22 Ian 2012 Duminica - Deviz -
Asa cum am promis colegilor ce ne-au intrebat detalii despre excursie, aici sau pe PM, incerc sa tragem prima linie, pina in Portugalia, km, cheltuieieli si altele, astfel :
Nr. Km : 4.700 = Romania- Ungaria - Austria - Italia - Franta - Spania - Portugalia (intrare)
Diesel : 460 litri = 640 euro media generala de pret : 1,39 euro / 1 litru diesel ( aprox 1,4 )
Consum mediu : 9,5 l / 100 km , un consum rezonabil avind in vedere relieful parcurs si greutatea Hymerului.
GAZ + butelii : 180 euro = 2 buc butelii x 50 euro + 80 euro valoare gaz reincarcat pina azi.
Taxe autostrazi : 85 euro = insemnind: Austria: 8,6 + Italia: 18,8 + Franta: 38,2 + Spania: 19,4
Cazare si net in campinguri: 150 euro = Blanes: 58 cazare + 15 euro net , Torrevieja: 15 cazare + 5 net - Vila Real: cazare 12 euro 3 nopti + 45 euro net ( 20+25 )
Cheltuieli personale : 610 euro = " papa pentru burtica " - si alte diverse, femeiesti sau tehnice ( aici intra mai multe cheltuieli inclusiv cele neprevazute )
Total 1 - pina azi 22 ian = 1765 euro
Cheltuielile pe Portugalia , inclin sa cred - ( sper ) - ca vor scadea simtitor, deoarece, dupa planul nostru, nu am mai avea de strabatut decit un nr. de aproximativ 500 km.
In plus, preturile pt campare sau sedere, sint mai rezonabile, in anumite locuri chiar simbolice. Asa am auzit si tragem speranta unei leneveli de cite 7 zile/ fiecare locatie
Nu putem estima ce ne mai asteapta. Bineinteles ca la final, vom trage o " linie distractiva " definitiva. Pina atunci insa mai avem multa piine de mincat, asa ca om vedea
Stiu ca o sa spuneti "ca-s dus cu capul ", asta e, dar cam asa arata traseul, km si contabilitatea ce o tin in excel. Va dorim tuturor o Duminica placuta, pt ca iesim la plaja :)

.