Astăzi este 04 Iun 2023, 03:04

Bun gasit tuturor

topic de prezentare a noilor veniti

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Raspunde
Marinescu Gabi
Membru forum
Oras: bucuresti
Data nasterii: 08 Noi 1975

Bun gasit tuturor

Mesaj de Marinescu Gabi » 28 Aug 2012, 19:09

Bine v-am gasit. Sunt Gabi Marinescu din Bucuresti si de circa o luna si jumatate " sorb" fiecare relatare a voastra despre iesiri, locuri frumoase, probleme tehnice...
A sosit si pentru noi momentul cand putem sa ne strigam bucuria: AVEM RULOTA! Spun avem pentru ca suntem o familie compusa din trei membrii: Ioana ( 5 ani), Claudia ( 36 ani) si eu ( 36 ani).
Noua " jucarie" - cum spune sotia - este o rulota englezeasca, Coachman-Mirage, luata sambata de la o familie tare draguta din Dimbovita ( acestia aduc destul de des rulote din Anglia, Scotia etc). Pe scurt , am vazut ,ne-a placut si dupa o saptamana luat acasa. Chiar daca este sfarsit de sezon, speram sa putem iesi cat mai curand ( cred ca prima data vom merge la mare si daca nu este cu suparare nu prea am inteles pe unde este locatia de la Corbu ).
Poze cu "jucaria" curand, eu a trebuit sa plec in delegatie.
Sper sa ne primiti si pe noi in gasca voastra...
Va dorim toate cele bune!
Gabi Marinescu
Skoda Octavia Tour+ Mirage Coachman
0723 922 274

Sandu Toma
Membru forum

Re: Bun gasit tuturor

Mesaj de Sandu Toma » 28 Aug 2012, 19:26

Bun venit Gabi , tie si familiei tale !
Asa cum se anunta luna Septembrie, inca mai ese vreme pentru intalnirile "post-concedii", deci vei avea ocazia sa "uzi" rulota ! :D
Orice problema are o rezolvare practica

Raspunde