Astăzi este 04 Iun 2023, 04:16

Se da militaria jos din pod !?

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Dan Iliescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Re: Se da militaria jos din pod !?

Mesaj de Dan Iliescu » 20 Dec 2011, 18:00

trebuie sa inteleg ca proprietarii de campere trebuiesc sa-si cumpere rulota ?
Nelu eu nu am facut NICIODATA diferente intre posesorii de rulote si cei de campere. Tu de ce faci. Suntem cumva superiori daca avem campere? Despre cei cu remorci cu cort ce mai zici? Vad ca si tu te apuci sa faci "liste" si ne pui pe astia cu campere separati.
Eu voi fi mereu rulotist indiferent cu ce voi calatorii.
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751

Roman Vasile
Membru forum
Oras: Cluj
Data nasterii: 13 Mai 1950

Mesaj de Roman Vasile » 20 Dec 2011, 18:12

Sandu Toma scrie:@Olah Laszlo

Banuiesc eu ca nu poate fi un secret asa de mare...
Pana azi scria Turda... :roll: dar oricum nu stiu ce relevanta are?
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni casa!
Camper Chausson/Fiat Ducato

Niky Radu
Membru forum

Mesaj de Niky Radu » 20 Dec 2011, 20:44

Cred ca dl.Cristian Irimescu a gresit in acea postare in care obliga completarea adresei de domiciliu,probabil nu asta i-a fost intentia, dar asa a iesit, nimeni din veteranii forumului nu avea completat asa ceva pana la postarea lui, ar fi trebuit sa zica "locatia" de unde suntem, este normala aceasta cerinta, majoritatea au completat localitatea de unde sunt si marca rulotei sau a camperului, iar cu afisarea numarului de telefon ar trebui lasata la latitudinea fiecaruia daca doreste sau nu, sunt si printre veterani care pana acum nu au prezentat numarul de telefon pe forum, deci nu e un capat de tara...
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Elddis 2000
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978 telekom

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 20 Dec 2011, 21:06

Dan Iliescu scrie:...Nelu eu nu am facut NICIODATA diferente intre posesorii de rulote si cei de campere. Tu de ce faci...
Daca tu asta ai inteles din ce am afirmat mai sus, imi pare rau, aveam pretentii Dane, era vorba de superficialitatea redactarii regulii voastre scrise cu rosu pe tot cuprinsul forumului.
Dar, dupa cum ai putut constata si din alte postari, acest mesaj suferea si dpdv. al solicitarilor facute.
Probabil, esti printre putinii de pe forum care considera ca eu am provocat vreo animozitate intre rulotisti si camperisti.
Dan Iliescu scrie: ...Vad ca si tu te apuci sa faci "liste" si ne pui pe astia cu campere separati.
Eu voi fi mereu rulotist indiferent cu ce voi calatorii.
Eu liste nu am facut de maniera celor facute de tine Dane, nu mai vorbesc de avatarul tau din acea perioada, am vazut pe forum cum arata un avatar banat pentru indecenta. Pe al tau Dane cine trebuia sa-l baneze pentru acelasi lucru ??? Sincer, as fi tentat sa fac si eu o lista: a celor ce ...trag sforile din umbra.

Spre deosebire de tine si de multi altii, eu nu pot fi considerat un rulotist care are la activ foarte multe iesiri cu RV-ul. Eu de cand am cunoscut aceasta comunitate am incercat sa fac alte lucruri, sa rulotesc altfel.
Dane, daca acum faci o economie de aproape 400 lei/an la bugetul personal prin plata rezonabila a rovinietei, sa ai in vedere ca pentru acest lucru sunt principalul "vinovat". Imi cer scuze ! Sa stii ca in foamea de bani de la bugetul de stat din aceasta perioada de criza, chiar nu a fost usor sa obtin asa ceva.

Pentru a nu se intelege altceva, tot ce am mentionat in acest topic se refera la forum in principal, nu la Presedinte sau la alti membri CD care sunt bine intentionati si dupa cum am vazut si la Rasnov, incearca sa faca lucruri bune pentru comunitate.

Ninel Gavanescu
Membru forum
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu » 20 Dec 2011, 21:31

Eu unul cred ca Irimescu este mana-in-mana cu MOS CRACIUN ,care la delegat pe el cu descoperirea adreselor noastre pentru a ne trimite darurile acasa :mrgreen: pentru acest fapt propun ; La multi ani ! si sarbatori fericite iar ,,ca cadou" va scriu si eu un banc.
,,Un copil optimist si unul pesimist il asteapta pe Mos Craciun. Pesimistul e sigur ca nu o sa primeasca mare lucru, optimistul nu mai poate de incantare si abia asteapta sa vada darurile.

Vine Mosu', copilul pesimist primeste super-cadouri: trenulete, masinute, ciocolata, tot ce i-ar fi putut trece prin cap. Copilul optimist primeste... o balega.

Se intalnesc copiii si schimba impresii: Pesimistul:

- Mai, eu am primit un trenulet, da' nu e prea mare, o masinuta, da' nu e culoarea pe care o vroiam, si ciocolata, da' e cu lapte si fara alune... si asa mai departe.

Optimistul rade incantat:

- Mai, eu am primit un cal, da' nu-l gasesc! ""
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero

Dragomir Gabriel
Membru asociat
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel » 20 Dec 2011, 22:07

Fac si eu o propunere... Daca cineva greseste, moderatorii, care pot fi numiti ''POST HUNTERS'' ( ei au cele mai multe postari :D ), ar putea face atentionarea pe PM... Pot scrie: ''vezi ca ai incalcat articolul X litera Y... in concluzie iti voi sterge postarea sau o voi modifica...'' ei se pot contrazice cat vor acolo, iar forumul ramane curat. Nu trebuie sa stie toti vizitatorii si eventualii aspiranti viitori membrii discutiile din culise. Oricum discutiile de pe forum raman aici, in camping suntem prieteni adevarati...
PS. Ninele, sper sa nu caut calul prin curte in ziua de Craciun...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com

Rusu Mihail
Moderator
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail » 20 Dec 2011, 22:39

" Autosesizare " : Am citit de doua ori postariile si incerc sa-mi exprim citeva pareri, care, daca vi se par bune, haideti sa le punem si in aplicare.

Nelu Predonu are numai intentii bune si nu trebuie inteles gresit. E drept ca omul spune ce are de spus si nu cu "perdea" ( atunci nu s-ar mai intelege )
Nu bate in nimeni, ci atentioneaza ca TREBUIE REVIZUIT , COMPLETAT si CORECTAT REGULAMENTUL. La prima intrevedere propun sa facem acest lucru !

Referitor la stergerea unor "Useri" e vorba de acei useri care sint inregistrati fictiv sau in alt mod si care TRIPLEAZA numarul celor reali. Dan sa curezte.
Stie ce are de curatat, nu curata pe cei ce nu si-au trecut locatia sau nr de tel. E o discutie veche in care oricare ne da dreptate (asta si daca se explica)

Completarea datelor se refera la NUME PRENUME - LOCATIE aproximativa si "ATELAJ". Asta ca sa ne stim la viitoarele intilniri. Nu trebuie f multe date.
Normal ca nu se accepta nick-name. Asta era cindva. Postarea datelor EXTRA e voluntara. Eu mi-am scris mail, telefoane, nr de masina , mai am kg..le
La kg-e e mai greu ca acestea difera in functie de activitatea trimestriala. De ex in trimestru 1 al anului 2012 cred ca voi slabi. (Mai trebuie sa si glumim)

Deprte de cineva de a separa RULOTISTII de CAMPERISTI. Impreuna am fost, impreuna mergem. Daca exista anume greseli de exprimare, le vom corecta.

Cu schimbarea culorilor sint TOTAL de ACORD CU NELU, pt ca ROSU DA RAU CA ASPECT PE FORUM. Ar fi bine sa revenim la vechile culori ce ofera decenta.
Deasemeni, ca parere personala, dar poate am si sustinatori, as ELIMINA urgent acele Have Thanks care da senzatia ca sintem pe YouTube sau FaceBook
S-a umplut Forumul de STELUTE si sincer nu vad rostul acestora. Aceste modificari cred ca ar trebui discutate in comun, pentru a afla parerea tuturor.

De greseli gramaticale si de exprimare nu se duce lipsa, insa unde e vorba de REGULAMENT , acolo ele trebuiesc a fi inlaturate. Vom discuta REVIZUIREA

IN CONCLUZIE : CONSTAT ca toata lumea de aici , incepind cu INITIATORUL TOPICULUI cit si comentariile colegilor, nu sint decit pentru BINELE NOSTRU
Nu cred ca e cazul sa mai lungim discutia, nu mai trebuie atentionari si altele. Mai bine ne regasim cu TOTII si IMBUNATATIM TOT CE SE POATE. Corect ?

Sa ne auzim la telefoane pt lamurirea neintelegerilor. Este foarte greu sa explici pe computer o anumita situatie. Sint sigur in final ca TOTI VREM BINELE !

Doresc multa SANATATE TUTUROR si SA AVEM PARTE DE UN CRACIUN FERICIT cu TOTII !
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com

Serpescu Gheorghe
Membru forum

Mesaj de Serpescu Gheorghe » 20 Dec 2011, 23:04

Mihai, ai vazut ca se da militaria jos din pod si ati luat palariile de la Oktoberfest. Am si eu :lol:
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 21 Dec 2011, 11:10

Sandu Toma scrie:Atrag atentia colegilor membri cotizanti, care au de facut propuneri pentru imbunatatirea Regulamentului Forumului, ca exista deja un topic viewtopic.php?f=115&t=4638 unde pot supune atentiei AG sau CD propunerile lor constructive.
Postatul la intamplare sau creearea de noi topicuri "paralele" nu poate duce la niciun rezultat bun !!!
Revin la postarea mea si spun : Atat postarea lui Nelu Predonu referitoare la Regulamentul forumului cat si postarea lui Mihai Rusu cu propuneri de imbunatatire a Regulamentului ,TREBUIAU FACUTE la topicul cu propuneri in atentia CD si AG, deci pe forumul vizibil doar membrilor cotizanti !!!
Orice problema are o rezolvare practica

Rusu Mihail
Moderator
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail » 21 Dec 2011, 13:13

Daca considerati in comun cu ceilati colegi ca nu-i o SESIZARE ( reclamatie nu poate fi vorba ) atuci mutati ce e de mutat, la Topicul mentionat ( Propuneri...)
Important e MESAJUL ca si PAREREA celorlati colegi, care AMBELE, au in vedere o imbunatatire a activitatii Clubului si a Forumului. Toti vor a ne perfectiona.
Fiind o problema interna, cred ca vom avea un acord comun fara probleme cu o RECTIFICARE a vechiului Regulament. Pina dupa Sarbatori, sa revenim la urari .
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com

Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu » 21 Dec 2011, 13:44

Cand penultima postare (Mihai) era concilianta si se incheia cu urari de bine adresate tuturor, iar ultima postare era o glumita marca Gigi Serpescu, s-a considerat ca in acest topic "verdele" a cam lipsit si atunci Sandu se simte dator sa mai faca cateva precizari.

Eu vazusem prima ta postare Sandu, m-am facut ca nu o vad, dar daca vad ca insisti sunt nevoit sa o comentez.
Acea postare a ta era initial scrisa normal, asa cum scriem toti pe forum, dar dupa ceva timp am vazut-o scrisa cu verde. Atunci am zis: Hai sa vezi minune ! Sa vezi ca "Nenea" l-a moderat pe Sandu Toma :D

Subiectul, iti repet, nu se refera strict la Regulament, eu reclamam excesul de zel, excesul de culoare, gustul amar lasat de modul in care se face moderarea (din fericire nu de toti moderatorii) cu dese trimiteri la acel regulament, care dupa cum am punctat, are multe lacune.
Nu era nevoie sa te citezi singur si de fapt sa repeti acelasi lucru si mai ales cu acest ton imperativ:
Sandu Toma scrie: ... Atat postarea lui Nelu Predonu referitoare la Regulamentul forumului cat si postarea lui Mihai Rusu cu propuneri de imbunatatire a Regulamentului, TREBUIAU FACUTE la topicul cu propuneri in atentia CD si AG, deci pe forumul vizibil doar membrilor cotizanti !!!
"TREBUIAU FACUTE la topicul ..." Iti repet Sandu, au fost facute acolo unde chiar trebuiau facute, la "Reclamatii", in vazul tuturor celor ce sunt supusi moderarii, nu era o problema de asociatie. Ai vazut tu in postarile mele sau ale lui Mihai Rusu din acest topic vreo propunere concreta la acest Regulament, ca sa ne servesti nu stiu ce link ?
Sandu Toma scrie: ... Postatul la intamplare sau creearea de noi topicuri "paralele" nu poate duce la niciun rezultat bun !!!
De acord cu tine, insa se pare ca acum tu Sandu ai cam postat la intamplare, pe langa subiect.

Incercati indiferent de functie (trecatoare dealtfel), moderatori sau admin., sa scrieti ca si noi toti. Folositi culorile numai cand moderati, noroc ca nu scrieti cu pixul, ati fi bagat papetariile in colaps, privitor la pasta verde. Nu faceti exces de scriere cu majuscule: "...sa va completati TOATE datele personale..." ; "...TREBUIAU FACUTE la topicul ..." etc, etc. incercati sa nu fiti zeflemitori si malitiosi: "... Stimate coleg, vad ca sunteti membru al forumului din 10 Jan 2009, 08:16, dar se pare ca nu ati avut timp sa va completati macar Localitatea din care sunteti. Banuiesc eu ca nu poate fi un secret asa de mare..." etc, etc.

Sarbatori Fericite ! Si mai multa luciditate celor ce ne trag de maneca, aici pe forum.

PS. Acum am vazut ultima postare a lui Mihai. Ca initiator al topicului, nu sunt de acord sa se mute nimic din topic. Mutand postari sau fragmente ale acestora, nu vom mai intelege nimic, asa se practica din pacate si se bulverseaza totul si daca nu mai intelegi nimic, se da pe servar "...stiti au fost probleme, noi nu am sters nimic ..."

Cristian Irimescu
Membru forum
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu » 21 Dec 2011, 14:25

Nelu, te rog frumos abtine-te pana dupa Craciun...mai bine pana dupa Anul Nou..si o sa-ti scriu si eu mai multe.. :wink:

CRACIUN FERICIT
Atașamente
CRACIUN.jpg
CRACIUN.jpg (30.16 KiB) Vizualizat de 2240 ori

Blocat