe tema asta.

Cu deosebit respect P.N.
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 05 Ian 2007, 18:34

Asa....care-i concluzia? Fac sau nu fac RCA? Ce are aface asigurarea rulotei cu autovehicolul tragator???!!! Pot sa o trag la fel de bine cu o Dacia de 100 de ani! Cum sa platesc 10% din valoarea asigurata a auto-tragator? E o tampenie!!! Trebuie asigurata ea ca rulota! Pot s-o tracteze o mie de feluri de masini! Maine intreb "organul".E un prieten bun si mai e si sef la circulatie pe Gorj.Asta trebuie sa stie.Cred. :D
Voi ati facut toti? Va oprit cineva si a intrebat de RCA de la rulota?

Raspunde