Astăzi este 30 Mai 2023, 06:45
Revista ClubRV-RO Rulotisti din România
Moderator: Moderatori
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Re: REVISTA "CLUB RV "
Ne bucuram pt ca am putut oferi aceste premii in colaborare cu partenerii nostrii , pt voi.
Deja lucram la nr 3 asa ca cei care au materiale pot sa le trimita la lupucipriann@yahoo.com pana cel tarziu 20 aug.
O vom structura pe 16-20 pag ca si pana acum .
Daca sunt sponsori care doresc sa ofere ceva pt ClubRV ne pot contacta ...
Pana acum in picioare raman http://www.acoperisurisolide.ro ( Gica Papuc ) si respectiv Reparatii Adi Ruilote Ploiesti ( Coman Adrian ) .
IN discutii ar mai fi un coleg membru asociat ce reprezinta UMBRA Camper accesorii terasa si nu numai care probabil poate veni cu ceva premii ( IN DELTA ) , pt ca nu trebuie neaparat bani....
Vom incerca sa promovam si campingurile care au avut placerea de a ne oferi 1 saptamana gratuit pt colegii pe care i-am selectat mai sus...
Pt. cei care n-au primit revista sau nu au vazut-o inca nici macar online o repostez.
Ce mi-a ramas in plus de la Bran voi aduce in Delta numai pt cei ce n-au primit si sunt membrii asociati Clubrv.
Pt ceilalti vom face un flyer a4 pliat in forma simplificata , informativa.
http://en.calameo.com/read/00474873779545f3db7da
Deja lucram la nr 3 asa ca cei care au materiale pot sa le trimita la lupucipriann@yahoo.com pana cel tarziu 20 aug.
O vom structura pe 16-20 pag ca si pana acum .
Daca sunt sponsori care doresc sa ofere ceva pt ClubRV ne pot contacta ...
Pana acum in picioare raman http://www.acoperisurisolide.ro ( Gica Papuc ) si respectiv Reparatii Adi Ruilote Ploiesti ( Coman Adrian ) .
IN discutii ar mai fi un coleg membru asociat ce reprezinta UMBRA Camper accesorii terasa si nu numai care probabil poate veni cu ceva premii ( IN DELTA ) , pt ca nu trebuie neaparat bani....
Vom incerca sa promovam si campingurile care au avut placerea de a ne oferi 1 saptamana gratuit pt colegii pe care i-am selectat mai sus...
Pt. cei care n-au primit revista sau nu au vazut-o inca nici macar online o repostez.
Ce mi-a ramas in plus de la Bran voi aduce in Delta numai pt cei ce n-au primit si sunt membrii asociati Clubrv.
Pt ceilalti vom face un flyer a4 pliat in forma simplificata , informativa.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Samuel Lazar din Sibiu cedeaza premiul , fapt pt care am sa -l redirectionez catre Alex Radulescu din Belciugatele ( ILFOV ) , colegul nostru care a stat in luna iunie la Costinesti si ne-a ajutat in proiectul nostru ...
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Premiul de la tine merge la Radulescu Alex din Belciugatele Ilfov, iar steagul ti-l trimit printr-un coleg de la SB sau curierat.Samuel Lazar scrie:Buna, Ciprian.
Multumesc pentru premiu, din pacate nu cred ca voi putea merge asadar daca este un rulotist care ar merge acolo il poti da lui.
Iti multumesc si pentru steag, de acesta ma bucur foarte mult si abia astept sa il pot agata langa rulota. :D
As vrea sa te intreb daca e bine ce am scris despre campingul din Ungaria si daca am omis ceva. :)
Ai scris f bine ce ai scris despre Budapesta...poti sa mai pui detalii si poze ( dupa ce-ti faci temele de vacanta) , ca sa nu ma injure parintii ca-ti rapesc timpul cu forumul si daca-ti face placere , poti scrie si pt. REVISTA ClubRV-RO un articol care sa apara in nr. 3 sept...
Vreau sa te incurajam pt. ca esti cel mai tanar membru din ClubRV si ai initiativa la varsta ta, iar eu cred ca exact de asta ducem lipsa... ca sa ne miscam putin mai bine pe viitor... ca si club cu pretentii de demersuri si activitati , intalniri s.a.m.d....
Ceilalti redactori dupa cum stii sunt ...
Rusu Mihai (PH ) - excursii Ro si EU
Valentina Ciocan (IF) - femina ClubRV si obiective turistice Ro
Lupu Ciprian (IF) - interviuri rulotisti si parteneri / realizare structura revista
Smolnicki Florin (SV) - Bucovina si nu numai ...
Curelea C-tin (Buc) - F.I.C.C.
Poti fi si tu colegul nostru mai mic... 8)
Pt distribuire pe pag de socializare linkurile sunt
nr 1
http://en.calameo.com/read/0047487376eb1fc5adb8b
nr 2
http://www.calameo.com/read/00474873779545f3db7da
Pana acum avem cateva sute de cititori , dar nu se stie ce ne rezerva viitorul .... vom printa mai multe si vom avea si vizionari / online mai multe ... cel putin asa speram...
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Alex Radulescu nu poate merge sigur 100% la Amara pt. ca este plecat pana la final de aug in Grecia si nu stie ce libere va avea sotia in sept.... pt. a merge o saptamana... asa ca decat sa ne incurce , e dispus sa lase alt coleg sa beneficieze de acest concediu de 1 spatamana ( sejur la Perla Amara Camping Slobozia ) .
Daca doreste cineva sa mearga, din acest moment acest premiu este pus la liber public... pana cineva il va solicita....
Singura conditie este ca cel ce va merge acolo sa fie unul din colegii nostrii din ClubRV din cotizanti ....( membrii asociati ) .
Primul sosit ..primul servit...
Daca doreste cineva sa mearga, din acest moment acest premiu este pus la liber public... pana cineva il va solicita....
Singura conditie este ca cel ce va merge acolo sa fie unul din colegii nostrii din ClubRV din cotizanti ....( membrii asociati ) .
Primul sosit ..primul servit...
- Lupu Ciprian
- Membru CD
NU doreste nimeni un sejur cadou de 7 zile de la Clubrv si Amara Camping Slobozia ?
- Terecoasa Adrian
- Membru forum
- Oras: Busteni
- Data nasterii: 24 Mai 1979
Daca mai este valabila oferta,ma bag eu la acest sejur de 7 zile la Camping Amara Slobozia.Va multumesc!
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Adjudecat ! :D
- Terecoasa Adrian
- Membru forum
Multumesc,pentru acest premiu,am confirmat prezenta in acest camping timp de 7 zile,conducerii clubului.Am sa fiu prezent in preajma sarbatorii de Sf.Maria,mai precis am sa sosesc in Camping Perla Amara Slobozia,duminica dimineata in jurul orei 10,pe data de 14 august pana pe 21 august tot dimineata in jurul orei 10-11 va fi plecarea din camping,daca mai sunt doritori din club care doresc sa petreaca Sf Maria la acest camping I-I astept ca sa ne intalnim,sa bem o sampanie si cat mai multa bere :D .Vant din spate!
- Terecoasa Adrian
- Membru forum
Am revenit din sejurul oferit de ClubRV-RO ,la Camping Perla Amara-Slobozia, unde am fost foarte bine primit de catre sotia domnului Victor Geambasu,administratorul campingului,cu care am vorbit la telefon in prealabil cu doua zile inainte anuntandu-mi vizita in ziua de 14 August 2016.
Duminica , cu o zi inaintea zilei de mare sarbatoare crestina Sf.Maria,am fost condus la sosirea in camping de catre un angajat cu care am ales zona de campare dupa care am revenit la atelajul auto+rulota,am prezentat cardul ClubRV-Ro,card care este recunoscut in acest camping si cu care beneficiem de reducerea de 40Ron/zi,fata de 50Ron/zi care este tariful oficial fara card,eu aflandu-ma in acest sejur am beneficiat bineinteles de gratuitate la campare pentru 7 zile/2persoane,lucru pentru care multumesc inca o data ClubRV-Ro.
Conditiile in camping sunt excelente,terasa de unde te poti alimenta cu sucuri,apa plata,apa mineral,bere ,se poate servi masa acolo,mic dejun,pranz sau cina,au si meniul zilei la preturi convenabile,mie personal mi-a placut ca au bauturile reci la frigider,se gaseste si inghetata de cumparat,cafea la aparat sau la bar preparata la ibric sau filtru,spatiu suficient de manevrat rulota,cateva zone cu umbra in zona de campare rulote.
Eu am preferat cat mai aproape de lac chiar daca a fost in plin soare,a compensat privelistea asupra lacului atat seara cat si dimineta atat din rulota cat si langa rulota, unde seara admiram apusul de soare iar diminata rasaritul.
Ziua se poate sta la masute cu umbreluta la o vorba, mai bem si ceva sau putem sa jucam carti,table sau rummy.
Pe aleile betonate se poate face miscare, joging, te poti juca cu copii cu mingea sau tenis,au si o zona de joaca pentru copii cu balansoare,leagane,trambulina,spalator vase cu 4 posturi afara in curte ,o cladire cu dusuri+wc separate femei de barbati.
Se poate pescui in lacul cu apa dulce din zona campingului,cat am stat eu nu a platit nimeni pentru acest hobby.
In capatul campingului daca se merge pe aleea betonata prin stufaris,se ajunge dupa cca.400m la lacul Amara lac sarat in care pestii sunt foarte putini , lucru dovedit de putini pescari care se incumetau sa pescuiasca aici,in schimb se poate face tratament cu namol sapropelic gratuit,deoarece aceasta zona de lac este exact partea opusa a lacului unde se afla hotelurile cu tratamente cu acest namol sapropelic,unde se vine numai cu bilet de tratament ,in aceasta perioada este foarte cald in baragan eu am prins la orele pranzului minima de 34Grade Celsius iar maxima a fost de 38 Grade Celsius ,asa ca fara aer conditionat este foarte greu,eu m-am descurcat cu un ventilator de 220v pus pe invertor,pentru ca la reteaua campingului nu m-am conectat, desi priza era la mai putin de 2m de rulota,oricum bateriile m-au tinut cu brio,pe una am cam descarcat-o,iar pe cea mica am folosit-o ocazional.
Am fost placut surprins de facilitatile oferite membrilor ClubRv-Ro,cat si de curatenia si linistea din camping,doar duminica seara inainte de Sf Maria s-au facut gratare ceva mai puternic,muzica si voie buna si chiar un mic foc de tabara,dar in limite normale si nu mai tarziu de ora 22.
Am sa revin de fiecare data cu drag in acest camping,in acest moment este favoritul meu.
Duminica , cu o zi inaintea zilei de mare sarbatoare crestina Sf.Maria,am fost condus la sosirea in camping de catre un angajat cu care am ales zona de campare dupa care am revenit la atelajul auto+rulota,am prezentat cardul ClubRV-Ro,card care este recunoscut in acest camping si cu care beneficiem de reducerea de 40Ron/zi,fata de 50Ron/zi care este tariful oficial fara card,eu aflandu-ma in acest sejur am beneficiat bineinteles de gratuitate la campare pentru 7 zile/2persoane,lucru pentru care multumesc inca o data ClubRV-Ro.
Conditiile in camping sunt excelente,terasa de unde te poti alimenta cu sucuri,apa plata,apa mineral,bere ,se poate servi masa acolo,mic dejun,pranz sau cina,au si meniul zilei la preturi convenabile,mie personal mi-a placut ca au bauturile reci la frigider,se gaseste si inghetata de cumparat,cafea la aparat sau la bar preparata la ibric sau filtru,spatiu suficient de manevrat rulota,cateva zone cu umbra in zona de campare rulote.
Eu am preferat cat mai aproape de lac chiar daca a fost in plin soare,a compensat privelistea asupra lacului atat seara cat si dimineta atat din rulota cat si langa rulota, unde seara admiram apusul de soare iar diminata rasaritul.
Ziua se poate sta la masute cu umbreluta la o vorba, mai bem si ceva sau putem sa jucam carti,table sau rummy.
Pe aleile betonate se poate face miscare, joging, te poti juca cu copii cu mingea sau tenis,au si o zona de joaca pentru copii cu balansoare,leagane,trambulina,spalator vase cu 4 posturi afara in curte ,o cladire cu dusuri+wc separate femei de barbati.
Se poate pescui in lacul cu apa dulce din zona campingului,cat am stat eu nu a platit nimeni pentru acest hobby.
In capatul campingului daca se merge pe aleea betonata prin stufaris,se ajunge dupa cca.400m la lacul Amara lac sarat in care pestii sunt foarte putini , lucru dovedit de putini pescari care se incumetau sa pescuiasca aici,in schimb se poate face tratament cu namol sapropelic gratuit,deoarece aceasta zona de lac este exact partea opusa a lacului unde se afla hotelurile cu tratamente cu acest namol sapropelic,unde se vine numai cu bilet de tratament ,in aceasta perioada este foarte cald in baragan eu am prins la orele pranzului minima de 34Grade Celsius iar maxima a fost de 38 Grade Celsius ,asa ca fara aer conditionat este foarte greu,eu m-am descurcat cu un ventilator de 220v pus pe invertor,pentru ca la reteaua campingului nu m-am conectat, desi priza era la mai putin de 2m de rulota,oricum bateriile m-au tinut cu brio,pe una am cam descarcat-o,iar pe cea mica am folosit-o ocazional.
Am fost placut surprins de facilitatile oferite membrilor ClubRv-Ro,cat si de curatenia si linistea din camping,doar duminica seara inainte de Sf Maria s-au facut gratare ceva mai puternic,muzica si voie buna si chiar un mic foc de tabara,dar in limite normale si nu mai tarziu de ora 22.
Am sa revin de fiecare data cu drag in acest camping,in acest moment este favoritul meu.
- Lupu Ciprian
- Membru CD
REVISTA "CLUB RV "
NU pot decat sa ma bucur pt. ca revista a facut un bine pt. locatia din Amara ce se regaseste la pag 14 , fapt pt. care fam Geambasu este incantata, ba mai mult decat atat , mi-au spus ca au multiplicat harta A3 Clubrv Campinguri din Romania sa mai dea si ei cate una celor care vin pe acolo ... turistilor .
iata revista 2 unde -i puteti vedea la pag 14 sub reclama cu Adi Reparatii Rulote ...
Mi-au spus ca postarile noastre de pe forum au mai adus acolo rulotisti... in sezon .
Le-am spus si eu ca de la anu” vrem apa calda ca sa stie sincer si care-s punctele proaste nu doar de bine trebuie scris ... le-am transmis si ce n-a fost bine de paste ... inclusiv de caldura din unele camere...
Sejurul in valoare de 350 de care ai beneficiat in calitate de membru asociat ClubRV a fost oferit catre tine si prin amabilitatea lui Samuel Lazar din Sibiu , colegul nostru mai tinerel...
Ma bucur ca te-ai simtit bine si ca ai putut folosi acest sejur , dar mai mult ma bucur pt. ca prin aceasta revista se intorc si catre noi unele avantaje in contrapartida cu cea ce oferim prin distribuirea ei fizic/ printat sau in mediul internaut ...
LA ACEASTA ora mai avem deja 2 colegi care s-au bucurat de aceste premii similare cu al tau ( sejururi ) , fam Ghe. ( Bucuresti ) la Bran si respectiv Florin Smolnicki , ( Suceava ) care a fost la locatie si de la care asteptam impresii sau comentarii ...
Ar mai fi si Petre Eduard (Buc ) , care va merge la Camping Aviator /Busteni (PH ) , dupa ce-si ia rulota de la Costinesti peste 3 saptamani probabil ...
Asteptam si alte locatii interesate , cu care putem realiza astfel de colaborari ....
iata revista 2 unde -i puteti vedea la pag 14 sub reclama cu Adi Reparatii Rulote ...
Mi-au spus ca postarile noastre de pe forum au mai adus acolo rulotisti... in sezon .
Le-am spus si eu ca de la anu” vrem apa calda ca sa stie sincer si care-s punctele proaste nu doar de bine trebuie scris ... le-am transmis si ce n-a fost bine de paste ... inclusiv de caldura din unele camere...
Sejurul in valoare de 350 de care ai beneficiat in calitate de membru asociat ClubRV a fost oferit catre tine si prin amabilitatea lui Samuel Lazar din Sibiu , colegul nostru mai tinerel...
Ma bucur ca te-ai simtit bine si ca ai putut folosi acest sejur , dar mai mult ma bucur pt. ca prin aceasta revista se intorc si catre noi unele avantaje in contrapartida cu cea ce oferim prin distribuirea ei fizic/ printat sau in mediul internaut ...
LA ACEASTA ora mai avem deja 2 colegi care s-au bucurat de aceste premii similare cu al tau ( sejururi ) , fam Ghe. ( Bucuresti ) la Bran si respectiv Florin Smolnicki , ( Suceava ) care a fost la locatie si de la care asteptam impresii sau comentarii ...
Ar mai fi si Petre Eduard (Buc ) , care va merge la Camping Aviator /Busteni (PH ) , dupa ce-si ia rulota de la Costinesti peste 3 saptamani probabil ...
Asteptam si alte locatii interesate , cu care putem realiza astfel de colaborari ....
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Poze de la Terecoasa Adrian , colegul care a beneficiat de acest premiu ... oferit de locatia Amara Perla Camping Slobozia in colaborare cu Asociatia Clubrv mai exact Revista CLubrv Rulotisti din Romania

- Terecoasa Adrian
- Membru forum
Multumesc Ciprian pentru ajutorul acordat in postarea pozelor,pe viitor am sa ma specializez si eu in a posta pozele :P