Astăzi este 02 Iun 2023, 04:06

Bun gasit tuturor Rulotistilor din Rominia

topic de prezentare a noilor veniti

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Raspunde
NeluMicliuc
Membru forum
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Apr 1971

Bun gasit tuturor Rulotistilor din Rominia

Mesaj de NeluMicliuc » 30 Aug 2012, 16:53

Ma numesc Micliuc Nelu am 41ani familis cu doi copii (20-7 ani) posesor de rulota ADRIA Optima (4pers.) an 1995 , o am din martie 2012 si o trag cu un Ford Tourneo 1,8 TDI din 2008 model XL.Pina in prezent am mai iesit de trei ori si m-am simtit foarte bine.La drum se simte mai ales cind ai vint de fata iar consumul este constant de 10%/km.
Ma bucur ca am intrat in clubRV si sper sa ne gasim pe traseele pecare le vom face,asa cum m-am gasit cu Dl. Curelea la Darmanesti.Am stat si in camping(curent+apa+canal) dar si off camping unde este putin mai greu(adica mai cumpatat cu necesitatile) dar peisajul este net mai fain.

Rusu Mihail
Moderator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Bun gasit tuturor Rulotistilor din Rominia

Mesaj de Rusu Mihail » 30 Aug 2012, 18:33

Bine ati venit in rindul membrilor si la cit mai multe excursii ! Incet incet se rezolva si cu usurinta camparii off camping, dupa ce veti afla citeva conditii pt imbunatatirea sederilor " Off "
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com

Raspunde