Astăzi este 01 Iun 2023, 03:17
Sarbatorile de Paste la ,,BAILE BOBOCI,,
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
-
- Membru forum
- Oras: Mizil
- Data nasterii: 10 Mar 1971
Sarbatorile de Paste la ,,BAILE BOBOCI,,
Alaturi de prietenii mai vechi, si nu numai, ne-am gandit sa propunem o iesire de Sfintele Pasti in zona deluroasa dintre Ploiesti si Buzau.
Locul identificat de noi se cheama Baile Boboci, o fosta tabara scolara, unde pe langa spatiul de campare generos, putem beneficia si de accesul la o sala de mese cocheta, cu semineu functional, izvor de apa potabila :wink:15metri de locul de campare :!: ... loc pentru deversare toalete chimice este :!:
Conditiile de campare sunt OFF cu posibilitatea de conectare la energie electrica DOAR in sala de mese DOAR pentru cosumatori mici gen incarcatoare de telefon, laptop, acumulatori, etc.
Semnal GSM este slabut. ,iar accesul se face usor din DN1b .mai tarziu o sa anexez o harta ....in principiu nu este greu de ajuns....Din Mizil se merge spre Tohani ,in prima localitate(Gura Vadului ) se vireaza la stanga ,dupa 5 sau 6 km se intra in Vale Schei ,la iesire din sat se vireaza dreapta apoi 2km pe drum de tara accesibil ....se merge numai drept si drumul se blocheaza in ,,Baile Boboci,,
Distanta fata de Bucuresti este de 100 Km
Pretul, in plin proces de negociere, este intre 10 si 15 Lei/zi de echipaj sau un pret propus de noi de 3o Ron pentru toata perioada (3-4 nopti)....poate ramane asa :wink: (a ramas sa ii transmit un nr aproximativ de echipaje )
Capacitatea maxima stabilita este de 30 de familii, iar locatia ni se pune la dispoziție de vineri 22 aprilie pana miercuri 27 aprilie in functie de negocieri
Programul si activitatile comune se vor stabili la propunerea participantilor ( :mrgreen: tombola “swing†, Karaoke, concursuri, vizite la Sarata Monteoru , Valea Calugareasca, Tohani, sau in imprejurimi,foarte aproape fiind si manastirea Ciolanu (20km) etc…)
La concursul de montare a cortului de rulota, LOCUL UNU este rezervat pentru echipajul Simona si Vali Panait din Fetești ! (prietenii stiu….de ce :lol: )
Activitățile "cantacioase" la putere mare ,se vor desfășura exclusiv in sala de mese sau in crama , pentru a păstra liniștea "campingului" dar si a lăcașului de cult aflat în imediata vecinătate (pentru slujba de Înviere veți avea de parcurs doar 30m pana la biserica)...
Aștept înscrieri.. :D
Si o harta, nu tocmai buna, dar, pana fac rost de alta ... http://www.openstreetmap.org/?lat=45.08 ... 93&zoom=16
Locul identificat de noi se cheama Baile Boboci, o fosta tabara scolara, unde pe langa spatiul de campare generos, putem beneficia si de accesul la o sala de mese cocheta, cu semineu functional, izvor de apa potabila :wink:15metri de locul de campare :!: ... loc pentru deversare toalete chimice este :!:
Conditiile de campare sunt OFF cu posibilitatea de conectare la energie electrica DOAR in sala de mese DOAR pentru cosumatori mici gen incarcatoare de telefon, laptop, acumulatori, etc.
Semnal GSM este slabut. ,iar accesul se face usor din DN1b .mai tarziu o sa anexez o harta ....in principiu nu este greu de ajuns....Din Mizil se merge spre Tohani ,in prima localitate(Gura Vadului ) se vireaza la stanga ,dupa 5 sau 6 km se intra in Vale Schei ,la iesire din sat se vireaza dreapta apoi 2km pe drum de tara accesibil ....se merge numai drept si drumul se blocheaza in ,,Baile Boboci,,
Distanta fata de Bucuresti este de 100 Km
Pretul, in plin proces de negociere, este intre 10 si 15 Lei/zi de echipaj sau un pret propus de noi de 3o Ron pentru toata perioada (3-4 nopti)....poate ramane asa :wink: (a ramas sa ii transmit un nr aproximativ de echipaje )
Capacitatea maxima stabilita este de 30 de familii, iar locatia ni se pune la dispoziție de vineri 22 aprilie pana miercuri 27 aprilie in functie de negocieri
Programul si activitatile comune se vor stabili la propunerea participantilor ( :mrgreen: tombola “swing†, Karaoke, concursuri, vizite la Sarata Monteoru , Valea Calugareasca, Tohani, sau in imprejurimi,foarte aproape fiind si manastirea Ciolanu (20km) etc…)
La concursul de montare a cortului de rulota, LOCUL UNU este rezervat pentru echipajul Simona si Vali Panait din Fetești ! (prietenii stiu….de ce :lol: )
Activitățile "cantacioase" la putere mare ,se vor desfășura exclusiv in sala de mese sau in crama , pentru a păstra liniștea "campingului" dar si a lăcașului de cult aflat în imediata vecinătate (pentru slujba de Înviere veți avea de parcurs doar 30m pana la biserica)...
Aștept înscrieri.. :D
Si o harta, nu tocmai buna, dar, pana fac rost de alta ... http://www.openstreetmap.org/?lat=45.08 ... 93&zoom=16
- Atașamente
-
- IMG_0979.jpg (57.18 KiB) Vizualizat de 4250 ori
-
- IMG_0987.jpg (56.64 KiB) Vizualizat de 4250 ori
-
- IMG_1026.jpg (97.5 KiB) Vizualizat de 4250 ori
-
- IMG_0954.jpg (68.75 KiB) Vizualizat de 4250 ori
-
- IMG_0966.jpg (74.56 KiB) Vizualizat de 4250 ori
-
- Membru forum
Re: Sarbatorile de Paste la ,,BAILE BOBOCI,,
Da sunt si locuri de cazare, dar trebuie sa veniti cu lenjerie de acasa, deoarece camerista a fugit cu cearceafurile :mrgreen: ...Relu Buliga scrie:Interesanta locatie ,ceva locuri de cazare in tabara sunt?
Iar cazarea este la nivel de -2 margarete (pensiune veche,cu mobilier vechi,cu wc in padure si dus in albie in camera :D )
Pt tine Relu iti rezerv o casuta din lemn parasita ce e drept :lol: dar tu din dragoste pt rulotism o sa treci peste aspectele de ordin estetic mai ales ca este daruita CADO :P din partea organizatorilor pt tine ...
Mai jos aveti casuta expusa ,mentionez ca este unica si in momentul acesta are statut de ,,rezervat ,,....
Dar si 2 poze din interiorul camerelor oferite pt doritori de senzatii nostalgice (tabere scolare)
- Atașamente
-
- IMG_0973.jpg (24.53 KiB) Vizualizat de 4204 ori
- Panait Valentin
- Membru asociat
- Oras: Fetesti
- Data nasterii: 22 Dec 1969
Pai daca tot am castigat concursul cu montatul cortului :mrgreen: ma simt nevoit sa vin in calitate de membru al juriului, in mod sigur vor fi si alti colegi care au de gand sa monteze cortul si trebuiesc ajutati :twisted:
Eu voi monta cortul numai noaptea tarziu :D asta pentru ca nimeni nu a vrut sa plateasca bilet la Iepuresti (se stiu ei care :mrgreen: )
Eu voi monta cortul numai noaptea tarziu :D asta pentru ca nimeni nu a vrut sa plateasca bilet la Iepuresti (se stiu ei care :mrgreen: )
Ultima oară modificat 01 Mar 2011, 12:54 de către Panait Valentin, modificat 1 dată în total.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
-
- Membru forum
Am si eu o rugaminte daca se poate sa ma inscrieti si pe mine ...nu de alta dar sa nu raman pe dinafara :mrgreen:
Pt finii lui Irina dar si pt ceilalti doritori camerele au pretul de 15ron-zi sau 30ron tot sejurul :mrgreen: (acestia vor beneficia de acelasi tratament ca si un rulotist ...adica vin,apa si cafea )....
Pt finii lui Irina dar si pt ceilalti doritori camerele au pretul de 15ron-zi sau 30ron tot sejurul :mrgreen: (acestia vor beneficia de acelasi tratament ca si un rulotist ...adica vin,apa si cafea )....
Ultima oară modificat 01 Mar 2011, 10:56 de către Catalin Gigi, modificat 1 dată în total.
-
- Membru forum
Deoarece nu stiu cat mai dureaza pana se duce zapada am zis sa ,,imprumut,, cateva poze de la colegii motociclisti (acesta locatie fiind favorita lor ) .
Cu argumentele astea cred ca v-am convins :lol: ....
atasez si un link (dupa min 7apare locatia)
http://www.youtube.com/watch?v=47M9njSTgtg
Cu argumentele astea cred ca v-am convins :lol: ....
atasez si un link (dupa min 7apare locatia)
http://www.youtube.com/watch?v=47M9njSTgtg
- Atașamente
-
- 84701.jpg (32.67 KiB) Vizualizat de 4081 ori
-
- 84702.jpg (32.95 KiB) Vizualizat de 4081 ori
-
- 84708.jpg (38.97 KiB) Vizualizat de 4081 ori
-
- 19092009465.jpg (89.72 KiB) Vizualizat de 4081 ori
-
- 19092009469.jpg (93.83 KiB) Vizualizat de 4081 ori
-
- 19092009471.jpg (96.94 KiB) Vizualizat de 4081 ori
-
- 19092009466.jpg (95.26 KiB) Vizualizat de 4081 ori
- Sandu Toma
- Membru forum
Pentru elaborarea unui program, pe langa atractiile zonei (pe care nu le va prezenta Gigi Catalin in calitate de "bastinas") asteptam propuneri din partea tuturor participantilor, acestea urmand sa fie centralizate de catre moderatori intr-o postare.
- TOMBOLA SWING
Acesta este numele unei actiuni propuse de Liviu anul trecut de Paste :idea:
Daca va duce gandul la cine stie ce prostii...va inselati ! :lol:
In fapt, cei ce doresc sa participe la Tombola, vor aduce de acasa un obiect frumos impachetat (obiect haios ,sau util la rulota , cu valoarea cuprinsa intre 10-20Ron), obiect care va fi depus la organizator si care va primi un numar .
Fiecare obiect depus la Tombola da dreptul aducatorului sa extraga in ziua de Duminica in cadrul unei festivitati a unui numar "din caciula" si sa castige un obiect adus de un alt participant. In cazul in care va extrageti cadoul adus de Dvs. aveti dreptul la o alta incercare .
Astfel se va face la voia hazardului schimb(SWING) de cadouri ! :lol: Anul trecut s-au schimbat la tombola o multime de obiecte, utile pentru rulota, hazlii, originale ...etc (cel mai "original" obiect a fost damigeana cu vin a lui Mircea Strambeanu)
Asteptam o participare cat mai numeroasa si obiecte cat mai "originale" ! :twisted:
-BERBECUT LA PROTAP
Dupa o reteta secreta, mostenita de Gigi Catalin de la strastrabunicul lui (cunoscut haiduc in zona Pietroasele) vom prepara un berbecut la protap.
Ma voi stradui sa furnizez "echipamentul" ! :D
-PASTRAMA CU MAMALIGUTA
Pentru cei mai putin pretentiosi, vom lasa deoparte icrele negre si somonul fumee si vom pune pe jar o pastrama adusa de la Plescoi , alaturata unei mamaligi rulotiste (mestecata cu bormasina desigur ) http://www.youtube.com/watch?v=BkmX8vzmY1s 1 Dec 2007 Moieciu
- TOMBOLA SWING
Acesta este numele unei actiuni propuse de Liviu anul trecut de Paste :idea:
Daca va duce gandul la cine stie ce prostii...va inselati ! :lol:
In fapt, cei ce doresc sa participe la Tombola, vor aduce de acasa un obiect frumos impachetat (obiect haios ,sau util la rulota , cu valoarea cuprinsa intre 10-20Ron), obiect care va fi depus la organizator si care va primi un numar .
Fiecare obiect depus la Tombola da dreptul aducatorului sa extraga in ziua de Duminica in cadrul unei festivitati a unui numar "din caciula" si sa castige un obiect adus de un alt participant. In cazul in care va extrageti cadoul adus de Dvs. aveti dreptul la o alta incercare .
Astfel se va face la voia hazardului schimb(SWING) de cadouri ! :lol: Anul trecut s-au schimbat la tombola o multime de obiecte, utile pentru rulota, hazlii, originale ...etc (cel mai "original" obiect a fost damigeana cu vin a lui Mircea Strambeanu)
Asteptam o participare cat mai numeroasa si obiecte cat mai "originale" ! :twisted:
-BERBECUT LA PROTAP
Dupa o reteta secreta, mostenita de Gigi Catalin de la strastrabunicul lui (cunoscut haiduc in zona Pietroasele) vom prepara un berbecut la protap.
Ma voi stradui sa furnizez "echipamentul" ! :D
-PASTRAMA CU MAMALIGUTA
Pentru cei mai putin pretentiosi, vom lasa deoparte icrele negre si somonul fumee si vom pune pe jar o pastrama adusa de la Plescoi , alaturata unei mamaligi rulotiste (mestecata cu bormasina desigur ) http://www.youtube.com/watch?v=BkmX8vzmY1s 1 Dec 2007 Moieciu
- Atașamente
-
- berbecut.jpg (35.93 KiB) Vizualizat de 3506 ori
-
- pastrama.jpg (4.25 KiB) Vizualizat de 3504 ori
Orice problema are o rezolvare practica
- Gabi Peterca
- Membru forum
D-ul Sandu, berbecul ala agatat de tzeava aia care se roteste in continu ma face sa ametesc... Deja parca-mi miroase a carnitza fripta imbalsamata cu vin, piper si boia dulce de ardei...D-ul Sandu m-ati distrus cura de slabire :D
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
www.prietenipescari.ro
-
- Membru forum
inca cateva momente din program... ....
- Atașamente
-
- tortu de paste.jpg (35.09 KiB) Vizualizat de 3389 ori
-
- Membru forum
Sa nu uitati sa luați lumânări pt noaptea de înviere ca ,,magazinul,, Biserici se aprovizionează limitat pt ,,abonați,, 5 băbuțe si 2 moșuleți :mrgreen: care frecventează Biserica .
Iar noi o sa fim cel puțin 100 per. :mrgreen: ...
Prima data spiritul negustoresc ma indemna sa îmi fac taraba :mrgreen:
A doua oara :D a zis ....lasă-i ma de data asta :D.
Iar noi o sa fim cel puțin 100 per. :mrgreen: ...
Prima data spiritul negustoresc ma indemna sa îmi fac taraba :mrgreen:
A doua oara :D a zis ....lasă-i ma de data asta :D.
- Rusu Mihail
- Moderator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 22 Iun 1956
Boboci Simbata 2 aprilie ora 16. Am intilnit colegi vehi si noi. Frumos. Atmosfera relaxanta, glume, gratare conform Art 5 aliniatul c din legea picnicului :D
Locatie frumosa pentru cei nepretentiosi. Acces bun cu limitare de viteza in ultimii 2km... Piscina poate fi folosita pentru sporturi ca tenis, volei si oina :D
Restul prezentarii o las pe seama celor ce vor fi prezenti la "impartirea luminii" la Boboci. Cer scuze ca fiind " la 2 pasi " mi-am permis sa postez citeva foto.

Locatie frumosa pentru cei nepretentiosi. Acces bun cu limitare de viteza in ultimii 2km... Piscina poate fi folosita pentru sporturi ca tenis, volei si oina :D
Restul prezentarii o las pe seama celor ce vor fi prezenti la "impartirea luminii" la Boboci. Cer scuze ca fiind " la 2 pasi " mi-am permis sa postez citeva foto.

Ultima oară modificat 02 Apr 2011, 21:09 de către Rusu Mihail, modificat de 4 ori în total.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
- Bratulescu Ionut
- Membru forum
Dupa parerea mea , este o alegere inspirata facuta de Gigi Catalin pentru Sarbatorile de Paste...cat despre spatiu ,eu zic ca NU o sa fie probleme...
- Atașamente
-
- IMG_1120 [640x480].jpg (85.12 KiB) Vizualizat de 3665 ori
-
- IMG_1118 [640x480].jpg (99.64 KiB) Vizualizat de 3665 ori
-
- IMG_1125 [640x480].jpg (89.25 KiB) Vizualizat de 3665 ori
-
- IMG_1128 [640x480] [640x480].jpg (66.47 KiB) Vizualizat de 3665 ori
-
- IMG_1137 [640x480] [640x480].jpg (88.54 KiB) Vizualizat de 3665 ori
-
- IMG_1117 [640x480] [640x480].jpg (79.14 KiB) Vizualizat de 3665 ori
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
- Sandu Toma
- Membru forum
In urma vizitei de "recunoastere" facuta la Baile Boboci, va putem informa :
-Locurile de campare "inventariate in zona "bazin" 12-15 locuri, in zona :teren de fotbal" 14-16 locuri, in zona spre izvor 3-4 locuri, iar ca "rezerva" in zona cramei se mai pot campa 5-6 rulote. S-a luat in calcul rulota +cort, masinile urmand a fi parcate in zona de teren "denivelat" improprie pentru rulote.
- Ieri s-a montat un boiler electric de 100l si au fost pregatite trei cabine de dus care vor avea apa calda permanent
- Rezerva de apa pentru boiler, spalatorul de vase si cabinele WC este de 7000l
-Exista o fantana la 15m pentru apa menajera (se va folosi o pompa submersibila prin bunavointa colegului Ionut Bratulescu)
-Pentru apa potabila, la 15-20m de locul de campare exista un izvor captat de unde se poate cara cu bidonul
-Camerele pentru cazare au fost zugravite si vor fi reechipate cu mobilierul (exista promisiunea ca va exista si lenjerie NOUA)
-Spatiul de "distractie" va putea cuprinde 30 de familii.
Pe masura ce mai apar noutati va vom tine la curent !!
@ Ionut
Ionut, pot sa-ti spun ca toti participantii cu care am vorbit sunt de acord cu tine !!!
Muzica (de calitate, fie ea si populara, dar folclor autentic ) se va asculta NUMAI IN SPATIUL DE PETRECERE !!!
-Locurile de campare "inventariate in zona "bazin" 12-15 locuri, in zona :teren de fotbal" 14-16 locuri, in zona spre izvor 3-4 locuri, iar ca "rezerva" in zona cramei se mai pot campa 5-6 rulote. S-a luat in calcul rulota +cort, masinile urmand a fi parcate in zona de teren "denivelat" improprie pentru rulote.
- Ieri s-a montat un boiler electric de 100l si au fost pregatite trei cabine de dus care vor avea apa calda permanent
- Rezerva de apa pentru boiler, spalatorul de vase si cabinele WC este de 7000l
-Exista o fantana la 15m pentru apa menajera (se va folosi o pompa submersibila prin bunavointa colegului Ionut Bratulescu)
-Pentru apa potabila, la 15-20m de locul de campare exista un izvor captat de unde se poate cara cu bidonul
-Camerele pentru cazare au fost zugravite si vor fi reechipate cu mobilierul (exista promisiunea ca va exista si lenjerie NOUA)
-Spatiul de "distractie" va putea cuprinde 30 de familii.
Pe masura ce mai apar noutati va vom tine la curent !!
@ Ionut
Ionut, pot sa-ti spun ca toti participantii cu care am vorbit sunt de acord cu tine !!!
Muzica (de calitate, fie ea si populara, dar folclor autentic ) se va asculta NUMAI IN SPATIUL DE PETRECERE !!!
- Atașamente
-
- manele.jpg (86.61 KiB) Vizualizat de 4450 ori
Orice problema are o rezolvare practica