Astăzi este 06 Iun 2023, 03:47

Camping Dragoske Ciofrangeni- Burlusi ARGES

topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Camping Dragoske Ciofrangeni- Burlusi ARGES

Mesaj de Lupu Ciprian » 12 Noi 2012, 12:37

Va anunt cu bucurie ca am reusit sa fac un parteneriat cu acest CAMPING Dragoske Ciofrangeni jud Arges .
Urmeaza sa-l stampilam pt a avea si scris contractul.
Campingul este situat la cativa km de Ramnicu Valcea , intr-o zona montana -deluroasa , are cca 5000 mp curte , locuri de rulote cca 20 , 6 casute si vara are montata o piscina supaterana .
Patronul Dragos este un tip f. amabil , l-am cunoascut prin intermediul colegului rulotist Adrian Vatamaniuc .
Noi , am petrecut acolo acest an Sarbatorile Pascale si am stat 4 zile . Am mai fost si in cursul anului de 2 ori .
Piscina este una mica de cateva persoane , diametru 5 m ,,,,,, supraterana , dar e f buna in zilele caniculare .
Tariful in trecut a fost 50 ron , dar Dragos a hotarat ca va fi 35 ron de acum incolo ... pt a fi mai bine pe timp de criza ...
In tarif este inclus curentul electric , accesul la toaleta si la baie ( apa calda) si echipajul indiferent de nr pers.
NU are loc special pt golirea casetelor de la toaleta rulotelor fapt pt care se golesc la gupul sanitar .( WC )
Pt. membrii Club RV ce se pot legitima cu cadrul FICC am negociat o reducere suplimentara de 15 % la campare cat si la casute , care au un tarif de 60 ron .( nu au toaleta proprie ) . ... au doar incalzire ( calorifer electric ) si TV .
IN camping sunt si cateva rulote proprii ale lor in care se poate inopta contra 50 ron...
La anumite ocazii la care suntem mai multe echipaje reducerea poate fi mai mare decat 15 %

Localitatea Burlusi- Ciofrangeni este situata in judetul Arges la jumatatea distantei dintre orasele Rimnicu Vilcea si Curtea de Arges. la cativa Km de DN care leaga Pitestiul de Ramnicu Valcea .

aici
https://maps.google.com/maps?f=q&source ... 12&iwloc=A

Coordonatele GPS sunt urmatoarele:

N 45.1112
E 24.5194

Am sa pozitionez locatia inclusiv pe harta WIKI a site ului nostru ;) CLUBRV.ro

Campingul este unul ca aer rustic , placut are si un magazin/ bar , sincer nu cine stie ce amenajat.. dar este situat intr-o zona placuta , aproape de Curtea de Arges 20 km sau Ramnicu Valcea 10 km....

Fotografiile sunt facute de mine in martie atunci cand m-am dus sa negociez pt Paste o intalnire la care au participat 12 rulote si s-au inchiriat toate casutele .. ocazie cu care am beneficiat si de acel salon / bar ... ( gratuit ) pt socializare ....

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

aici aveti un player de poze

http://img23.imageshack.us/slideshow/we ... 1856ye.jpg

Camping ul este in Ciofrangeni se ajunge de la Pitesti spre RM Valcea pe Dn si dupa ce "scapati "de serpentine ajungeti in zona Dedulesti " vestita pt mici" in dreptul unei biserici ce se afla pe stanga se va vira la dreapta spre Dedulesti Varzaru , ajungeti in Ciofrangeni dupa 7 km..... cand se desparte drumul in T alegeti stanga si ajungeti in 2 km
............ma sunati daca e cazul , si nu va descurcati vdf 0722 227 048
org 0752 227 048

nr tel Dl Dragos sau dna Luminita
- e-mail: dragoske@gmail.com

- telefon: 0040-(0) 745.634.219

site

http://dragoske.xhost.ro/index.html

alte foto ....
facute de Paste ( 2012 ) aprilie

la fata locului erau deja ajunsi Crisu + Simona la casuta , Doru N cu rulora , Bebel..la casuta ...
Imagine
Imagine
m-am apucat de treaba cu Vali Mocanu...
Imagine
Imagine
Imagine
Cristi Ilie cu familia a venit cu noi - in masina
JUGARU
Imagine
apoi ne-am apucat sa citim ..............
Imagine
Imagine
Imagine

-----am sa continui cu detalii

in aceasta galerie foto puteti vedea si mini piscina
Atașamente
harta1.jpg
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Nelu Predonu
Membru asociat
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Re: Camping Dragoske Ciofrangeni- Burlusi ARGES

Mesaj de Nelu Predonu » 12 Noi 2012, 15:36

Felicitari Ciprian !
Campervan: Clever Runner 2021

Cosmin Prund
Membru forum
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund » 12 Noi 2012, 15:42

Dl. Ciprian a adaugat camping-ul la Wiki aici: http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Ca ... geni_Arges
Si puteti sa-l vedeti si la "Parteneriatele asociatiei": http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Pa ... a%C8%9Biei
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com

Silviu Ghete
Membru forum
Oras: Jugureni PH
Data nasterii: 26 Mar 1969

Mesaj de Silviu Ghete » 12 Noi 2012, 17:01

Sfat: daca ajungeti mai multi pe acolo, lasati frigiderele sa mearga pe gaz. Reteaua nu rezista la consumuri mari, mai ales ca incalzirea la casute este electrica. Scade tensiunea destul de mult.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.

Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 13 Noi 2012, 17:52

Situatia cu tensiunea scazuta s-a intamplat o singura data de Paste cand a fost "full" erau 12 echipaje la rulota + casutele care ( aveau consum mare ) pt ca foloseau calorifere electrice. Casutele erau inchiriate tot de noi toate .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Silviu Ghete
Membru forum
Oras: Jugureni PH
Data nasterii: 26 Mar 1969

Mesaj de Silviu Ghete » 13 Noi 2012, 19:59

Stiu, dar m-am trezit cand a trebuit sa prajesc toata carnea. Si nu era tocmai putina, ca noi mai voiam sa stam. "Noroc" cu criza de colecist a nevestei.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.

Raspunde