Urmeaza sa-l stampilam pt a avea si scris contractul.
Campingul este situat la cativa km de Ramnicu Valcea , intr-o zona montana -deluroasa , are cca 5000 mp curte , locuri de rulote cca 20 , 6 casute si vara are montata o piscina supaterana .
Patronul Dragos este un tip f. amabil , l-am cunoascut prin intermediul colegului rulotist Adrian Vatamaniuc .
Noi , am petrecut acolo acest an Sarbatorile Pascale si am stat 4 zile . Am mai fost si in cursul anului de 2 ori .
Piscina este una mica de cateva persoane , diametru 5 m ,,,,,, supraterana , dar e f buna in zilele caniculare .
Tariful in trecut a fost 50 ron , dar Dragos a hotarat ca va fi 35 ron de acum incolo ... pt a fi mai bine pe timp de criza ...
In tarif este inclus curentul electric , accesul la toaleta si la baie ( apa calda) si echipajul indiferent de nr pers.
NU are loc special pt golirea casetelor de la toaleta rulotelor fapt pt care se golesc la gupul sanitar .( WC )
Pt. membrii Club RV ce se pot legitima cu cadrul FICC am negociat o reducere suplimentara de 15 % la campare cat si la casute , care au un tarif de 60 ron .( nu au toaleta proprie ) . ... au doar incalzire ( calorifer electric ) si TV .
IN camping sunt si cateva rulote proprii ale lor in care se poate inopta contra 50 ron...
La anumite ocazii la care suntem mai multe echipaje reducerea poate fi mai mare decat 15 %
Localitatea Burlusi- Ciofrangeni este situata in judetul Arges la jumatatea distantei dintre orasele Rimnicu Vilcea si Curtea de Arges. la cativa Km de DN care leaga Pitestiul de Ramnicu Valcea .
aici
https://maps.google.com/maps?f=q&source ... 12&iwloc=A
Coordonatele GPS sunt urmatoarele:
N 45.1112
E 24.5194
Am sa pozitionez locatia inclusiv pe harta WIKI a site ului nostru ;) CLUBRV.ro
Campingul este unul ca aer rustic , placut are si un magazin/ bar , sincer nu cine stie ce amenajat.. dar este situat intr-o zona placuta , aproape de Curtea de Arges 20 km sau Ramnicu Valcea 10 km....
Fotografiile sunt facute de mine in martie atunci cand m-am dus sa negociez pt Paste o intalnire la care au participat 12 rulote si s-au inchiriat toate casutele .. ocazie cu care am beneficiat si de acel salon / bar ... ( gratuit ) pt socializare ....

aici aveti un player de poze
http://img23.imageshack.us/slideshow/we ... 1856ye.jpg
Camping ul este in Ciofrangeni se ajunge de la Pitesti spre RM Valcea pe Dn si dupa ce "scapati "de serpentine ajungeti in zona Dedulesti " vestita pt mici" in dreptul unei biserici ce se afla pe stanga se va vira la dreapta spre Dedulesti Varzaru , ajungeti in Ciofrangeni dupa 7 km..... cand se desparte drumul in T alegeti stanga si ajungeti in 2 km
............ma sunati daca e cazul , si nu va descurcati vdf 0722 227 048
org 0752 227 048
nr tel Dl Dragos sau dna Luminita
- e-mail: dragoske@gmail.com
- telefon: 0040-(0) 745.634.219
site
http://dragoske.xhost.ro/index.html
alte foto ....
facute de Paste ( 2012 ) aprilie
la fata locului erau deja ajunsi Crisu + Simona la casuta , Doru N cu rulora , Bebel..la casuta ...

m-am apucat de treaba cu Vali Mocanu...

Cristi Ilie cu familia a venit cu noi - in masina
JUGARU

apoi ne-am apucat sa citim ..............

-----am sa continui cu detalii
in aceasta galerie foto puteti vedea si mini piscina