In jurul orei 10 treceam prin Predeal, ora la care a plecat si echipajul Claudiu si Maria Holom. Pe drum ne-am oprit, pt ai astepta iar la 17,30 ne-am intilnit cu 100 km inainte de Arad.

Am oprit la cumparaturi in Arad, am mai avut si alte opriri, tocmai pt a trage de timp ca sa ne prinda si Nelu cu Dana Predonu. Ideea era sa intram impreuna la camping Mako Ungaria

La 12 noaptea trupa se intregise si am degustat un paharel inainte de culcare. A doua zi dimineata, urma sa soseasca la Mako un echipaj nou Onea Stefan si Viorica. La 9 beam cafeluta
In aceasta formatie de 3 campere si orulota ne-am continuat drumul prin Ungaria. Pe autostrada aflasem ca in urma noastra la o ora, era si familia Andrei Ionut si Mona cu cele doua fete

Am oprit intr-o parcare pentru a-i astepta si pe tinerii incepatori, atit in ale condusului, cit si incepatori ai excursiilor cu rulota, fiind la prima excursie, pe un traseu cam lung pentru inceput.
Dupa citeva sadwishuri luate in picioare asteptind tinerii, cit si dupa cafeluta nr doi, ne-am continuat dumul in 5 achipaje, plus fimea, Ana Maria, care a tinut mortis sa ne insoteasca la Grein.

La patru si jumatate, intram in Austria. Ne-am oprit pt vignete si diesel, dupa care am continuat spre Wiena-Ybbs Grein. Autostrada se aglomerase, dar dupa Ibbs, a inceput splendoarea.
Am uitat sa spun ca nu am scapat de femei, pina nu am intrat o ora si un pic, la un mic shoping in Leitha Am Bruch. Acolo, ne-am facut si plinurile la frigidere, cu cele necesare pt sedere.
Am parcurs la pas drumul pe malul Dunarii si ajunsi la camping am inceput pregatirile pt campare. Jorj Colesnicov, ne rezervase coltul preferat cu banda avertizoare. Totul a decurs perfect

De acest drum de pe malul Dunarii, nu cred ca am sa ma satur niciodata. La 9 ( in Austria 8 ) eram campati si in scurt timp am inceput activitatea, pt ca ne intilnisem cu cei ce ne asteptau
Mihai Soare si Lidia erau sositi cu 3 ore inaintea noastra. Alaturi de noi, vecinii din Galatii, fam Mitrica, Mirel si Manuela, erau deja instalati cu o zi mai inainte. S-a organizat "sezatoarea"
S-au depanat povesti, glume si altele, carora li s-au desfacut dopul in prealabil. Nelu a impartit ecusoanele, apoi am dat o yura si pe la receptie unde ne-am racorit cu cite o halba de bere :)
A iesit o seara lunga in terasa improvizata intre camperul nostru si rulota lui Claudiu si a Mariei Holom. Ultimii 3, am inregistrat un nou record, ne-a prins ora 3 ! In Austria totusi e record..

In acest moment echipajele sint plecate la plimbare, iar un minut in urma, au sosit din Germania, baiatul nostru Nick, insotit de o familie de prieteni. Continui postarea cit de curind..
Vacante placute tuturor !
.