Astăzi este 01 Iun 2023, 03:02

Evolutia preturilor la rulotele 2nd hand in Germania

topicuri de informare

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Traian Baltateanu
Membru forum
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Re: Evolutia preturilor la rulotele 2nd hand in Germania

Mesaj de Traian Baltateanu » 20 Dec 2012, 15:34

M-am decis, de azi inainte nu mai dau sfaturi, mai bine trimit omul la sursa, la RUSU MIHAI.
Ce pot sa zic? Iau lectii de documentare de la Mihai si aflu si eu .
Jos palaria ( oricum acum e caciula).
La multi ani tuturor.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?

Isdraila Ioan
Membru forum
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan » 20 Dec 2012, 15:58

Multumesc Mihai pentru informatiile detaliate .Ai un 10+. Pentru urmatoarea perioada ,va dorim sedere placuta,sarbatori fericite si multa sanatate intregii familii. :wink:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.

Cosmin Prund
Membru forum
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund » 20 Dec 2012, 21:19

Multumesc tuturor celor care scriu aici, deosebit de interesant acest topic. O sa va tin la curent cu ce vom face si noi, si ce vom observa in Germania, pentru ca avem o multime de optiuni.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com

Rusu Mihail
Moderator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail » 20 Dec 2012, 22:25

Traiane, imi face placere sa destainui lucruri care unii dintre noi poate nu le stiu. Si eu am adus rulote in general cunostintelor intre anii 1996 si 2003 cind ne-am oprit, pt ca nu e simplu si se inmultisera vinzatorii
Cindva, domeniul http://www.rulote.ro care imi apartine, a avut chiar 10 modele de rulote ce le aveam parcate la Cheia. Pe timpul ala trageai rulota cu rulota, adica bucata cu bucata si 95 % le-am adus din Olanda
Normal ca am capatat in timp o anume experienta. De retinut un fapt care l-am constatat in general : Cind cumparati rulote, uitati-va mai ales la coltul sting, deci de pe stinga fata. Acolo am gasit multe probleme.
Din cauza intilnirii pe sosele cu camioanele ce vin din fata, se produce acel suflu care forteaza puternic in acel colt, se simte de altfel si pe camper cind conduci. Sint multe lucruri ce trebuie discutate, poate in timp

Pt Cosmin Prund: Daca totusi veti observa ca piata din Germania nu va satisface, nu va grabiti. Eu nu zic ca nemtii nu au lucruri "si" bune, dar nici Olanda nu e de neglijat. Deja in Olanda nu mai gasiti rulote ieftine
Zicala mea in urma unei concluzii a multi ani de umblaturi este ca : Rulote sa iti iei din Olanda si Campere din Germania ! Sa stit ca asa este, veti observa in timp ca olandezii au cel mai mare parc de rulote si bune.
Nemtii insa, au cele mai multe campere si sint fani pt acestea. Nu degeaba doua din cele 8-9 campere pe care le-am avut, le-am vindut exact in Olanda ! Acolo, acelesi camper din Germania, an, model, e mai scump

In sfirsit inchei aici cu urarea de drum bun adica sa aveti drumuri bune si o achizitie pe masura. Folositi netul la greu si veti gasi rulote bune si la nemti, uneori chiar f bune. Sarbatori fericite si sa ne auzim cu bine !
.
Imagine

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com

Raspunde