Astăzi este 02 Iun 2023, 04:37
CAMPING PALACE din VENUS
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Popescu Niculae
- Membru forum
- Oras: alexandria
- Data nasterii: 14 Sep 1959
CAMPING PALACE din VENUS
Dupa cum e scris si in titlu va fac un anunt de ultima ora din acest camping.
Adminstratia campingului PALACE VENUS are placerea sa va aduca la cunostiinta urmatoarele taxe pentru membrii clubului nostru pe anul 2012.
Membri CLUBRV beneficiaza de urmatoarele taxe -
Dupa cum ati fost informati taxa pentru rulotistii nostri din CLUBRV a fost stabilita la 50 ron pe zi rulota + echipaj in care este inclus curent electric, apa ,wc si dusuri.
Am discutat cu administratorul locatiei dl. Sava Laurentiu si am negociat urmatorele preturi.
Rulota care sta 5 zile are reducere 10 la suta deci va plati 45 Ron pe zi
Rulota care sta 7 zile are reducere 15 la suta deci va plati 42,5 Ron pe zi.
Rulota care sta 10 zile are reducere 20 la suta deci va plati 40 Ron pe zi .
Grup de 5 rulote care stau 10 zile primesc 30 la suta reducere deci vor plati 35 Ron pe zi de rulota cu echipaj.
Preturile sunt pentru: masina ,rulota cu cortul aferent, indiferent de cate persoane sunt cu aceasta rulota, deci nu se plateste rulota, masina, cort si numar de persoane, cum se face peste tot .
Stim cu toti ca anul trecut pretul a fost mai mic, dar, din vina unor colegi, care au facut cateva afirmatii ce au deranjat pe administratorul locatiei, pretul de anul acesta este putin mai mare.
Speram ca dupa schimbarile intervenite in CLUBRV totul va reveni la normal si vom beneficia de reduceri semnificative in campingurile din tara noastra.
De aici de la Venus urez tuturor colegilor numai si numai sanatate, multa fericire si vreau sa ma credeti ca deocamdata doar atata reducere am putut obtine pentru membrii clubului nostru.
Nu stiu cat de mult ajuta, dar cred ca, la 10 zile de concediu petrecute aici la Venus, 100 Ron economisiti la cazare in camping inseamna ceva pentru orice buget.
Adminstratia campingului PALACE VENUS are placerea sa va aduca la cunostiinta urmatoarele taxe pentru membrii clubului nostru pe anul 2012.
Membri CLUBRV beneficiaza de urmatoarele taxe -
Dupa cum ati fost informati taxa pentru rulotistii nostri din CLUBRV a fost stabilita la 50 ron pe zi rulota + echipaj in care este inclus curent electric, apa ,wc si dusuri.
Am discutat cu administratorul locatiei dl. Sava Laurentiu si am negociat urmatorele preturi.
Rulota care sta 5 zile are reducere 10 la suta deci va plati 45 Ron pe zi
Rulota care sta 7 zile are reducere 15 la suta deci va plati 42,5 Ron pe zi.
Rulota care sta 10 zile are reducere 20 la suta deci va plati 40 Ron pe zi .
Grup de 5 rulote care stau 10 zile primesc 30 la suta reducere deci vor plati 35 Ron pe zi de rulota cu echipaj.
Preturile sunt pentru: masina ,rulota cu cortul aferent, indiferent de cate persoane sunt cu aceasta rulota, deci nu se plateste rulota, masina, cort si numar de persoane, cum se face peste tot .
Stim cu toti ca anul trecut pretul a fost mai mic, dar, din vina unor colegi, care au facut cateva afirmatii ce au deranjat pe administratorul locatiei, pretul de anul acesta este putin mai mare.
Speram ca dupa schimbarile intervenite in CLUBRV totul va reveni la normal si vom beneficia de reduceri semnificative in campingurile din tara noastra.
De aici de la Venus urez tuturor colegilor numai si numai sanatate, multa fericire si vreau sa ma credeti ca deocamdata doar atata reducere am putut obtine pentru membrii clubului nostru.
Nu stiu cat de mult ajuta, dar cred ca, la 10 zile de concediu petrecute aici la Venus, 100 Ron economisiti la cazare in camping inseamna ceva pentru orice buget.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
NAE - 0761211081
- Rusu Mihail
- Moderator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 22 Iun 1956
Re: LITORAL 2012 - CAMPING PALACE din VENUS
Nae ai facut foarte bine ca ai discutat cu Laurentiu, caruia sa-i transmiti salutari din partea noastra. Deja am discutat pentru o intilnire la sfirsit de sezon in camping Venus, vom stabili impreuna data :)
La vizita noastra din Mai, Laurentiu a fost foarte cooperant, am discutat cu el pt o scurgere in spate linga grupul sanitar si alte chestii marunte, o sa-ti spuna el, stie. Vacanta placuta la camping Venus !
Pentru a exista si putina reclama pe net, am facut si un mic clip cu campingul Venus. Sper sa prinda bine amatorilor ce nu prea cunosc locatia. ( http://www.youtube.com/watch?v=dyUpiYswhuk )
Camping Palace Venus (2012)
LINK YOUTUBE : http://www.youtube.com/watch?v=dyUpiYswhuk
La vizita noastra din Mai, Laurentiu a fost foarte cooperant, am discutat cu el pt o scurgere in spate linga grupul sanitar si alte chestii marunte, o sa-ti spuna el, stie. Vacanta placuta la camping Venus !
Pentru a exista si putina reclama pe net, am facut si un mic clip cu campingul Venus. Sper sa prinda bine amatorilor ce nu prea cunosc locatia. ( http://www.youtube.com/watch?v=dyUpiYswhuk )
Camping Palace Venus (2012)
LINK YOUTUBE : http://www.youtube.com/watch?v=dyUpiYswhuk
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
- Dragomir Gabriel
- Membru asociat
- Oras: Ploiesti- Prahova
- Data nasterii: 08 Oct 1968
Nae, pai nu ai zis ca ne vedem in iulie la Venus ? Acum mai stai sa termin examenele si o sa ajung si eu... Pana atunci negociaza si pentru week-end-uri... sunt multi amatori, stiu ca Laurentiu a zis ca doar cu tine negociaza, deci fa-ti datoria acolo, la camping. Propune macar 120 lei per week- end 3 nopti si vezi ce zice...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
- Popescu Niculae
- Membru forum
Stii foarte bine ca Laurentiu este flexibil, mai ales cu clinetii lui , adica clientii fideli. Nu prea te vad, sa legi rulota, sa vii 350 km pentru 2 zile, dar in fine, se stie ca aici se rezolva .
El a facut ofertele pentru cei care intr-adevar vin in CO , dar am sa discut si varianta de sfarsit de saptamana.
El a facut ofertele pentru cei care intr-adevar vin in CO , dar am sa discut si varianta de sfarsit de saptamana.
NAE - 0761211081
NAE - 0761211081
- Dragomir Gabriel
- Membru asociat
Discuta, negociaza, esti om de baza la Venus... Si schimba poza aia de la avatar ca sperii lumea... :D
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
- Dragomir Gabriel
- Membru asociat
Nae, negocieri, imbunatatiri la camping, asta ne interesaza, nu masina sau rulota... ce a fost, a fost... zi ce ai negociat cu Laurentiu pentru we... sigur vor fi multi interesati de oferta.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
- Remus Apostol
- Membru forum
- Oras: HUSI
- Data nasterii: 01 Mai 1981
Pacat ca aceasta reducere a venit dupa ce am plecat din camping. In perioada 20 - 26 iunie am fost campat in acest camping si am platit, rulota + masina + 2 pers.- 300 ron pentru 6 nopti. A fost vreme frumoasa, liniste, gazde primitoare, totul super.
VW PASSAT B8 variant 2,0 TDI
big_bic81@yahoo.com
apostolremus@gmail.com
big_bic81@yahoo.com
apostolremus@gmail.com
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Mesajele off topic au fost sterse .
NU transformati acest topic in punerea la zid a unor oameni ! ...daca e vorba de litoral si de camping Venus , orice e pe langa va fi sters !
Va multumesc pt. inteegere ! Vacanta placuta !
NU transformati acest topic in punerea la zid a unor oameni ! ...daca e vorba de litoral si de camping Venus , orice e pe langa va fi sters !
Va multumesc pt. inteegere ! Vacanta placuta !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
- Ioan.Sturz
- Membru forum
- Oras: Sibiu
- Data nasterii: 13 Aug 1950
Sunt in camping de 5 zile, este curat si linistit.
Pretul efectiv platit este de 30 lei/noapte pentru rulota si 10 lei/noapte pentru fiecare persoana, indiferent ca esti sau nu membru al unei asociatii de rulotisti.
Consider ca este un pret rezonabil fata de alte locatii de pe litoral.
Veniti pe litoral.
Vacanta placuta tuturor.
Ioan Sturz
Pretul efectiv platit este de 30 lei/noapte pentru rulota si 10 lei/noapte pentru fiecare persoana, indiferent ca esti sau nu membru al unei asociatii de rulotisti.
Consider ca este un pret rezonabil fata de alte locatii de pe litoral.
Veniti pe litoral.
Vacanta placuta tuturor.
Ioan Sturz
- Marian m Serban
- Membru asociat
Buna ziua
Pana la urma care este pretul,sau de cand se aplica reducerile descrise,vrem un parteneriat cu campingul,dar trbuie sa
stim exact , pt a informa si pe ceilalti membri asociati.
Marian Serban
Pana la urma care este pretul,sau de cand se aplica reducerile descrise,vrem un parteneriat cu campingul,dar trbuie sa
stim exact , pt a informa si pe ceilalti membri asociati.
Marian Serban
Marian, preturile spuse de Popescu Niculae sunt negociate de el, in conditiile enuntate si cred ca a fost maximum ce sa putut scoate,el fiind cunoscut si prieten cu Laurentiu. Sava Laurentiu ,administratorul campingului inca de anul trecut, a spus ca nu va mai negocia un alt contract cu asociatia deoarece nu ne-am tinut de cuvant sa facem si la el in camping o adunare nationala.La el au fost doar cei care au fost in CO si weekend dar niciodata in numar mare pentru a promova campingul. Nu stiu daca mai vrea un parteneriat cu asociatia. Reducerile le va face ,daca va vrea,prin negociere directa cu fiecare in parte. Cu cat stai mai mult cu atat creste reducerea,sau nu.
- Popescu Niculae
- Membru forum
Preturile pentru membri clubrv le aveti mai sus , sunt cele pe care le-am discutat cu dl Sava. Daca se vrea un parteneriat scris batut in cuie are si administratia campingului o cerere fata de noi . Stiti ce doreste dl Sava? Sa i se comunice in scris cite rulote vor campa in cursul unui an in camping Palace din Venus . A spus clar, voi vreti siguranta la reducere dar si eu vreau siguranta la nr. de rulote campate pe sezon in camping . Acum sa vedem cine isi ia obligatia ca in decursul unui an, ca noi cei din CLUBRV vom veni in nr. de sa zicem 100 de rulote pe sezon. Anul trecut a fost facut un protocol in care noi am avut numai cereri fara nici o obligatie din partea noastra , si in camping Palace din Venus au fost maxim 20 de rulote . E CORECT ASA??? Daca dorim reducere trebuie sa ne luam si anumite obligatii , nu omu ne face 30 la suta reducere si vin 5 rulote pe an.Cel mai corect este sa ne facem timp la inceputul anului si sa ne declaram intentiile de concediu si sa stabilim estimativ cam cite rulote ar merge in cursul anului in camping Palace din Venus . In functie de intentia noastra de a campa in acest camping, Administratia ne va face reducere .
Pentru moment avind in vedere ca fosta conducere a fost foarte ocupata anul acesta eu zic sa ne multumim cu reducerea scrisa mai sus si daca este cineva care poate obtine preturi mai bune il felicit .
Pentru moment avind in vedere ca fosta conducere a fost foarte ocupata anul acesta eu zic sa ne multumim cu reducerea scrisa mai sus si daca este cineva care poate obtine preturi mai bune il felicit .
NAE - 0761211081
NAE - 0761211081