Astăzi este 10 Iun 2023, 17:16
Programul iesirilor pe 2012, organizare !
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Re: Programul iesirilor pe 2012, organizare !
Pt intalniri CU si/sau FARA muzica,pun la dispozitie si anul viitor locatia de la Paltinu.de organizarea de acolo ma ocup eu
-
- Membru forum
- Oras: Silistea CT
- Data nasterii: 17 Aug 1972
Salutare tuturor!
Imi cer scuze pt inactivitatea pe forum si in clubrv, dar am trecut prin cateva momente mai "naspa" (asa zice fii-miu de 17 ani) in viata fam noastre.
Cu incredere si cu ajutorul lui D-zeu mergem inainte.
Va asigur de tot sprijinul meu in organizarea de intalniri la Seimeni.
Oricand doriti imi dati un semn si "o facem lata".
Mi-e tare dor de voi.
Abia astept sa treaca iarna.
Imi cer scuze pt inactivitatea pe forum si in clubrv, dar am trecut prin cateva momente mai "naspa" (asa zice fii-miu de 17 ani) in viata fam noastre.
Cu incredere si cu ajutorul lui D-zeu mergem inainte.
Va asigur de tot sprijinul meu in organizarea de intalniri la Seimeni.
Oricand doriti imi dati un semn si "o facem lata".
Mi-e tare dor de voi.
Abia astept sa treaca iarna.
Mihai Soare, elddis vogue + suzuki sx4,
tel:0762247085
e-mail:mihaisoare@zappmobile.ro
"Omul sfinteste locul"
tel:0762247085
e-mail:mihaisoare@zappmobile.ro
"Omul sfinteste locul"
- Rusu Mihail
- Moderator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 22 Iun 1956
Propun ca "A 7 a Intilnire Nationala" ce va fi in luna Iunie, ca de obicei, sa se organizeze pe cit cu putinta, undeva tot in centrul tarii, pt a fi accesibila tuturor.
Pt. aceasta intilnire, voi propune ca : in Organizare sa se implice " veteranii " , in asa fel, incit cei tineri si cei noi intrati in Club, sa aibe timp de " socializare "
Ramine de discutat ( votat ) la " o locatie cit mai buna ". Pt a exista cit mai mult loc si pt a se sta lejer, gindesc locatii ca Zona prima a Plaiului Foii (de exemplu)
.

.
Pt. aceasta intilnire, voi propune ca : in Organizare sa se implice " veteranii " , in asa fel, incit cei tineri si cei noi intrati in Club, sa aibe timp de " socializare "
Ramine de discutat ( votat ) la " o locatie cit mai buna ". Pt a exista cit mai mult loc si pt a se sta lejer, gindesc locatii ca Zona prima a Plaiului Foii (de exemplu)
.

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Daca drumul pana acolo e ok , e buna ca locatie ! si e si off ;)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ciprian ,am fost anul acesta in vara pana la Cabana Plaiu Foii. De la iesirea din Zarnesti ,drumul este " varza " . Adica nu este cu gropi ,dar are denivelari multe ,care iti pun la lucru articulatiile masinii . Sa nu mai vorbesc de rulota . Tot drumul din Zarnesti pana la cabana si retur ,l-am parcurs cu maxim 10 km pe ora . Locatia este superba ,dar cand imi aduc aminte de drum ........
- Sorin.Sibiceanu
- Membru forum
- Oras: ora
- Data nasterii: 21 Mar 1908
Salut , o locatie buna este Pestera ,Bolboci , este pe drmul care urca spre cabana Piatra Arsa ,este o poienita mare incap foarte multe rulote .Daca cineva stie locatia rog sa puna poze si detalii , eu am fost in drumetie pe acolo acum 5 ani de atunci nu am mai fost , dar mi-a zis cineva ca este superb mai ales ca au facut si drumul...
Sanatate
Sanatate
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Tel: 0766652014
- Doru Bodeanu
- Membru asociat
- Oras: ploiesti
- Data nasterii: 19 Dec 1960
Cred ca nu ar trebui sa uitam statiunea de la poalele Zaganului, Cheia. Aproape de Bucuresti si nu numai, este o locatie de care nu ai cum sa te plictisesti. Putem face excursii pe muntele Zaganul sau Ciucas unde s-a deschis o cabana noua, sau la Valea Stanii ori acolo unde Teleajenul iese din pamant. Sunt convins ca daca-l rugam frumos pe dl. Rusu, vorbeste pe la primaria Maneciu si facem o intalnire de cateva zile. Totul e sa ne hotaram !
Cu stima,
Cu stima,
Autorulota FORD- HOBBY
tel. 0724670730
tel. 0724670730
-
- Membru asociat
- Oras: Iasi
- Data nasterii: 06 Oct 1949
In principiu dorim si noi moldovenii sa ne adunam, la Sfintele sarbatori de Paste, la Manastirea Secu. Locatia este foarte frumoasa, teren foarte mult, copaci, verdeata, raul in apropiere. Deci camparea va fi Off si la fel va fi si de 1 Mai, cand am dori sa ne intalnim, tot sub egida Clubrv, pe malul Lacului Bicaz, in Ceahlau. Vom incerca, pe aceasta cale, sa atragem cat mai multi rulotisti sa ni se alature in marea familie a ClubRV. Problemele de organizare vor fi discutate de Dl.Radu Andron cu Dl.Nicu dar mai aproape de sarbatorile pascale.
Cu stima,
Violeta Popa
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Masina Renault Trafic.
0722686928
- Isdraila Ioan
- Membru forum
- Oras: Arad
- Data nasterii: 14 Iun 1954
Sunt de acord cu propunerea d-nei Popa.Anul trecut de 1 mai,am avut intilnirea membrilor CLUB OPEL,(club din care fac parte fiind inpatimit fan Opel)si prezentarea masinilor si festivitatea s-a desfasurat pe platoul din coada lacului Bicaz ,loc.Ceahlau.Este un platou imens,plat ,cu posibilitate de navigatie cu barci pe lac,aproape pt.aprovizionare,etc....Totusi drumul este cam prost,cu denivelari si portiuni ce o iau la vale ,in rest....totul OK.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
- Cristian Irimescu
- Membru forum
- Data nasterii: 22 Apr 1972
Poate o sa aveti surpriza sa vina si sudisti... :D
-
- Membru forum
Va asteptam "DRAGI SUDISTI"!
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
-
- Membru asociat
- Oras: Iasi
- Data nasterii: 06 Oct 1949
Nu am vazut, pana in prezent, finalizarea "Programul iesirilor pe 2012". Multi au avut propuneri dar suntem in februarie si programul nu s-a finalizat. De exemplu,cand are loc adunarea anuala a clubului ? Ne-ar interesa data deoarece noi ne-am inscris la "Rally Adria" in Croatia, rally ce este programat intre 21-30 iunie 2012. Ne mai intereseaza daca propunerea d-lui Gigi Catalin referitoare la "Rally Carpati" mai este de actualitate ? Daca da, se poate sti cand si unde va avea loc evenimentul ? Pun aceste intrebari deoarece deja suntem in februarie si la propuneri pentru 2012, pe forum, nu gasesc decat "o cana cu vin la Pusnicu", "doua oua de Paste" si, probabil, "o bere de 1 Mai". Multi dintre noi isi planifica deja concediile, excursiile in tara si strainatatea
asa ca finalizarea acestui "Program" ne-ar ajuta. Pentru "Rally Carpati" cred ca deja este tarziu sa incepeti diligentele (perioada, locatie, program). Ar fi bine daca acest proiect l-am discuta la adunarea anuala a clubului si, pentru anul viitor sa incercam
sa-l plasam inainte sau dupa adunarea FICC din Polonia. Si, daca va fi o reusita, clubul va avea grija ca adunarea sa fie periodica, schimbandu-se doar locatia.
Daca s-au mai primit la club ceva invitatii de la FICC de participare la rally-uri, in afara celei din Franta si bineinteles, Canada ?
Cu stima,
Violeta Popa
asa ca finalizarea acestui "Program" ne-ar ajuta. Pentru "Rally Carpati" cred ca deja este tarziu sa incepeti diligentele (perioada, locatie, program). Ar fi bine daca acest proiect l-am discuta la adunarea anuala a clubului si, pentru anul viitor sa incercam
sa-l plasam inainte sau dupa adunarea FICC din Polonia. Si, daca va fi o reusita, clubul va avea grija ca adunarea sa fie periodica, schimbandu-se doar locatia.
Daca s-au mai primit la club ceva invitatii de la FICC de participare la rally-uri, in afara celei din Franta si bineinteles, Canada ?
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Masina Renault Trafic.
0722686928
Masina Renault Trafic.
0722686928