Astăzi este 30 Mai 2023, 13:33
Proiectul Umanitar Rulota ("PUR")
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Irina Strimbeanu
- Membru forum
Re: Proiectul Umanitar Rulota ("PUR")
In sprijinul initiativei lui Ciprian as vrea sa stiu daca micii sunt la scoala si in ce clase.
Irina, Mircea,piticii si Raya
-
- Membru forum
- Oras: Mizil
- Data nasterii: 10 Mar 1971
Copii sunt ;Sorin 4 ani ,Sorina 5ani ,Valentina 8 ani,Elena 10ani,Miruna 12ani .Ultimele 3 fete sunt la scoala .

Pt cei care vor sa ajute la acest proiect in care incercam cat putem ca acesti copii sa aive o copilarie mai fericita ...pot solicita acest pliant ,il primesc pe mail si ulterior il pot afisa pe diverse geamuri usi (unde este permis dar si unde se doreste ajutarea copiilor ).
Aceasta actiune de consolidare a casei va continua. Este un proiect asumat de mine si expus pe forum in eventualitatea in care cineva isi doreste sa mi se alature .
Multumesc inca odata colegilor care m-au sustinut anterior.

Pt cei care vor sa ajute la acest proiect in care incercam cat putem ca acesti copii sa aive o copilarie mai fericita ...pot solicita acest pliant ,il primesc pe mail si ulterior il pot afisa pe diverse geamuri usi (unde este permis dar si unde se doreste ajutarea copiilor ).
Aceasta actiune de consolidare a casei va continua. Este un proiect asumat de mine si expus pe forum in eventualitatea in care cineva isi doreste sa mi se alature .
Multumesc inca odata colegilor care m-au sustinut anterior.
Gigi draga si eu doresc pliant cu acesti copii,ma oblig sa-l distribui in mai multe locuri binevenite. Cu stima Jan Omvesel.
Propunere: pentru o buna credibilizare a acestui pliant cred ca ar trebui specificat pe el cateva date de contact precum si sprijinul pe care il acorda Asociatia Club RV acestui proiect!
Sa auzim numai de bine!
Sa auzim numai de bine!
-
- Membru forum
Nenea Jan a primit azi pliantul pe mail...cine mai doreste poate sa-l solicite si primi pe mail ...ulterior i-l poate afisa unde considera ...continund aceasta campanie intentionez sa consolidam si pereti .Vasiliu Ion scrie:Gigi draga si eu doresc pliant cu acesti copii,ma oblig sa-l distribui in mai multe locuri binevenite. Cu stima Jan Omvesel.
Sanatate maxima va doresc !!
- Dan Iliescu
- Membru fondator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 01 Iun 1967
Il vreau si eu pe mail sa fac cateva zeci de copii si sa il impartim la intalnirea de 1 decembrie celor doritori. Daca mai este nevoie de ceva tiparituri, apelati cu incredere la mine.
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro
iliescu4751
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro
iliescu4751
Propunerea lui Dan e minunata, sa faca mai multe exemplare sa le putem da celor ce vor sa ajute. are mai mult impact un pliant pe viu decat pe net. Multumim lui Dan care e un Colg adevarat. jan
- Rusu Mihail
- Moderator
- Data nasterii: 22 Iun 1956
Daca la alte actiuni nu ne-am implicat, consider ca in apropierea Sarbatorilor de iarna, acestei familii le trebuie si ceva lemne pentru foc.
Astept sa-mi transmiteti pretul unui ARO cu lemne de foc, pret care-l voi achita integral reprezentantilor, cu ocazia zilei rulotistilor 1 Dec.
De foame se mai rezista, dar fara caldura fizica, nu te poti incalzi numai cu cea morala. Deci, se poate comanda masina cu lemne pt copii.
Astept sa-mi transmiteti pretul unui ARO cu lemne de foc, pret care-l voi achita integral reprezentantilor, cu ocazia zilei rulotistilor 1 Dec.
De foame se mai rezista, dar fara caldura fizica, nu te poti incalzi numai cu cea morala. Deci, se poate comanda masina cu lemne pt copii.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
-
- Membru forum
Am sunat un baiat care se ocupa de lemne in zona si mi-a comunicat pretul ...o tona este 240ron plus transportul.
Cantitatea de lemne o sa fie dublata de mine .
Multumesc Mihai .
Cantitatea de lemne o sa fie dublata de mine .
Multumesc Mihai .
- Rusu Mihail
- Moderator
- Data nasterii: 22 Iun 1956
Ok, din partea noastra va fi o donatie de 2 tone, deci 480 -500 lei la Bran sau si mai repede daca exista un cont BCR pt a face transfer online chiar si miine.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
-
- Membru forum
La intalnirea de la Cheile Rasnoavei ( 1 Decembrie), donez 5 kg de bomboane pentru pomul de iarna ( saloane) pentru acesti copii.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
-
- Membru forum
Tot ceea ce va doriti sa donati pt ei cu ocazia sarbatorilor de iarna, puteti aduce la Rasnov .
Multumesc !!!
Multumesc !!!