Astăzi este 06 Iun 2023, 02:33

Colantare exterioara a rulotei

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
George Chirila

Colantare exterioara a rulotei

Mesaj de George Chirila » 10 Dec 2011, 18:30

Intrucat ,doresc sa-i schimb putin "fata " "vaporului " meu ,m-am gandit s-o colantez . Ori total ,ori partial . Prima oara m-am gandit sa-i colantez liniile laterale ,deoarece sunt putin matuite de la soare . Dar aprofundand " fenomenul ",mi-am dat seama ca ar fi bine s-o colantez in totalitate ,exceptand acoperisul acesteia . Va rog sfaturi si idei de la meseriasi ,atat pro cat si contra ,despre ce vreau sa fac . Multumesc !

Dan Iliescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Re: Colantare exterioara a rulotei

Mesaj de Dan Iliescu » 10 Dec 2011, 18:40

Cei mai in masura sa iti dea raspuns la doleanta ta sunt Mona si Octav. Colantarea camperului lor a iesit EXTRAORDINAR.
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751

Geanina Catalin

Mesaj de Geanina Catalin » 10 Dec 2011, 23:05

In linkul de mai jos gasiti cateva poze care s-ar putea sa va retina atentia,pt detalii vorbiti cu sotul meu, JJ :mrgreen:

https://picasaweb.google.com/1125891009 ... ag2010FICC

George Chirila

Mesaj de George Chirila » 10 Dec 2011, 23:13

Multumesc foarte mult ,pentru informatia data .

Isdraila Ioan
Membru forum
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan » 10 Dec 2011, 23:27

O colantare perfecta se realizeaza doar pe un perete cu tabla dreapta(lisa)nu cu asperitati ,s-au cu un anumit profil din fabricatie.Se poate aplica si pe peretele cu profil ,dar lipirea nu este perfecta.Ramin zone cu aer care mai tirziu cind sunt si temperaturi mai ridicate ,se deslipeste. :shock:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.

Raspunde