Astăzi este 06 Iun 2023, 03:24

Costinesti 1 sept 2012 - locatie off camping pe plaja

Moderator: Moderatori

Raspunde
Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Costinesti 1 sept 2012 - locatie off camping pe plaja

Mesaj de Lupu Ciprian » 04 Sep 2012, 18:40

Miercuri 29 sept. impreuna cu fam. Stoica am plecat catre mare , destinatia noastra fiind , locatia CLUB RV pt. urmatoarele 5 zile ce aveau sa fie superbe .
In urmatoarele zile au sosit si celelalte familii pe care le asteptam , respectiv , fam Predonu , Paduraru cu talibanii , Niculescu cu fetele ...., + alte familii in vizita cum ar fi fam Cantu ai caror copii ne-au cantat seara la chitara .
Am organizat tabara inclusiv cu minipiscina pt copii , foisorul pt. umbra , terase , corturi pe la rulote si ce mai avem ...
Vremea a fost superba cu temperaturi spre 28-30 grade ziua, dar cam rece seara.. pana la 15 grade...
Am facut baie zilnic , apa era cam la 22-23 grade.
In zona am descoperit f. aproape de noi si terasa "Itzi Bitsi" , o terasa greceasca f. placuta pe malul marii , aproape de locul de campare ( la 5 min. de mers pe jos ) , unde se pot comanda de la ciorbe pana la preparate traditionale grecesti sau internationale .
Intr-o alta zi am mancat la Terasa Marea Neagra , care este putin mai departe de locul de campare , dar nu ne-a deranjat pt. ca e o placere sa faci o plimbare in acea zona pe faleza.... mai ales dupa masa...
Din zona Obelisc Costinesti se pot face plimbari cu vaporasul in zona epavei grecesti Evangelia , esuata aici in oct 1968 .

Povestea esuarii navei Evangelia poate fi citita aici :
http://www.costinesti.info/Povestea.html

In zona mai erau 2-3 rulote campate off direct spre plaja ...

Seara, dupa plaja , ne-am retras la rulote unde am petrecut alaturi de fam Cantu clipe de neuitat cu cantece 2 seri la rand . .... le multumim pe aceasta cale pt ca ne-au vizitat si au facut naveta de la Camping Venus pt. a petrece timpul impreuna .

Cu toate ca era final de sezon Costinestiul era destul de animat la aceata data ... a ajutat zic eu si vremea . ..

In final nu -mi ramane decat sa-mi exprim regretul fata de lipsa TOTALA de interes si implicare fata de aceasta locatie oferita gratuit de Nelu !
Am fost dezamagit de lipsa de interes pt. aceasta locatie a tuturor rulotistilor, membrilor forumisti , neforumisti , asociati , neasociati , colegi cu sau fara functii in aceasta asociatie !...

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Imagine

Din zona Obelisc – plaja se pleaca cu vaporasul

I
Imagine

Epava
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

In spate se poate vedea terenul de campare …

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Locul de campare vazut din apa

Imagine

La plaja si la masa ….
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Seara cu fam Cantu
Imagine

Imagine

Imagine

Paduraru micul terosrist Mircea …
Imagine

Imagine

Imagine

Sorin Grataragiu sef !
Imagine

Zona de socializare minori

Imagine

..
La final am lasat curat locul de campare cu regretul ca am plecat si cu speranta ca vom reveni in numar mai mare pe viitor la aceasta locatie ……

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Pe drum am mai oprit la o cafea si pt pupaturile de la revedere !

Imagine

Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Lupu Ciprian
Membru CD

Re: Costinesti 1 sept 2012 - locatie off camping pe plaja

Mesaj de Lupu Ciprian » 05 Sep 2012, 17:20

Album face buci de la Stoica Cristian :

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 074&type=3

Arcadie Sandu
Membru forum
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu » 05 Sep 2012, 23:16

Multumim Nelu Predonu! Singurul care a facut asa ceva pentru ClubRV
Inplicarea cu utilitatile si cu prezentarea locatiei personal (in cazul in care se afla in zona) a facut sa vedem un OM si un Coleg adevarat.
Fendt 420 Saphir+ Passat

Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei » 06 Sep 2012, 09:26

Mda,nu este chiar singurul care face ceva pt RV,dar din pacate oameni care ofera ceva moca pt rulotisti sunt luati la misto si pe forum si in real-life prin neprezenta.Probabil ca ar trebui,noi,care oferim ceva,sa punem taxe ,,nesimtite,pt a fi ,,vizitati,,.Laguna nu este buna,Venus la fel,Paltinu ce sa mai zic,Costinesti(Predonu)s-a vazut.....in schimb unde se cer peste 50Ron sunt campinguri perfecte......Ma opresc AICI sa ma scriu,pt ca din frustrare,probabil asi leza multe persoane.......
Din,,SA NE VEDEM CU BINE,, chiar nu imi mai doresc sa vad multi din acest club

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 06 Sep 2012, 10:33

O postare luata cu copy - paste din forum rulotistii veseli .......... in care de asemenea ca si mine sau Sandu Matei , Nelu Predonu este dezamagit ..........
Nelu Predonu scrie:
LUPU CIPRIAN scrie: ... Am fost dezamagit de lipsa de interes pt. aceasta locatie a tuturor rulotistilor, membrilor forumisti , neforumisti , asociati , neasociati , colegi cu sau fara functii in aceasta asociatie !... ( CLUB RV ) ...
Asta-i viata Ciprian ... daca nu exista o locatie off-camping la mare (< 100 m distanta de luciul marii) in care sa se poata campa cat de cat decent (apa potabila si canalizare), lumea zicea ca nimeni nu face nimic in acest sens. Cand ea o fost pusa la dispozitia rulotistilor, de Clubrv, am vazut cat interes a starnit aceasta. Dar, nu-i nimic, stii vorba aia: "o data vede naşul puţa finei" ...

Oricum, eu iti multumesc pentru ambitia demonstrata de tine in a promova cu insistenta aceasta locatie. Le multumesc celor ce m-au ajutat, cu ce au putut, pentru a amenaja spatiul respectiv. Multumesc si celor ce au venit in locatie in aceasta vara, iar daca ceva nu a convenit pe perioada camparii, exista un singur vinovat - subsemnatul ... drept pentru care, imi cer scuze !

Dupa cum am spus de la inceput, aceasta posibilitate de campare am oferit-o Clubrv ca o varianta de avarie pentru actualul sezon.

Avand aceasta experienta, nu stiu cine din conducerea Clubrv s-ar incumeta la anu sa inchirieze un teren pe litoral, pentru ca apoi sa constate ca intr-un intreg sezon nu se vor putea acoperi nici macar costurile aferente inchirierii, nemaivorbind de costurile unor posibile utilitati.

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 08 Sep 2012, 10:54

cateva momente de sambata seara ..... 1 sept