Astăzi este 06 Iun 2023, 09:16

Moderare si moderatori

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bratulescu Ionut
Membru forum

Re: Moderare si moderatori

Mesaj de Bratulescu Ionut » 17 Iul 2012, 19:23

Constantin Curelea scrie:
Toti au sarit ca au dreptul la chat.
Dar ce obligatii si-au achitat?
Doar cotizatia nu ajunge.
Si cam ce-ar mai trebuii ?
Eu unul ,n-am facebook...si nici nu o sa-mi fac vreodata !...sunt de moda veche :mrgreen:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)

Catalin Gigi
Membru forum
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi » 17 Iul 2012, 19:32

Lupu Ciprian scrie:In aceasta seara in cadrul undei sedinte ( online skype ) impreuna cu colegii sper sa gasim o solutie ....
De asemenea doresc sa initiez o campanie de eliminare a "colegilor " care pe site-uri de socializare gen facebook , terfelesc imaginea clubului si a unor colegi ( adversari ai lor ) , care prin diverse postari , afecteaza in rau imaginea clubului , asociatiei si a forumului .
Aceasta eliminare presupune retragerea calitatii dupa caz a statutului de membru asociat si respectiv membru forum .
NU am sa vin in intampinare cu exemple , pt ca multi dintre dvs. le cunosc .
Eu va propun sa introducem in regulament un paragraf in care orice persoana care aduce prejudiciu de imagine clubului sau unui membru al acestuia sa fie sanctionata ...
Nu se poate ca pe un site sa fie lapte si miere si aici venin....nu se poate ca pe un site sau forum partener sa iti ridiculizezi un coleg si ulterior vi aici ca si cum nimic nu sar fi intamplat ...

DECI am rugamintea sa luati in calcul si acest aspect si sa introduceti in regulament acesta propunere :idea: ...

Rusu Mihail
Moderator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail » 17 Iul 2012, 20:33

Domnule Ionut Bratulescu, pe Cristi Bucataru nu-l veti mai putea saluta dimineata, pt ca de ieri acest coleg minunat a urmat exemplul lui Nelu Predonu si s-a retras si el din Asociatie.
Se pare ca aceasta grupare a celor care vor respect, a reusit si reuseste a destabiliza Clubul si forumul, indiferent cei cai folosesc, atit aici cit si pe siteul campere.ro si in Facebook.
In urma sedintei de diseara a CD ului, va promit ca va voi da satisfactia votului pt deschiderea chatului, insa asta numai cu conditia ca sa devin moderator global in locul lui Predonu.
Se pare ca am ajuns in ultima faza cu acest Club, care este ca si destramat si consider ca daca nu se pune capat elanului "nemultumitilor", totul se va duce de ripa in foarte scurt timp.
Deci, daca voi avea calitatea si de moderator, ramine sa ne auzim pe chat, va promit ca-l voi folosi si eu, care sincer pina acum nu l-am folosit, dar de acum voi fi atent ce veti scrie.

As fi scris mai mult dar nu e cazul ca se apropie sedinta. A avut dreptate Nicky Radu, moderarea a dat dovada de prea multa clemnta, asa este. Ramine sa vedem daca "salvam" clubul
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com

Rusu Mihail
Moderator

Mesaj de Rusu Mihail » 17 Iul 2012, 20:36

Dle Gigi Catalin , am citeva intrebari. Cine se face vinovat de lasarea jignirilor, epitetelor, calomniilor si altele pe facebook ? Cine a infiintat aceasta pagina pe care acum ClubRV este terfelit ?
Cine poate interveni pt. a sterge comentariile acide si nu numai, ce ne fac cea mai proasta fata in rindul tuturor ? Cine trebuia sa faca acest lucru ? De ce nu se face si ce se doreste de fapt ? ?
Imi puteti raspude intrebarilor ? As fi curos de raspunsul dvs. In siteul : campere.ro unde spuneati ca, virgula, curge lapte si miere, vad ca ati aderat de la esec. Cine " varsa venin " de o luna ?
ClubRV pe Facebook nu e inventat de noi, numai cel ce a creeat titlul, poate interveni, nu-i asa ??

Va asigur ca asa cum cereti chiar dvs, voi sutine ideea dvs de : " orice persoana care aduce prejudiciu de imagine clubului sau unui membru al acestuia sa fie sanctionata " si stabilim " si cum "
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com

Cristian Irimescu
Membru forum
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu » 17 Iul 2012, 20:47

Rusu Mihail scrie: In urma sedintei de diseara a CD ului, va promit ca va voi da satisfactia votului pt deschiderea chatului, insa asta numai cu conditia ca sa devin moderator global in locul lui Predonu.
Nene Rusule, viitor potential moderator, regulamentul asta dupa care functionam, si general valabil pe 99% din forumuri spune:

3. MESAJELE
a) Nu se incurajeaza sub nici o forma goana dupa post-uri. Nu se incurajeaza mesajele si interventiile fara un continut real si util forumului. Scrieti un mesaj doar daca aveti ceva de spus in legatura cu subiectul (topicul). Nu se admite devierea subiectului prin mesaje in afara de subiect (off topic). Nu se ofera absolut nici un premiu celui care depaseste recordul de posturi pe zi. Nu se face nici o distinctie intre cei cu post-uri multe si cei cu post-uri putine. Nu postati doua sau mai multe mesaje consecutiv, daca mai aveti ceva de scris in completare, folositi functia "edit" Daca a expirat timpul in care puteti edita mesajul, postati-l pe al doilea si rugati un moderator sa le uneasca.

La dumneata nu expirase timpul.. deci??

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 17 Iul 2012, 20:55

REferitor la "moderatori globali, deci on-topic !
Rusu Mihail scrie: In urma sedintei de diseara a CD ului, va promit ca va voi da satisfactia votului pt deschiderea chatului, insa asta numai cu conditia ca sa devin moderator global in locul lui Predonu.
Se pare ca Domnul Vicepresedinte Rusu, conditioneaza redeschiderea Chat-ului , cu numirea sa intr-o functie de "moderator global"
Nu prea suna bine acest lucru, iar in jurisprudenta se cheama..... na caam uitat, dar stiti voi !
Orice problema are o rezolvare practica

Bratulescu Ionut
Membru forum

Mesaj de Bratulescu Ionut » 17 Iul 2012, 21:09

Domnule Rusu Mihail....credeti ca nu stiu ca "Bucataru"s-a retras...si mai credeti ca nu regret !...I-l iubesc pe Bucataru pentru politetea lui ...pentru hazul lui...pentru multe !
In schimb ati uitat sa pomeniti si de ceilalti care s-au retras ...Serpescu ,Beldiman Marius....acestia nu erau colegi minunati?
Sa inteleg ca.....cand veti deveni moderator, o sa fiu "monitorizat" mai de aproape :roll:
Conditia pusa de d-vs ca sa se deschida chat-ul mi se pare a ceva de genul : "stransul mainii in usa"...dv-s nu credeti ?
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)

Bratulescu Ionut
Membru forum

Mesaj de Bratulescu Ionut » 19 Iul 2012, 18:43

Renunt la orice fel de protest...prin avatar sau altfel de "mijloace ".
Rog moderatori sa inchida acest topic !...pentru ca observ ca nu-si mai are rostul !
Acord toata incredera actualului CD...si acelasi lucru ne dorim si noi de la dansii...si sper ca toate actiunile dumnealor ,v-or fi corecte si nepartinitoare !
I-mi cer scuze daca am fost prea "acid" la momentele respective !
Va apreciem pentru ca a-ti tinut de cont de cerintele noastre ,vis-a-vis de problemele chatului !
Va multumesc !!!!

Rusu Mihail
Moderator

Mesaj de Rusu Mihail » 19 Iul 2012, 18:59

Ionute, stai linistit si nu-ti mai fa probleme, ca oricare dintre noi trece prin "anumite" momente..Cu rabdare trecem peste toate si sper sa ne revedem in excursii ca sa ne cunostem altfel
Nu cred ca exista rai voitori pe acest Club, numai ca " valul " ne face uneori pe unii din noi, sa mai si derapam, dar daca intentia e buna in final excursiile si voia buna va invinge 100 % :)
Ne bucuram ca renunti la avatar, fi convins ca nu vor mai exista forma de " ne-respect" pt ca Ciprian cu Viorel va aplica legea. Eu am intrat la moderare doar ca sa facem curat pe Forum !
Sper sa ne ajutati si voi , prin a ne indica subiecte-postari-sau chiar Topicuri ce considerati ca ar fi bine sa dispara. Cindva Marius Beldiman m-a ajutat, va rog sa o faceti toti si de acum
Sper, cred ca in curind sa ne ragasim aici numai pe subiecte ce ne intereseaza cu adevarat si sint sigur ca incet incet vom reveni numai la rulotism ! Chat placut si vacante si mai placute !
O sa stergem sau o sa inchidem topicul dupa ce citesti . Oricum, orice actiune de curatenie o fac impreuna cu colegii in urma unei analize..deci, nu asa ca una-doua..hop-top.. Multumesc !
PS: Asa pt curiozitate, sa sti ca pe tine picase magareata ca sa iei moderator in locul meu :lol: insa eu stiu mai bine cam ce este pe aici- si am picat eu "de servici "- dar asta pt. scurt timp

Bratulescu Ionut
Membru forum

Mesaj de Bratulescu Ionut » 19 Iul 2012, 19:01

Asa sa ne ajute Dumnezeu !!

Rusu Mihail
Moderator

Mesaj de Rusu Mihail » 19 Iul 2012, 19:12

O rugaminte pt toti colegii ce mai au inca avatare ce nu prea dau bine clubului...e o rugaminte dar si o invitatie totodata ca sa ne punem la avatare poze cu noi, familia sau cu rulotele noastre.
Eu asa gindesc, ca nu trebuie sa ne impunem reguli , sau sa ne citam regulamente, eu cred ca o parere si o invitatie, este cea mai buna. poate revenim incet incet la vechea viata de rulotism !
.

Sandu Toma
Membru forum

Re: Mesaje de vanzari inchise

Mesaj de Sandu Toma » 03 Sep 2012, 16:17

Cred ca moderatorii ar trebui sa-si faca treaba si sa stearga mesajele de vanzari/cumparari inchise la cererea initiatorului.
Sunt vreo 24 la numar , unele asteapta din Iunie si ocupa spatiul de pomana !!!
Ultima oară modificat 03 Sep 2012, 16:21 de către Sandu Toma, modificat 1 dată în total.
Orice problema are o rezolvare practica

Raspunde