Astăzi este 01 Iun 2023, 01:19

Moderare si moderatori

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Constantin Curelea
Membru fondator

Re: Moderare si moderatori

Mesaj de Constantin Curelea » 17 Iul 2012, 13:46

Cine are acces la chat ?
Ce forma de sanctiune vedeti pentru utilizatorii care depasesc bunul simt al conversatiei ?
Cine sa evalueze acest moment ?

Ati vazut multe chat-uri in care se vorbeste urat.Vulgar chiar.
Faptul ca exprimarea este directa si in direct le ofera unora satisfactii.
Dar scopul declarat prin statut al asociatiei noastre este cu totul altul decat refularea verbala.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

Bratulescu Ionut
Membru forum

Mesaj de Bratulescu Ionut » 17 Iul 2012, 13:53

Ca forma de sanctiune ....: inchiderea chat-ului pentru o perioada determinata pana la calmarea spiritelor ,si atentionarea pe privat a celor care nu-si respecta cei 7 ani de acasa!
De evaluat momentul respectiv...moderatorul de "servici"...sau cine are acces la butoane !
Daca se vrea, se gasesc solutii !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 17 Iul 2012, 14:47

Dupa cum stiu eu, chatul a fost si va ramane o forma de schimb de informatii rapida, folosita de o mare parte a colegilor nostri.
Intr-adevar, sunt si colegi care nu agreeaza aceasta forma de comunicare , deci nu o folosesc . Din pacate decizia asupra chat-ului va fi luata de CD unde , din 7 membri, numai unul comunica pe chat .
Sa speram ca decizia pe care o dorim cat mai rapida (poate fi luata si intr-o Sedinta CD on-line)va fi cea de redeschidere a Chatului !
Vreau ca in fiecare zi cand deschid calculatorul sa pot spune : Buna dimineata ClubRV ! :D
Orice problema are o rezolvare practica

Bratulescu Ionut
Membru forum

Mesaj de Bratulescu Ionut » 17 Iul 2012, 14:50

Sandu Toma scrie:
Vreau ca in fiecare zi cand deschid calculatorul sa pot spune : Buna dimineata ClubRV ! :D
....si ioo sa-ti raspund "Salve Sandu ! :D "....Salut Serpescu !....Salut Marius !...Salut Bucatare !...Honka-Konka Ninel !.... :wink:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)

Niky Radu
Membru forum

Mesaj de Niky Radu » 17 Iul 2012, 15:09

Moderatorii actuali au o mare clementa fata de cei care gresesc sau fac jigniri in direct, asemena discutii nu-si au rostul...cine jigneste in public un alt coleg trebuie sa primeasca ban definitiv, fara alte discutii!!!...observ vechi moderatori care comenteaza deciziile moderatorilor actuali, de ce se agreeaza astfel de comentarii!!!...si nu se aplica regulamentul...imi pare tare rau sa vad ca aceleasi persoane fac "galagie" pe forum si nu se ia nici o masura impotriva lor...scopul acestei asociatii este de a organiza intalniri comune si de a posta fotografii si pareri despre locatiile vizitate, restul de topicuri sunt barfe si dupa cum se vede atrag comentarii indecente, inclusiv acest topic este mai cu perdea un comentariu asupra deciziei unui moderator!!!!
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Elddis 2000
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978 telekom

Ninel Gavanescu
Membru forum
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu » 17 Iul 2012, 15:10

Sunt optimist si cred intr-o vindecare a noastra , a tuturora .
Va multumesc.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero

Duret Florin
Membru forum
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin » 17 Iul 2012, 15:12

Nu sunt un personaj care sa-mi ocup timpul pe chat. Totusi, eram la o ora tarzie, cand nu-ti permiti sa dai telefoane, si inaintea unei plecari de dimineata tare. Aveam o nelamurire si am vrut sa intru pe chat, ca sa intreb pe cine era pe acolo. oricine ar fi vrut m-ar fi putut lamuri. Dar................. SURPRIZA Nu am gasit chatul, am crezut ca toata lumea doarme, si abia dupa 2-3 zile am aflat ca nu mai exista. Deci din punctul meu de vedere, era ceva bun. Si cum a mai zis si altcineva, daca nu te intereseaza, nu te uita. (Doina Duret)
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696

Bratulescu Ionut
Membru forum

Mesaj de Bratulescu Ionut » 17 Iul 2012, 15:16

NiKi...Daca asta crezi ca am facut eu ...."inclusiv acest topic este mai cu perdea un comentariu asupra deciziei unui moderator!!!!"...atunci NU mai zic nimic !...
Decat ..banati-ma pentru cuvintele "indecente" si ideile "obscure" pe care v-i le-am propus !
Ce stiu eu ce e "aia" moderare" !!...sau cui pasa daca eu as dori altfel de moderare !
Pe maimuta cand o mananca in c..r se scarpina pana-i da sangele !
Ioo sunt ala! :?

Catalin Gigi
Membru forum
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi » 17 Iul 2012, 15:23

Bratulescu Ionut scrie:Ca forma de sanctiune ....: inchiderea chat-ului pentru o perioada determinata pana la calmarea spiritelor
Total gresit !!!...daca greseste unul sa ii pedepsim pe toti ???....daca UNUL o face intentionat de fiecare data cand se deschide chatul ???
Constantin Curelea scrie:Ce forma de sanctiune vedeti pentru utilizatorii care depasesc bunul simt al conversatiei ?
Banare timp de 30 zile ...cu siguranta dupa o luna nu isi va mai dori sa foloseasca nici un cuvant urat ...iar la a doua abatere sa se mareasca pedeapsa ...ne putem civiliza aplicand reguli ...
Constantin Curelea scrie:Cine are acces la chat ?
Toti membrii forumului cu siguranta este solutia cea mai buna ...si sa va argumentez de ce ...au fost aplicate ambele metode adica ; chat pt toti sau doar pt membrii cotizanti... pe vremea cand puteam vorbi cu totii atunci stateam pana la 12 noaptea ...radeam si glumeam cu toti ...dar ce este cel mai important este faptul ca putem ajuta pe orice nou venit... il indrumi imediat nelasandu-l in ,,bezna,, sa deschida N topicurii cu diverse probleme ale lui ...si atunci se va obijnui cu regulile casei mult mai usor iar moderarea si moderatorii i se va parea o chestie chiar necesara .

Hai sa ne auzim pe chat ...unde oricine poate vorbi si toti pot interveni ...pe mess fiecare discutie este separata ...conferintele sunt limitate...etc etc .
Duret Florin scrie: Si cum a mai zis si altcineva, daca nu te intereseaza, nu te uita. (Doina Duret)
Toata stima doamna Doina ...aveti dreptate !!!!!!!!

Sa nu uitam ca asta este rolul forumului ...sa comunicam .!!!!!!

Sanatate !!!

Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 17 Iul 2012, 15:44

In aceasta seara in cadrul undei sedinte ( online skype ) impreuna cu colegii sper sa gasim o solutie , si cred ca de maine vom avea chat ( sper ) , asta daca va fi majoritara aceasta dorinta .
IN prima faza , atata timp cat nu exsista un reguament separat , logic este sa se aplice regulamentul forumului , deci vor exsista si sanctiuni , (avertisment/ban) , de asemenea la fel ca pe forum , moderatorul poate opri firul discutiei prin oprirea temporara a chatului , dar care nu se va mai face pt 2 saptamani ci , pt 2 h sau 12 h pt calmarea spiritelor.
Din punctul meu de vedere chiar daca nu se jigneste , dar se provoaca discutii despre asociatie si diverse barfe cu tendinta de a instiga ceilalti membrii prin expunerea pe chat a unor "fraze" concepute special pt a influenta opinia colegilor - VOI CONSIDERA CA FIIND DISCUTII INFLAMATOARE si le voi opri !
Forumul este pt schimb de informatii acesta avand si sectiuni dedicate membrilor asociati .
Chat-ul nu va mai fi folosit pt deliberarea unor probleme ale asociatiei sau pt expunerea lor aici .
Va fi folosit pt a putea " conversa " ca si pe skype / mess/ sau orice altceva in scop recreativ , pt reglarea conturilor dintre membrii se poate folosi mesageria privata .
De asemenea doresc sa initiez o campanie de eliminare a "colegilor " care pe site-uri de socializare gen facebook , terfelesc imaginea clubului si a unor colegi ( adversari ai lor ) , care prin diverse postari , afecteaza in rau imaginea clubului , asociatiei si a forumului .
Aceasta eliminare presupune retragerea calitatii dupa caz a statutului de membru asociat si respectiv membru forum .
NU am sa vin in intampinare cu exemple , pt ca multi dintre dvs. le cunosc .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Dan Iliescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Mesaj de Dan Iliescu » 17 Iul 2012, 16:11

Un moderator nu poate intrerupe functionarea chat-ului. Numai adminul poate.
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 17 Iul 2012, 16:22

Forumul este pentru comunicare.Chat-ul la fel.
Depinde ce comunici.
Doar un simplu salut intre membrii asociati care se cunosc de la iesiri este in regula.
Dar vizitatorii pot gasi barfele noastre pe facebook unde deja s-a mutat chat-ul.
Deci care mai este utilitatea chat-ului nostru pentru vizitatori sau forumisti?
Este scandalos cand chiar membri asociati, defaimeaza prin comentarii pe facebook ce se intampla pe forumul nostru.
Forumul va avea o sectiune stricta numai pentru membrii asociati.
Cine este interesat efectiv de asociatie si nu doar de barfa ei, sa devina asociat cu... drept de barfa. Printre alte drepturi.
Dar si obligatii.
Toti au sarit ca au dreptul la chat.
Dar ce obligatii si-au achitat?
Doar cotizatia nu ajunge.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

Raspunde