Astăzi este 06 Iun 2023, 10:03

Moderare si moderatori

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Moderare si moderatori

Mesaj de Lupu Ciprian » 03 Sep 2012, 16:18

OK , le sterg eu nici o problema !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Serpescu Gheorghe
Membru forum

Mesaj de Serpescu Gheorghe » 11 Sep 2012, 14:41

Am o intrebare? Cei care sunt banati pe forum, (ex. Sandu Toma, Irimescu, etc...), au dreptul sa fie informati despre actiunile desfasurate de asociatie? Sunt banati si de acolo? Cum justifica asociatia neinformarea acestora, care inca mai sunt membrii, dar au fost banati pe forum?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"

Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu » 11 Sep 2012, 16:21

D-le Gigi Serpescu, cei banati se pot informa de pe forum dar, doar din sectiunea vizitatorilor.Daca ii intereseaza activitatea asociatiei o pot face prin intermediul colegilor membri asociati.

Serpescu Gheorghe
Membru forum

Mesaj de Serpescu Gheorghe » 11 Sep 2012, 16:46

Multumesc de raspuns, am citit ci ce a zis Ciprian, ca "ban"-urile nu ai fost dat pe IP. Atunci le urez colegilor banati, lectura placuta :mrgreen:.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 13 Noi 2012, 18:59

Am primit mesajul de mai sus pe PM:
Your topic has been moved
Sent: 13 Nov 2012, 09:10
From: Viorel Grosu
To: Sandu Toma

Hi,

A topic called Obligatiile agentului de circulatie which has been started by you, has been moved to Arhiva forum by a moderator or administrator.

Reason for moving your topic:

Click on the following link to go to your topic:
Obligatiile agentului de circulatie

Un mesaj de-al meu a fost mutat de un Admin sau moderator in "Arhiva forum". Nimic neobisnuit, numai ca , cel ce a facut mutarea mesajului "a uitat " sa completeze rubrica "Reason for moving your topic:"
Ma intreb de ce un mesaj care continea informatii importante pentru colegii nostri a fost mutat...fara "reason..." :shock:
Orice problema are o rezolvare practica

Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu » 13 Noi 2012, 19:30

Sandu, te rog sa te uiti in " Legislatie in domeniul RV " din " Asociatia Club RV ' si ai sa gasesti topicul pe care m-ai acuzat ca l-am mutat. Chiar am sa il mut pentru ca nu se poate citi decat daca te chinui.

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 13 Noi 2012, 19:42

Faptul ca "nu se poate citi decat daca te chinui" se datoreaza transferarii defectuoase a forumului de pe un server pe altul, desi Dan s-a oferit sa ajute la corectarea acestor probleme, deci...este o problema de Administrator.
Tu spui ca afost mutat in "legislatie RV" , dar afirmatia ta nu corespunde cu instiintarea primita de mine pe PM !
Este iar "o problema tehnica" lucru care dovedeste ca "cineva" nu prea "stapaneste" tehnic asa cum trebuie forumul .
Ar fi mai indicat ca Admin-ul sa-si dea mai multa silinta in recuperarea "postarilor pierdute" si asta in beneficiul nostru , al tuturor !

Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu » 13 Noi 2012, 20:00

Nu l-a mutat nimeni . Acolo a fost de cand a fost postat de tine. Eu am mutat altele nu pe acela. Nu stiu de ce ai primit acel anunt.

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 13 Noi 2012, 20:13

Eu nu "am acuzat" pe nimeni ca a mutat acel topic, dar exact asa scrie in PM-ul primit de la Viorel Grosu in 13 Nov 2012 ora 9:10 .
Poate exista o alta persoana care intra pe forum cu numele Viorel Grosu , asa cum se intampla pe forumul "campere.ro" :shock:

Rusu Mihail
Moderator
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail » 29 Noi 2012, 00:05

In urma unei analize personale, am decis si am redus perioada de banare a userului Cristian Irimescu, (de la 12 luni la 1 luna) respectiv, de la 7 Noe. pina la data de 6 Dec. 2012 (de Mos' Nicolae)

Semnat : Rusu Mihail
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com

Bratulescu Ionut
Membru forum

Mesaj de Bratulescu Ionut » 29 Noi 2012, 07:37

Parca-l vad pe Cristi ce bucuros o sa fie si ce-o sa mai topaie in jurul calculatorului !! :lol:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)

Lupu Ciprian
Membru CD
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 05 Dec 2012, 19:25

A venit mosu' cu debanarea ! ;)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Raspunde