Cand penultima postare (Mihai) era concilianta si se incheia cu urari de bine adresate tuturor, iar ultima postare era o glumita marca Gigi Serpescu, s-a considerat ca in acest topic "verdele" a cam lipsit si atunci Sandu se simte dator sa mai faca cateva precizari.
Eu vazusem prima ta postare Sandu, m-am facut ca nu o vad, dar daca vad ca insisti sunt nevoit sa o comentez.
Acea postare a ta era initial scrisa normal, asa cum scriem toti pe forum, dar dupa ceva timp am vazut-o scrisa cu verde. Atunci am zis: Hai sa vezi minune ! Sa vezi ca "Nenea" l-a moderat pe Sandu Toma :D
Subiectul, iti repet, nu se refera strict la Regulament,
eu reclamam excesul de zel, excesul de culoare, gustul amar lasat de modul in care se face moderarea (din fericire nu de toti moderatorii) cu dese trimiteri la acel regulament, care dupa cum am punctat, are multe lacune.
Nu era nevoie sa te citezi singur si de fapt sa repeti acelasi lucru si mai ales cu acest ton imperativ:
Sandu Toma scrie: ... Atat postarea lui Nelu Predonu referitoare la Regulamentul forumului cat si postarea lui Mihai Rusu cu propuneri de imbunatatire a Regulamentului, TREBUIAU FACUTE la topicul cu propuneri in atentia CD si AG, deci pe forumul vizibil doar membrilor cotizanti !!!
"TREBUIAU FACUTE la topicul ..." Iti repet Sandu, au fost facute acolo unde chiar trebuiau facute, la "Reclamatii", in vazul tuturor celor ce sunt supusi moderarii, nu era o problema de asociatie. Ai vazut tu in postarile mele sau ale lui Mihai Rusu din acest topic vreo propunere concreta la acest Regulament, ca sa ne servesti nu stiu ce link ?
Sandu Toma scrie: ... Postatul la intamplare sau creearea de noi topicuri "paralele" nu poate duce la niciun rezultat bun !!!
De acord cu tine, insa se pare ca acum tu Sandu ai cam postat la intamplare, pe langa subiect.
Incercati indiferent de functie (trecatoare dealtfel), moderatori sau admin., sa scrieti ca si noi toti. Folositi culorile numai cand moderati, noroc ca nu scrieti cu pixul, ati fi bagat papetariile in colaps, privitor la pasta verde. Nu faceti exces de scriere cu majuscule: "...sa va completati TOATE datele personale..." ; "...TREBUIAU FACUTE la topicul ..." etc, etc. incercati sa nu fiti zeflemitori si malitiosi: "... Stimate coleg, vad ca sunteti membru al forumului din 10 Jan 2009, 08:16, dar se pare ca nu ati avut timp sa va completati macar Localitatea din care sunteti. Banuiesc eu ca nu poate fi un secret asa de mare..." etc, etc.
Sarbatori Fericite ! Si mai multa luciditate celor ce ne trag de maneca, aici pe forum.
PS. Acum am vazut ultima postare a lui Mihai. Ca initiator al topicului, nu sunt de acord sa se mute nimic din topic. Mutand postari sau fragmente ale acestora, nu vom mai intelege nimic, asa se practica din pacate si se bulverseaza totul si daca nu mai intelegi nimic, se da pe servar "...stiti au fost probleme, noi nu am sters nimic ..."