Si eu sunt posesorul unei englezoaice si pot spune ca la capitolul calitate pret esti mai cistigat cu o englezoaica deoarece are mult mai multe dotari decit cele din olanda sau germania.
Si eu la fel ca si tine am dat 3000 eu pe rulota darrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr am mai bagat aproape 2000 de eu in ea . Asta nu ti-au spus ceilalti colecgi. Oricit de dotata este rulota gasesti permanet ceva necesar cu care sa o dotezi. In primul rind panoul solar este de nelipsit, la fel rezervorul de apa in interior , dupa care urmeaza antena satelit si nu in ultimul rind aerul conditionat sa nu mai spun si de muver.
Deci sa nu te gindesti ca te vei opri aici cu cheltuielile dupa cei 3000 de eu mai urmeaza cel putin citeva suta , asta implicind inlocuirea anvelopelor si a bateriei .imediat dupa ce intrii in posesia rulotei trebuie facuta o REVIZIE GENERALA si recomand sa o faci la colegul Costin Tabra care este cel mai in masura sa iti spuna cam ce nimicuri iti lipsesc de la rulota .
Ti-am spus toate astea nu ca sa te sperii , ti-am spus toatea astea ca sa stii ce urmeaza si sa fi pregatit . Pentru orice sfat sau indrumare sunt Nae 0744475476
Astăzi este 10 Iun 2023, 18:17
Rulota englezeasca sau olandeza ?
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Popescu Niculae
- Membru forum
- Oras: alexandria
- Data nasterii: 14 Sep 1959
Re: Rulota englezeasca sau olandeza ?
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
NAE - 0761211081
- Panait Valentin
- Membru asociat
- Oras: Fetesti
- Data nasterii: 22 Dec 1969
Domnu' Cica !Cica Ovidiu scrie:...cred ca pe initiatorul topicului (si pe altii!)l-ar ajuta(interesa )si niste argumente !
Asa cum am spus mai sus :
Argumente au dat altii, mult mai priceputi ca mine, eu doar am facut o recomandare, banuiesc ca nu este interzis ?Panait Valentin scrie:... discutii despre ''englezoaice'' vs ''europene'' se gasesc pe forum, trebuie sa ai putin timp si sa le cauti, este o adevarata polemica intre cele doua ''made by...'' nu o mai fac si eu aici.
Decizia iti apartine si...oricare va fi ia...sa o stapanesti sanatos ! :D
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
- Dragomir Gabriel
- Membru asociat
- Oras: Ploiesti- Prahova
- Data nasterii: 08 Oct 1968
Vali are dreptate, exista o polemica intreaga intre rulotele englezesti si cele europene... difera pretul la aceleasi dotari. Ideea este ca omu sa isi cumpere rulota cat mai repede ca deja a venit vara si trebuie sa ne intalnim sa dea o bere... :D
PS. - Suna-ma si discutam mai in amanunt, daca vrei sa iei englezoaica mergem impreuna ca stiu ce trebuie verificat...
PS. - Suna-ma si discutam mai in amanunt, daca vrei sa iei englezoaica mergem impreuna ca stiu ce trebuie verificat...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com