Astăzi este 10 Iun 2023, 16:31

RULOTIST

topic de prezentare a noilor veniti

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Raspunde
alexdan
Membru forum
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 09 Iun 1969

RULOTIST

Mesaj de alexdan » 29 Aug 2012, 11:02

Binea v-am gasit.
Numele meu este IONITA DANIEL sunt din Ploiesti si sunt rulotist de patru ani .Am trecut deja la a doua rulota ,un HOBBY 430 pe care o tractez cu un Mondeo de 160 CP modificat.
Pina anul acesta am colindat cu rulota doar prin Romania ,dar in acest an am facut un circuit de 20 zile prin Europa si am fost foarte incintati de conditiile de afara .De aceea ne-am decis sa schimbam si rulota cu una mai usurica deoarece anul viitor am dori sa vizitam tarile nordice .
Acestea fiind spuse ,speram sa ne intilnim pe viitor cu cit mai multi colegi.
AUTORULOTA RIMOR 727 TC
PLOIESTI
0744357466

Dragomir Gabriel
Membru asociat
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Re: RULOTIST

Mesaj de Dragomir Gabriel » 30 Aug 2012, 00:30

Bine ai venit... Creste numarul rulotistilor din Ploiesti... Iti urez la cat mai multe iesiri si daca ai placerea, suna-ma, noi iesim foarte des mai ales ca avem zone frumoase in apropiere... Drumuri bune !
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com

Raspunde