Astăzi este 30 Mai 2023, 14:15

Proiectul Umanitar Rulota ("PUR")

propuneri de actiuni
actiuni finalizate

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
Marius Beldiman

Re: Proiectul Umanitar Rulota ("PUR")

Mesaj de Marius Beldiman » 09 Sep 2011, 09:58

Si eu astept data cu mare drag!

DanutLupu
Membru forum

Mesaj de DanutLupu » 09 Sep 2011, 10:32

Va rog sa-mi dati o adresa unde sa pot expedia cateva kg de haine noi, nefolosite (cu eticheta) pentru copii de 4-15 ani pentru a putea fi duse acelor copii.
Elddis Avante 482 trasa de Toyota Hilux la pescuit

DanutLupu
Membru forum

Mesaj de DanutLupu » 09 Sep 2011, 10:33

Am postat dublu desi am vrut sa modific postul anterior putin. Deci am nevoie de o adresa a unui participant la aceasta campanie pentru a-i trimite lui hainele si el sa le duca mai departe copiilor nevoiasi.
Elddis Avante 482 trasa de Toyota Hilux la pescuit

Irina Strimbeanu
Membru forum

Mesaj de Irina Strimbeanu » 09 Sep 2011, 12:15

Jiji, stii deja ca si noi (in limita timpului) putem fi prezenti la o actiune de reparare si de curatenie zic eu OBLIGATORIE!
Haine de adulti ,de data asta, am si eu 2 saci mari.Ceva vesela,tacamuri,tigai si oale iar se mai gasesc.
Incercam un inceput de octombrie?
Irina, Mircea,piticii si Raya

Catalin Gigi
Membru forum
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi » 09 Sep 2011, 12:51

Mobila pt camera copiilor a fost donata de fratele Serpescu Gigi ...pt aceasta camera ar mai fi nevoie de un pat (poate confectionam unul ca o saltea cumpar eu de la Relaxa)
Daca mai aveti cumva un pat sau doua care nu va mai face folosinta va rugam anuntati-ne .Cu bunavointa lui Vali Dumitru o sa le transportam la destinatie ,asa cum sugereaza Irina poate reusim o curatenie generala .Cateva perne si paturi ne promisese doamna Oli Vezeteu(o sa o contactez)
Un sifonier,dulap,etc etc ar face folosinta.
Pentru transport din tara trebuie anuntat din timp pt a planifica cursa(mare om Vali asta ).

Catalin Gigi
Membru forum

Mesaj de Catalin Gigi » 11 Sep 2011, 18:09

Colegul Teo deja vroia sa vina sa se apuce de treaba ...singur nu poate sa termine repede .
Deschid lista pt o ieseala la fata locului ...3 zile in care muncim cate 6 sau 7 ore pe zi (demolam acoperisul ,dam la mana scandura,taiem la fierastrau,batem cuie)iar seara povestim in jurul focului ...
maine inspectez posibilitatea de a campa aproape de locatie ...se poate ajunge cu orice masina pana la 50metri de casa ...eu am fost cu masina mica tractiune spate si cu camperul rosu vw tot tractiune spate ...ce pot sa spun ca ultimi 50metri din drum sunt mai accidentati...ideea era sa ajungem si sa ne facem tabara exact pe locul omului ...revin cu detalii si poze ...ASTEPT INSCRIERI pt perioada ;inceputul lui octombrie !!! mai vorbim si mai stabilim ...
1.Teo ..meseriasul
2.Jiji ...ajutor de meserias
3.Jan om vesel ...director de santier
3.Irina ,Mircea ,Geanina responsabili cu datu la mana (scandura )
4.Marius Beldiman .....are dreptul sa isi aleaga functia deoarece sa inscris printre primi dar si a sugerat inca de la inceput aceasta ,,miscare,, (stie cu ce se mananca ,a mai participat si la actiunea din moldova)
5.Liviu Adrian ...fara functie (o sa profitam din cauza asta )
6....astept inscrieri

ps in functie de programul celor inscrisi mutam data ...

Liviu Adrian
Membru forum

Mesaj de Liviu Adrian » 11 Sep 2011, 20:47

Sub rezerva programului dictat de skrbici, si eu ma-nscriu cu drag la acesta actiune.
Si mai aduc si un sac de hainute de la copii.
Felicitari pentru initiativa, Gigi si Pop Claudiu Teofil !
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie

Gabi Peterca
Membru forum

Mesaj de Gabi Peterca » 11 Sep 2011, 21:29

Gigi Catalin scrie: ...pt aceasta camera ar mai fi nevoie de un pat (poate confectionam unul ca o saltea cumpar eu de la Relaxa)
....
Patul il donez eu. Ca sa iasa ceva trainic, o sa fie din scandura, geluita si lacuita. Spune-mi ce dimensiuni are salteaua sa pot da dimensiunile patului la tamplar. Eventual sa-mi spui si ce inaltime sa aiba picioarele patului. O sa-ti trimit lemnele detasabile (numerotate) si le imbinati voi acolo, e mai simplu la transport. Pot sa le aduc la Mustang, saptamana viitoare.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro

Catalin Gigi
Membru forum

Mesaj de Catalin Gigi » 11 Sep 2011, 21:41

Sa gasim legatura dintre Mustang -Ploiesti....poate se ofera un coleg care ajunge la Mustang sa le aduca !! patul sa fie unul obisnuit dublu de adulti ....merg maine sa ma uit la saltele si revin cu informatia.
Gabi Dragomir ajunge la baloane sa vb cu el ...
Multumim pt ajutorul dat Gabi Peterca.(te sun maine dupa amiaza sau cel tarziu poimaine pt dimensiuni )

Panait Valentin
Membru asociat
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin » 11 Sep 2011, 21:53

La Mustang vom fi mai multi, ma ofer sa-l aduc(patul) de acolo pana la Ploiesti, daca nu incape tot la mine mai bagam si la Gabi si Iulica.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG

Vasiliu Ion

Mesaj de Vasiliu Ion » 11 Sep 2011, 22:51

Gigi Draga multumesc pentru inaintarea in ;fuctia ; de SEF-de santier,am sa ma achit cu ciste de sarcina primita, numai anunta-ma cand si gata -voi fi acolo unde spui,locatia respectiva. multumesc, cu deosebit respect janOmvesel,si alta data.

Dragomir Gabriel
Membru asociat
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel » 11 Sep 2011, 23:53

Nea' Jane, ne vedem la baloane sa stabilim demersul lucrarilor, luam patul de la Gabi si ne mobilizam. Timpul e scurt, vine iarna...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com

Raspunde