Ma numesc Dan Ciupuliga, sunt casatorit am doua fete, una la randul ei este si ea casatorita si are un baietel. Suntem din Arad si doresc sa-mi cumpar o rulota cu care sa putem sa strabatem tara in lung si lat. Mentionez ca sunt si un impatimit a pescuitului si de aceea doresc o rulota cu care sa pot intra si pe teren accidentat. Ma bucur foarte mult ca am gasit acest forum pentru ca aici am descoperit foarte multe informatii utile in vederea achizitionarii unei rulote.
Va multumesc.
Cu stima si respect Dan.
Astăzi este 02 Iun 2023, 04:34
Bine v-am gasit.
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Dan Ciupuliga
- Membru forum
- Oras: ARAD
- Data nasterii: 08 Feb 1964
Bine v-am gasit.
Dan Ciupuliga
0724235372
OPEL ASTRA H, 1900 CM, 150CP +Hobby 400 10C
0724235372
OPEL ASTRA H, 1900 CM, 150CP +Hobby 400 10C
- Rusu Mihail
- Moderator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 22 Iun 1956
Re: Bine v-am gasit.
Bine ati venit in colectivul rulotistilor ! Rulota pe care o doriti o veti gasi cu siguranta ori in cadrul ofertelor de aici, ori poate chiar prin tara. Aveti si colegi in zona cu care puteti colabora ...Bafta !
.
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com