Astăzi este 02 Iun 2023, 04:20

Nou pe forum

topic de prezentare a noilor veniti

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Raspunde
dobre toma
Membru forum
Oras: Giurgiu
Data nasterii: 22 Feb 1961

Nou pe forum

Mesaj de dobre toma » 15 Iul 2012, 14:05

Buna ziua,

Ma numesc Dan Dobre, locuiesc in Thessaloniki din `88, calatoresc mult cu motocicleta, si as dori ajutor pentru achizitionarea unei rulote. Apreciez parerile si sfaturile dvs.
Deci, doresc sa merg in Finlanda la Kotka unde am gasit cateva rulote potrivite pt mine. Voi merge cu masina mea- Aro 244- iar rulota o voi posta mai mult undeva la mare in Chalkidiki pe un teren unde nu am drept de constructie. Ma gandesc si sa o inscriu in Romania unde mi-am obtinut anul acesta buletin de identitate si mi-am inscris si Aro.
Nu inteleg cum este cu greutatea de pe timbrul rulotei, eu pot tracta pana la 2235 kg, sau daca pretul este real, mie mi se pare mic in comparatie cu ce am mai vazut pe aici pe forum. Orice informatie e binevenita, multumesc anticipat.
Scuze nu pot copia imaginea.

TRAIL-LITE TS-19RDB caravan for sale
2,380 €
≈ 2,900 $
Offer price
inform of change in price

Year :
2006
Date enlisted :
Mar 14, 2012

sau

AERO Coach C195 AERO caravan for sale
1,560 €
≈ 1,901 $
Offer price
inform of change in price

Year :
2002
Date enlisted :
Mar 12, 2012

Autoline ID :
XR2047

adresa este http://globalautousa.com/en/content/view/19/39/

Niky Radu
Membru forum

Re: Nou pe forum

Mesaj de Niky Radu » 15 Iul 2012, 23:02

Salut Dan, nimeni nu si-a cumparat rulota din Finlanda, este departe,si nu sunt informatii pe forum despre cineva care a fost si luat rulota de acolo, mai aproape este Olanda sau Germania, ca sa-ti dai seama de cheltuiala drumului la 5000km cheltuiesti cam 700 euro pe combustibil cu un turism ( Bucuresti - Olanda), cu Aro este mult mai mult, oricum te felicit pentru curajul de a intretine o asa masina...chiar daca poti trage cu Aro peste 2 tone, trebuie sa tii cont cont si de categoria de permis pe care trebuie sa o ai deoarece depasesti 3500kg in ansamblu...ca un sfat...nu te gandi ca o rulota din 2006 poate avea un pret ca una din 1995, vrabia malai viseaza!!!...este o problema majora cu ea, chiar daca vanzatorul nu a prezentat in anunt problemele, sunt multi km de facut ca sa constati ca e posibil sa fie teapa...NU exista un asa chilipir...avem colegi care sunt in concediu in camping Melissa in Halkidiki, poti trage o fuga sa stai de vorba cu ei pentru a primi cateva sfaturi
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Elddis 2000
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978 telekom

Radu Pascu
Membru forum
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu » 15 Iul 2012, 23:19

A doua este mai ok.
Dar nu inteleg de ce este pretul asa mic, la asa dotare.
Anunturile sunt si pe autovit.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570

dobre toma
Membru forum

Mesaj de dobre toma » 17 Iul 2012, 00:50

Buna seara,

Multumesc de raspuns si de sfat. Unde este campingul Melissa caci voi merge sa-i gasesc, sau poate un telefon. Eu ii pot suna, nu stiu daca sunt de acord cu roaming-ul, intrebati-i si daca accepta ii sun . Las si nr meu de telefon. 0030.6941.552278.
Multumesc.

Marian Ciocan
Membru asociat
Oras: Rudeni ,Ilfov
Data nasterii: 09 Sep 1968

Mesaj de Marian Ciocan » 17 Iul 2012, 01:14

salut toma

Melissa este la 150 de km de tine langa Sarti dar cu parere de rau te anunt ca am ajuns deja acasa
poate altadata ne vedem
Fendt Saphir 470 +Vito v220cdi
tel 0765255511

dobre toma
Membru forum

Mesaj de dobre toma » 15 Aug 2012, 20:42

Buna seara,
Pana la urma a fost o cacealma rulota din Finlanda. Dupa ce -mi spune ca , da, poti veni sa o iei singur de aici si ii comunic data cand voi ajunge, imi scrie ca a fost o gresala si rulota respectiva este in usa si trebuie sa dau avans si sa mi- o aduca. Ea era trecuta ca fiind in parcul din Kotka.
Oricum nu mai conteaza. Saptamana asta am fost in Romania si am cumparat un furgone de 3,5 t Fiat Ducato pe care intentionez sa-l transform in mult asteptata autorulota. Am adunat multe informatii de pe net, dar voi merge si la expo la Dusseldorf acum, pentru mai mult. Orice sfaturi si comentarii sunt binevenite.
Deocamdata primele foto:

Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 15 Aug 2012, 20:57

Am o rugaminte: nu continuati aici cu acest subiect !
Va rog sa nu confundati prezentarea membrilor cu un topic de achizitii rulote .... pt acest lucru puteti face / crea dvs.... un topic ( subiect ) dedicat / separat dar nu in aceasta categorie si nu in acest subiect .
Multumesc !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Raspunde