maria0802 scrie:Dragi rulotisti,
Din toate cele citite, pro si contra, nu m-am lamurit: io, cu cine votez? Fac asigurare RCA la rulota sau ii trimit la plimbare pe distinsii domni politisti?
Poate mi-a scapat mie ceva![]()
Multumesc,
Maria
Cand te-ai dus sa inmatriculezi rulota cei de la biroul inmatriculari ti-au cerut RCA? Pai daca ei nu au cerut asa ceva (RCA,fara de care un auto nu se inmatriculeaza) de ce sa faci tu exces de zel sa bagi bani in fundul asiguratorilor complet gratuit.Un agent de asigurari este in stare sa iti asigure si caruciorul la copil daca gaseste o portita,numai pt comisionul de 30 % minim..Daca un politist se ia de tine pt RCA la rulota (lucru care nu cred ca il va face ) ,taci din gura ,semneaza procesul verbal ca ,,nu esti de acord cu decizia lui",faci contestatie si il dai si in judecata .
parpaneata:> de ce este indicat sa faci la aceeasi casa de asigurari si la auto (ca sa nu mai discutam despre RCA la rulota ca este deja stabilit ca nu se plateste ). In caz de accident ,iti vei repara masina pe asigurarea celui care este vinovat.Asa ca degeaba ai tu RCA la X care este renumita daca te loveste unul care are RCA la Y care este neserioasa si te plimba cu banii..
Cel mai bine ar fi ca pe pagina de start a forumului sa scrie mare ,,NU SE FAC RCA-uri LA RULOTE" decat daca tii mortis sa arunci banii...