Astăzi este 06 Iun 2023, 03:15
Asa NU
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Dan Iliescu
- Membru fondator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 01 Iun 1967
Asa NU
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro
iliescu4751
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro
iliescu4751
Sper ca macar noi, membrii ClubRV, sa nu fim 'superstitiosi' si sa ne uitam la ce lasam in urma, gunoaiele sa le luam cu noi... Personal, de cate ori ma duc in locuri mai populate, de gunoaie imi este cel mai scarba de aceea raman la parerea mea ca Romania este o tzara frumoasa dar pacat ca-i locuita 

-
- Membru forum
Ce vedeti voi urat la poza aia?
Asta este romanu ..se distreaza si pleaca...vine iar la o saptamana si zice "bai ce mizerie este aici ...hai mai incolo"si tot asa pana termina toata zona de infrusetat.Pana in vara acesta ma duceam la o padurice semi-amenajata si stateam la o tabla..o berica ..ceva simplu(ptr Galateni langa Danubius).Ma duceam cu batranu...mereu gaseam mizerie..adunam dadeam foc la gunoaie si devenea mai frumos parca.Toate pana in vara anului acesta cand a vazut cineva ca facem curat si sau hotarat si ei sa faca curat
.
Va bucurati?..au facut curat cu buldozerele si cu drujbele
.Modernizari...supermarket..ROMANIA TREZESTETE!!
Nici o sansa nu are tara noastra ...cel putin nu cu noile generatii
.
Asta este romanu ..se distreaza si pleaca...vine iar la o saptamana si zice "bai ce mizerie este aici ...hai mai incolo"si tot asa pana termina toata zona de infrusetat.Pana in vara acesta ma duceam la o padurice semi-amenajata si stateam la o tabla..o berica ..ceva simplu(ptr Galateni langa Danubius).Ma duceam cu batranu...mereu gaseam mizerie..adunam dadeam foc la gunoaie si devenea mai frumos parca.Toate pana in vara anului acesta cand a vazut cineva ca facem curat si sau hotarat si ei sa faca curat

Va bucurati?..au facut curat cu buldozerele si cu drujbele

Nici o sansa nu are tara noastra ...cel putin nu cu noile generatii

PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994
- Luidort Peti
- Membru fondator
-
- Membru forum
Si la noi cred ca ar fi cea mai buna solutie.
Uite eu ma chinui mai mereu sa traversez regulamentar dar...vrei nu vrei trebuie sa gresesti.
Si alta intrebare bunuta:de cate ori ati vrut sa aruncati la cos ceva si ati fost nevoiti sa mergeti mult ca sa gasiti un tomberon?
Uite eu ma chinui mai mereu sa traversez regulamentar dar...vrei nu vrei trebuie sa gresesti.
Si alta intrebare bunuta:de cate ori ati vrut sa aruncati la cos ceva si ati fost nevoiti sa mergeti mult ca sa gasiti un tomberon?
romanul stie numai de frica ,ia sa ia o amenda grasa si sa vezi ; nu conteaza daca nu are bani sa munceasca in folosul comunitatii ; l-as pune sa curete dupa altii ca el;am fost acum vreo 3 ani la padure linga Suzana cu niste cunostinte , am povestit ce frunos e in Germania ...e curat bla bla bla ; e dragii mosului la final toata lumea si-a pus gunoiul in pungi si...la copac cu el;zic de ce nu-l luati pina la primul tomberon ?raspuns romanesc ;pai vin maicutele si-l strang!
in final ceilalti veniti cu mercedes , cielo , etc au plecat si eu cu un amarit de citroen ax <aproape cat un matiz>am plecat cu toate gunoaiele sa le las la gunoi si am schimbat grupul... CE ZICETI?trebuia sa vina ursul din padure sa adune gunoaiele,nu?

in final ceilalti veniti cu mercedes , cielo , etc au plecat si eu cu un amarit de citroen ax <aproape cat un matiz>am plecat cu toate gunoaiele sa le las la gunoi si am schimbat grupul... CE ZICETI?trebuia sa vina ursul din padure sa adune gunoaiele,nu?

Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
-
- Membru forum
- George Marcu
- Membru forum
Singura metoda de educare este BICIUL, asa cum a mai spus cineva mai sus. Credeti ca animalele la circ sunt dresate cu zaharelul? Nici vorba.
Scuze pentru cei care nu se regasesc in aceasta descriere, sper ca sunt foarte multi, dar omul tot din regnul animal face parte asa ca metodele de dresaj (a se intelege educare) trebuie sa fie asemanatoare deci biciul (a se intelege amenzi, si altele asemenea) este unealta potrivita.
Ar mai fi ceva, cred ca ar fi bine sa se creeze mai intai conditii de respectare a legi (pentru a disparea explicatia cu nu am avut unde sau cum) si apoi sa se treaca la represarii, oricum lipsa tomberoanelor, WC-urilor publice, etc nu da dreptul nimanui sa se comporte ca un animal.
Mai mult ca sigur ca daca se vor aplica cateva sute de amenzi in toata tara, vestea s-ar imprastia foarte repede si vor fi din ce in ce mai putini cei tentati sa faca astfel de lucruri. Ati observat ca in mijloacele de transport sunt din ce in ce mai putini blatisti? Oare de ce?
Scuze pentru cei care nu se regasesc in aceasta descriere, sper ca sunt foarte multi, dar omul tot din regnul animal face parte asa ca metodele de dresaj (a se intelege educare) trebuie sa fie asemanatoare deci biciul (a se intelege amenzi, si altele asemenea) este unealta potrivita.
Ar mai fi ceva, cred ca ar fi bine sa se creeze mai intai conditii de respectare a legi (pentru a disparea explicatia cu nu am avut unde sau cum) si apoi sa se treaca la represarii, oricum lipsa tomberoanelor, WC-urilor publice, etc nu da dreptul nimanui sa se comporte ca un animal.
Mai mult ca sigur ca daca se vor aplica cateva sute de amenzi in toata tara, vestea s-ar imprastia foarte repede si vor fi din ce in ce mai putini cei tentati sa faca astfel de lucruri. Ati observat ca in mijloacele de transport sunt din ce in ce mai putini blatisti? Oare de ce?
-
- Membru forum
In padure?De ce nu?In zonele mai fregventate sau pe trasee turistice.La noi intr-o padure mai fregventata au pus baietii 1 tomberon mare si gata...omul educat stie la ce foloseste.
A si anul acesta am vazut ca o echima de ecologisti au pus saci de rafie,pungi ...agatate de copaci pe traseul catre "Cascada urlatoarea-busteni"
A si anul acesta am vazut ca o echima de ecologisti au pus saci de rafie,pungi ...agatate de copaci pe traseul catre "Cascada urlatoarea-busteni"
-
- Membru forum
Au fost sarbatorile Galatiului...frumos...si ce credeti ca a ramas in urma?

Dar sa stiti ca avem tomberoane pe masura distractiei numai ca nu au senzori sa se deschida singure
.

Si in incheiere va prezint un parculet ...

Hmmm ..era sa uit ,la noi la Galati se poate manca bine la plimba tava pe boscheti...

Este frumos orasul credetima dar ...este locuit
.

Dar sa stiti ca avem tomberoane pe masura distractiei numai ca nu au senzori sa se deschida singure

Si in incheiere va prezint un parculet ...

Hmmm ..era sa uit ,la noi la Galati se poate manca bine la plimba tava pe boscheti...

Este frumos orasul credetima dar ...este locuit