Astăzi este 30 Mai 2023, 13:28
Proiectul Umanitar Rulota ("PUR")
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
-
- Membru forum
- Oras: Mizil
- Data nasterii: 10 Mar 1971
Re: Proiectul Umanitar Rulota ("PUR")
Am trecut pe la colegul Dragomir Gabriel si am primit pt acest proiect 100 ron .
Dar si pt Cornel tot 100 ron ( o sa ii transmit sotiei lui prin posta asa cum a mai primit ).
Multumesc inca odata din partea necajitilor .
Dar si pt Cornel tot 100 ron ( o sa ii transmit sotiei lui prin posta asa cum a mai primit ).
Multumesc inca odata din partea necajitilor .
-
- Membru forum
Pentru ca de Cornel cred ca eu sunt cel mai aproape, profit de moment sa-i multumesc lui Gabi pentru gestul sau frumos. Te voi vana asiduu pentru seara de folk promisa :wink:
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
- Dragomir Gabriel
- Membru asociat
- Oras: Ploiesti- Prahova
- Data nasterii: 08 Oct 1968
Liviu, daca stiam iti dadeam tie de la Bran... Cu seara folk, cand ne intalnim intr-un camping fara restrictii de liniste, la Bran mi-a bagat un finlandez lanterna in ochi la 2 noaptea si am facut liniste... Cred ca sunt off... stergeti maine...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
-
- Membru forum
Pt a grabi un pic finalizarea acestui proiect orice suma donata incepand de azi i se va adauga 50% din partea mea ...indiferent de marimea acesteia.....hai curaj :D .
-
- Membru forum
Donez pentru acest proiect, mobila pentru o camera de copii, compusa dintr-un dulap pentru haine, birou ( masa pentru calculator) si dulap pentru carti, canapea extensibila pentru 2 persoane.Mobila este in perfecta stare; mai donez haine pentru o fetrita de 7-9 ani.

Intre dulapuri mai sunt 3 rafturi, dar le-am scos pentru ca o scot afara.
Rog pe cei care pot face transport sa vina sa o ia deoarece am nevoie urgent de spatiu ( nu am unde sa o depozitez).

Intre dulapuri mai sunt 3 rafturi, dar le-am scos pentru ca o scot afara.
Rog pe cei care pot face transport sa vina sa o ia deoarece am nevoie urgent de spatiu ( nu am unde sa o depozitez).
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
-
- Membru forum
Multumim frumos pt gestul frumos dar si foarte important pt copii in cauza...
Colegul Vali Dumitru o sa se implice pt transportul de la Miercurea Ciuc la destinatie sau aproape de aceasta ....
Speram ca gesturi asemanatoare acestuia se vor repeta.
Sa nu uitam ca acesti copii au nevoi de multe lucruri la care multi dintre noi putem renunta .
cu respect !!!!
Colegul Vali Dumitru o sa se implice pt transportul de la Miercurea Ciuc la destinatie sau aproape de aceasta ....
Speram ca gesturi asemanatoare acestuia se vor repeta.
Sa nu uitam ca acesti copii au nevoi de multe lucruri la care multi dintre noi putem renunta .
cu respect !!!!
-
- Membru forum
Done! Azi cu ajutorul lui Vali mobila a plecat spre destinatie.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
-
- Membru forum
Am actualizat lista .
1.M. anonim din Timisoara 500 ron
2.Marius Beldiman 50ron
3.Vali Panait 200 ron
4.Titel Cojocaru 200 ron
5.Jan Vasiliu om vesel 50 ron
6.bani stransi din coleta de la Bran 600 ron
7.Dragomir Gabi 100 ron
8.Gigi Catalin adaug 50% din orice suma depusa de azi înainte pana la finalizarea proiectului !
haideti mai colegilor :lol: !!!!! mai cu curaj ....
1.M. anonim din Timisoara 500 ron
2.Marius Beldiman 50ron
3.Vali Panait 200 ron
4.Titel Cojocaru 200 ron
5.Jan Vasiliu om vesel 50 ron
6.bani stransi din coleta de la Bran 600 ron
7.Dragomir Gabi 100 ron
8.Gigi Catalin adaug 50% din orice suma depusa de azi înainte pana la finalizarea proiectului !
haideti mai colegilor :lol: !!!!! mai cu curaj ....
-
- Membru forum
Gabi si Roxana Popa din Ploiesti 50Ron ...primiti cu ocazia intanliri de la Baile Boboci .(plus 50%din suma adaugati de mine deci 75ron )
Sunt un pic dezamagit pt ca proiectul merge asa de greu dar nu renunt si nici nu dau inapoi din contra ma ambitionez mai tare :D Trebuie sa strang banutii si sa le fac rost de o rulota la copii aia ....

Sunt un pic dezamagit pt ca proiectul merge asa de greu dar nu renunt si nici nu dau inapoi din contra ma ambitionez mai tare :D Trebuie sa strang banutii si sa le fac rost de o rulota la copii aia ....

-
- Membru forum
Astazi am urcat in deal la copii ,impreuna cu familia Ionita Gheorghe (rulotisti )pt a le duce ceva de mancare si de imbracaminte (inclusiv cele ale colegului Serpescu Gigi caruia ii multumesc inca odata )...am plans odata cu ei ...sunt trist sa vad in cata amaraciune traiesc unii oameni .
Dupa ce ca erau atat de suparati si amarati mama celor 5copii este iar gravida in luna a 6 ...Am sunat cativa prieteni sa ii intreb care au cunostinte medici ginecologi sa o ajutam sa nasca (ultimele 2 sarcini au fost la 7luni si cu probleme) si tot atunci sa ii faca ceva sa nu mai ramana gravida (este si vointa ei dar nu isi permite financiar ).
Haideti va rog frumos sa incercam sa facem ceva mai mult pt acesti copii ...deja casa incepe sa li se darame....acoperisul este ciuruit de vreme...din interiorul casei se vede prin pereti afara ...iar din camera in care dorm se vede prin tavan in pod cum strabate soarele...
Am sa atasez cateva poze ...

se bucurau pt niste prajiturele ...

Asta este farfuria de mancare in jurul caruia iam gasit ....niste boabe de porumb :cry: ...
Dupa ce ca erau atat de suparati si amarati mama celor 5copii este iar gravida in luna a 6 ...Am sunat cativa prieteni sa ii intreb care au cunostinte medici ginecologi sa o ajutam sa nasca (ultimele 2 sarcini au fost la 7luni si cu probleme) si tot atunci sa ii faca ceva sa nu mai ramana gravida (este si vointa ei dar nu isi permite financiar ).
Haideti va rog frumos sa incercam sa facem ceva mai mult pt acesti copii ...deja casa incepe sa li se darame....acoperisul este ciuruit de vreme...din interiorul casei se vede prin pereti afara ...iar din camera in care dorm se vede prin tavan in pod cum strabate soarele...
Am sa atasez cateva poze ...

se bucurau pt niste prajiturele ...

Asta este farfuria de mancare in jurul caruia iam gasit ....niste boabe de porumb :cry: ...
-
- Membru forum
In seara aceasta am primit o veste care mi-a bucurat sufletul ...colegul nostru Pop Claudiu Teofil sa oferit sa repare acoperisul casei copiilor necajiti.
As dori sa stiu daca m-as putea baza si pe alti colegi sa mergem in zona intr-un week-end si sa dam o mana de ajutor voluntar si seara sa ne retragem la un foc de tabara cu gratarel si pastrama (o dau eu ) .
Multumesc din suflet colegului Teo inca odata pt mana intinsa ...ne scuteste de o manopera foarte mare.
As dori sa stiu daca m-as putea baza si pe alti colegi sa mergem in zona intr-un week-end si sa dam o mana de ajutor voluntar si seara sa ne retragem la un foc de tabara cu gratarel si pastrama (o dau eu ) .
Multumesc din suflet colegului Teo inca odata pt mana intinsa ...ne scuteste de o manopera foarte mare.
DA DA DA si eu sunt prezent-Gigi draga ,spune cand si voi veni .cu mult drag, si salut initiativa ta.cu drag janOmvesel.