Astăzi este 30 Mai 2023, 06:58
Revista ClubRV-RO Rulotisti din România
Moderator: Moderatori
- Relu Deliu
- Membru asociat
Re: Revista ClubRV-RO Rulotisti din România
Care este pretul unei editii de 100 exemplare?
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Pretul cu redactare inclusa ( NU VORBIM DOAR DE PRINT ) este 80 bani per pag. adica 0.8 ron la NOTAROM S.A. cu care am avut contract ca sa ne si ajute sa o facem ... inclusiv prezentarea la Bibl Nationala unde suntem inscrisi cu nr ISSSN . REVISTA:...
La print ar fi mai ieftin daca am avea noi un om care sa faca asta cap coada un pdf cu incadrare in pag cu toata munca completa de grafician sau cineva din club caruia sa-i trimitem materialele si el sa faca revista ... cap/ coada si daca o dam la print in alta parte poate o facem mai ieftin....
Cei de la NOTAROM fac si asta .. in 0.8 ron /pag. adica pe grafician NU l-am platit deloc.
Daca ne-o printam singuri nu o mai fac ei .
O facem noi si grafica...
NU mai depindem de ei , dar ne trebuie cineva care sa administreze continutul tot 100% cu asezare cu grafica cu tot noi doar sa-i dam mail cu materialele si el ( acesta ) sa faca revista de la A la Z .
Asa am putea scoate din diverse surse un pret mai bun pe print .... mult mai bun cred.... depinde si pe ce gramaj si sa fie lucioasa sau semi ...
Daca cineva din club se poate oferi sa faca asta ar FI PERFECT ....
Cineva care cunoaste bine calculatorul asezarea grafica si are si timp.... de 2-3 ori pe an sau 4 sau cate se va vrea a se face .....
Apoi cerem oferta pt 130 - 150 gr ca si grosime .... densitate hartie revista print color .... editie de 20 pagini care este un multiplu de 4 cu 5. buc de A3 biguite.... mai exact .
La print ar fi mai ieftin daca am avea noi un om care sa faca asta cap coada un pdf cu incadrare in pag cu toata munca completa de grafician sau cineva din club caruia sa-i trimitem materialele si el sa faca revista ... cap/ coada si daca o dam la print in alta parte poate o facem mai ieftin....
Cei de la NOTAROM fac si asta .. in 0.8 ron /pag. adica pe grafician NU l-am platit deloc.
Daca ne-o printam singuri nu o mai fac ei .
O facem noi si grafica...
NU mai depindem de ei , dar ne trebuie cineva care sa administreze continutul tot 100% cu asezare cu grafica cu tot noi doar sa-i dam mail cu materialele si el ( acesta ) sa faca revista de la A la Z .
Asa am putea scoate din diverse surse un pret mai bun pe print .... mult mai bun cred.... depinde si pe ce gramaj si sa fie lucioasa sau semi ...
Daca cineva din club se poate oferi sa faca asta ar FI PERFECT ....
Cineva care cunoaste bine calculatorul asezarea grafica si are si timp.... de 2-3 ori pe an sau 4 sau cate se va vrea a se face .....
Apoi cerem oferta pt 130 - 150 gr ca si grosime .... densitate hartie revista print color .... editie de 20 pagini care este un multiplu de 4 cu 5. buc de A3 biguite.... mai exact .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
- Lupu Ciprian
- Membru CD
100 o data n -am fact pana acum ... am facut numai cate 50 sau 60 x 20 pagx80 bani ...
ori alte printuri simple gen pliant biguit.... jumatate de A5x300-500 buc...
Pt reprezentare internationala de asemenea ne trebuiesc pliante A3 biguit in 3 facut in lb engleza si germana.
Aceeasi problema si aici ...
Daca vrem pret bun le facem unde vrem noi ca si print, dar trebuie sa le concepem noi cap coada, traduse facute incadrate in grafica...
Cu un pliant e mai simplu sau o carte de vizita ..
Cu o revista de 20 pag e mai greu ... trebuie cineva care stapaneste bine grafica...
De asemenea si in aveasta problema e nevoie de cineva cu care sa concepem materiale de promovare .... bilingve.
ori alte printuri simple gen pliant biguit.... jumatate de A5x300-500 buc...
Pt reprezentare internationala de asemenea ne trebuiesc pliante A3 biguit in 3 facut in lb engleza si germana.
Aceeasi problema si aici ...
Daca vrem pret bun le facem unde vrem noi ca si print, dar trebuie sa le concepem noi cap coada, traduse facute incadrate in grafica...
Cu un pliant e mai simplu sau o carte de vizita ..
Cu o revista de 20 pag e mai greu ... trebuie cineva care stapaneste bine grafica...
De asemenea si in aveasta problema e nevoie de cineva cu care sa concepem materiale de promovare .... bilingve.
- Ciprian Rosca
- Membru CD
- Oras: Barlad
- Data nasterii: 16 Ian 1969
@Relu Deliu,anul trecut era asa:
16,lei revista de 20 pagini A4 . In acest pret intra doar printarea acestora si publicarea oficiala La Biblioteca Nationala.Cu design si editare pretul era de 19 lei/revista.
Anul acesta pretul la 100 de reviste va fi de cca.2000,0 lei.
16,lei revista de 20 pagini A4 . In acest pret intra doar printarea acestora si publicarea oficiala La Biblioteca Nationala.Cu design si editare pretul era de 19 lei/revista.
Anul acesta pretul la 100 de reviste va fi de cca.2000,0 lei.
Autorulota Dethleffs Just 90
cprohome@yahoo.com
0741015477
cprohome@yahoo.com
0741015477
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Putem gasi posibilitati mai ieftine de print dar Nu o mai redacteaza , aranjeaza , respectiv pagineaza ei... AVEM NEVOIE DE UN OM AL NOSTRU PRICEPUT CU CEVA TIMP LIBER.
- Dragomir Gabriel
- Membru asociat
- Oras: Ploiesti- Prahova
- Data nasterii: 08 Oct 1968
Incerc si eu o idee noua... Revista am donat-o intotdeauna turistilor straini de cate ori am avut ocazia. Nu ar fi mai eficient daca am trimite acest material la alte cluburi cu profil rulotistic in Europa ? Posibil sa primim si noi, posibil, materiale promotionale de la ei, cine stie, putem incerca. Publicarea in lb. engleza ar fi ideala, noi intelegem limba engleza, dar strainii nu inteleg romana... Noi primim revista dar o dam cadou cand avem ocazia pentru promovarea turismului... eu asta fac cand turistii straini imi cer sfaturi.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Exact asta vreau sa fac in paralel Gabi....
Pliant bilingv cu info din Ro pt turiștii straini....engleza, germană cu lista de campinguri... Ro
Trebuie sa i conving cumva pe cei cu campinguri sa ne sustinA cheltuiala pt ca e si n folosul lor...
Proiectul este pt un A4 biguit deci print color fata verso si vor fi 4 pag a5 la cheltuiala de cca 1 ron ....
Cu trimitere catre aplicatia de android Clubrv Romania la care deja lucrez.... in secret...acum nu mai e secret....
;)
Pe pliant va fi un cod Qr de scanat....
Daca voi fi ajutat le fac repede si nu cheltuim mult sau inutil....
Nu ma pricep la toate si nici timp liber n am permanent iar pt toate astea nu ne plătește nimeni stii....
Usor usor se pot face daca se implica mai multi dintre noi... vor fi pt folosul comunitatii chiar pt turistii straini...
Pliant bilingv cu info din Ro pt turiștii straini....engleza, germană cu lista de campinguri... Ro
Trebuie sa i conving cumva pe cei cu campinguri sa ne sustinA cheltuiala pt ca e si n folosul lor...
Proiectul este pt un A4 biguit deci print color fata verso si vor fi 4 pag a5 la cheltuiala de cca 1 ron ....
Cu trimitere catre aplicatia de android Clubrv Romania la care deja lucrez.... in secret...acum nu mai e secret....
;)
Pe pliant va fi un cod Qr de scanat....
Daca voi fi ajutat le fac repede si nu cheltuim mult sau inutil....
Nu ma pricep la toate si nici timp liber n am permanent iar pt toate astea nu ne plătește nimeni stii....
Usor usor se pot face daca se implica mai multi dintre noi... vor fi pt folosul comunitatii chiar pt turistii straini...
- Dragomir Gabriel
- Membru asociat
- Oras: Ploiesti- Prahova
- Data nasterii: 08 Oct 1968
Putem sa cheltuim chiar mai mult daca o putem face in mai multe limbi si daca este si CD ul de acord... promovarea este pe primul loc. Se poate dezbate acest subiect, este mai practic sa distribuim revista ong-urilor din alte tari decat sa o primim noi la intalniri ^moca^...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Da o sa venim in zona membrilor asociati cu o propunere de buget 2019 cu accent inclusiv pe promovare si vom decide online procentele alocate pe ramurile respective .
Facem si revista si facem si pliant color 4pag bilingv de informare a turistilor straini ce ne viziteaza tara . ...
Ramane sa decidem tirajele si respectiv sumele ... alocate cat ne tine plapuma si cat consideram impreuna , asociatii ca putem baga ca si bani in asa ceva ....
Mai ramane sa gasesc pe cineva care sa ne ajute pt pliantul bilingv CLubrv Romania ... info map.
Daca sunt dintre colegi care pot ajuta asteptam un semn...
Salutari !
Facem si revista si facem si pliant color 4pag bilingv de informare a turistilor straini ce ne viziteaza tara . ...
Ramane sa decidem tirajele si respectiv sumele ... alocate cat ne tine plapuma si cat consideram impreuna , asociatii ca putem baga ca si bani in asa ceva ....
Mai ramane sa gasesc pe cineva care sa ne ajute pt pliantul bilingv CLubrv Romania ... info map.
Daca sunt dintre colegi care pot ajuta asteptam un semn...
Salutari !
- Lupu Ciprian
- Membru CD
In paralel cu Revista ClubRV Rulotisti din Romania nr. 11 care va apare la 1 dec 2019 va trebui sa lucram la un pliant A4 biguit a mijloc pe care sa-l facem in lb. ro. si de asemenea in engleza...
Daca doreste cineva sa ajute la grafica si respectiv continut ar fi f bine...asteptam voluntari .
Pliantul va fi printat A4 fata /verso si dupa biguire va avea 4 pagini A5. ..cam aceasta ar fi propunerea...
Daca -l facem noi , il printam unde vrem noi la cel mai bun pret ... ofertat.
Daca-i pun pe cei de la Editura Notarom sa mi-l faca ( editura care ne face revista ) mi se va impune tariful de 0.8 ron pe pag A4 color printata x1000 exemplare sau minim 500.... + n am idee ce pretentii ar avea pt grafica si nu -si asuma ei responsabilitati de traducere sau continut .
Cred ca daca- l facem noi si- l printam unde vrem va iesi mai ieftin ...
Daca sunt doritori pt a merge din partea CLUBRV la vara in Italia la F.I.C.C. cred ca bine ar fi sa fie si cu lb. italiana pliantul care prezinta in mare asociatia si cateva obiective turistice de vizitat in RO. sau campinguri mai de doamne ajuta pe care sa le trecem pe pliant si care sa SUSTINA FINANCIAR PRINTUL ....
De la min Tusimului nu mi se va da nimic deocamdata in lb italiana... desi m-am inscris si acolo pe o lista de asteptare cu o solicitare in care am facut referire la acest eveniment de talie internationala...
24 iul / 2 aug 2020. ROMA /OSTEA ITALIA F.I.C.C. RALLY nr 90 .
Am expus aici si nu in interiorul CD-ului pt ca sunt multi colegi care lucreaza in domeniu si care poate ar putea ajuta ...
Daca doreste cineva sa ajute la grafica si respectiv continut ar fi f bine...asteptam voluntari .
Pliantul va fi printat A4 fata /verso si dupa biguire va avea 4 pagini A5. ..cam aceasta ar fi propunerea...
Daca -l facem noi , il printam unde vrem noi la cel mai bun pret ... ofertat.
Daca-i pun pe cei de la Editura Notarom sa mi-l faca ( editura care ne face revista ) mi se va impune tariful de 0.8 ron pe pag A4 color printata x1000 exemplare sau minim 500.... + n am idee ce pretentii ar avea pt grafica si nu -si asuma ei responsabilitati de traducere sau continut .
Cred ca daca- l facem noi si- l printam unde vrem va iesi mai ieftin ...
Daca sunt doritori pt a merge din partea CLUBRV la vara in Italia la F.I.C.C. cred ca bine ar fi sa fie si cu lb. italiana pliantul care prezinta in mare asociatia si cateva obiective turistice de vizitat in RO. sau campinguri mai de doamne ajuta pe care sa le trecem pe pliant si care sa SUSTINA FINANCIAR PRINTUL ....
De la min Tusimului nu mi se va da nimic deocamdata in lb italiana... desi m-am inscris si acolo pe o lista de asteptare cu o solicitare in care am facut referire la acest eveniment de talie internationala...
24 iul / 2 aug 2020. ROMA /OSTEA ITALIA F.I.C.C. RALLY nr 90 .
Am expus aici si nu in interiorul CD-ului pt ca sunt multi colegi care lucreaza in domeniu si care poate ar putea ajuta ...
-
- Membru forum
- Oras: Brasov
- Data nasterii: 11 Sep 1958
Chiar dacă anul viitor întâlnirea FICC se va ține la Roma, nu cred că este oportună traducerea în italiană. Ce am văzut prospecte și prezentări de la FICC erau în engleză germană și franceză.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Deoarece nu se ofera si nu s-a oferit nimeni pana acum sa facem materialele traduse.... pt moment am sa renunt la idee pt ca nu voi avea tmp sa le fac eu personal .
La acest moment 2h pe zi ma ocup permanent/zilnic cam 1 luna de acum incolo sa scot la gata Revista CLUBRV RULOTISTI DIN ROMANIA NR 11 al carui continut il fac cu 2-3 oameni in Clubrv si 1 om de la min Turismului care va scrie 1 articol... ceilalti sunt Smolnicki Florin (SV) si Valentina Roxana (IF)... 60% din continut este scris sau administrat de mine.
De asemenea mai am nevoie de 1 coleg care sa-mi ”produca” materialul ” Pregatirea rulotei pt iarna cu 1 text 1 pagina si 5-6 sau 8 foto ...
La acest moment 2h pe zi ma ocup permanent/zilnic cam 1 luna de acum incolo sa scot la gata Revista CLUBRV RULOTISTI DIN ROMANIA NR 11 al carui continut il fac cu 2-3 oameni in Clubrv si 1 om de la min Turismului care va scrie 1 articol... ceilalti sunt Smolnicki Florin (SV) si Valentina Roxana (IF)... 60% din continut este scris sau administrat de mine.
De asemenea mai am nevoie de 1 coleg care sa-mi ”produca” materialul ” Pregatirea rulotei pt iarna cu 1 text 1 pagina si 5-6 sau 8 foto ...