Si cam ce-ar mai trebuii ?Constantin Curelea scrie:
Toti au sarit ca au dreptul la chat.
Dar ce obligatii si-au achitat?
Doar cotizatia nu ajunge.
Eu unul ,n-am facebook...si nici nu o sa-mi fac vreodata !...sunt de moda veche :mrgreen:
Moderator: Moderatori
Si cam ce-ar mai trebuii ?Constantin Curelea scrie:
Toti au sarit ca au dreptul la chat.
Dar ce obligatii si-au achitat?
Doar cotizatia nu ajunge.
Eu va propun sa introducem in regulament un paragraf in care orice persoana care aduce prejudiciu de imagine clubului sau unui membru al acestuia sa fie sanctionata ...Lupu Ciprian scrie:In aceasta seara in cadrul undei sedinte ( online skype ) impreuna cu colegii sper sa gasim o solutie ....
De asemenea doresc sa initiez o campanie de eliminare a "colegilor " care pe site-uri de socializare gen facebook , terfelesc imaginea clubului si a unor colegi ( adversari ai lor ) , care prin diverse postari , afecteaza in rau imaginea clubului , asociatiei si a forumului .
Aceasta eliminare presupune retragerea calitatii dupa caz a statutului de membru asociat si respectiv membru forum .
NU am sa vin in intampinare cu exemple , pt ca multi dintre dvs. le cunosc .
Nene Rusule, viitor potential moderator, regulamentul asta dupa care functionam, si general valabil pe 99% din forumuri spune:Rusu Mihail scrie: In urma sedintei de diseara a CD ului, va promit ca va voi da satisfactia votului pt deschiderea chatului, insa asta numai cu conditia ca sa devin moderator global in locul lui Predonu.
Se pare ca Domnul Vicepresedinte Rusu, conditioneaza redeschiderea Chat-ului , cu numirea sa intr-o functie de "moderator global"Rusu Mihail scrie: In urma sedintei de diseara a CD ului, va promit ca va voi da satisfactia votului pt deschiderea chatului, insa asta numai cu conditia ca sa devin moderator global in locul lui Predonu.