Astăzi este 10 Iun 2023, 18:52
Camping Aviator Busteni ( Prahova )
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Camping Aviator Busteni ( Prahova )
Camping Aviator Busteni este situat in cartierul Poiana Tapului pe partea dreapta venind dinspre Bucuresti .
Il vom posta si pe harta WIKI GPS: N45 24.426 E25 32.108
IN urma negocierilor / discutiilor pe care le-am avut cu dl Serban Mihai , administratorul Campingului Aviator din Busteni ( cartier Poiana Tapului ) , am stabilit impreuna un tarif preferential pt. membrii club RV ce se legitimeaza cu cardul international FICC Club RV de 35 ron + electricitate contorizata individual 0,5 ron / kw.
Tariful normal pt ceilalti rulotisti - echipaj format din 2 pers , masina , rulota se ridica la 45-50 ron + electricitate contorizata individual .
Indiferent de modificarile pe care le-ar putea suporta pe viitor tarifele vom avea un contract semnat pe minimum un an , 2013 la aceste tarife speciale pt Club RV .
IN masura in care vom merge mai multe rulote in acest camping vom putea beneficia de reduceri si mai mari .
Capacitatea actuala a campingului este de 20 de rulote cu posibilitate de extindere pe viitor.
Dotarile sunt
- dus apa calda
- toaleta
-loc pt golire toaleta chimica
-gratar
-internet wireless Free nelimitat
-cabluu TV de la UPS ne putem conecta si noi la rulote
MIHAI SERBAN :
" Pentru membrii club rv pretul este de 35 ron/zi/rulota
- indiferent de marimea rulotei sau camper
- indiferent de nr de persoane ( desigur maxim 4 la o rulota)
- nu taxam vizitatorii
- nu taxam copii
- internet wifi free
- cablu tv liber
In acelasi perimetru functioneaza o Vulcanizare, a carei curte o putem folosi pentru extinderea campingului. (este tot a noastra).
Exista o masina de tractare Nissan Patrol cu platforma care face serviciul de tractari sau asistenta rutiera.
In zona exista pensiunea vanatorilor cu restaurant elegant.
Alimentara, cofetarie, ziare, fast food, service auto, magazin auto, magazin menaj, biserica.
Avem o vila cu 10 locuri, disponibila la inchiriere in Busteni, Libertatii 76-78 ( http://www.venit.ro ).
Exista posibilitatea de a face excursii in grup cu masini 4x4 pe munte 120 ron pers/zi, pentru membrii club 80 ron minim 4 persoane, max 6.
Se pot organiza mese la Gura Diham la preturi preferentiale ptr membrii clubului. "
Venit srl
Mihai Serban
Busteni
+40745221235
tel/fax+40244321791
+40722221235
mihai@venit.ro
busteni@gmail.com
http://www.venit.ro
http://www.mihaiserban.ro
http://www.tractariauto.ro
GPS: N45 24.426 E25 32.108
site camping
http://ecamping.ro
Il vom posta si pe harta WIKI GPS: N45 24.426 E25 32.108
IN urma negocierilor / discutiilor pe care le-am avut cu dl Serban Mihai , administratorul Campingului Aviator din Busteni ( cartier Poiana Tapului ) , am stabilit impreuna un tarif preferential pt. membrii club RV ce se legitimeaza cu cardul international FICC Club RV de 35 ron + electricitate contorizata individual 0,5 ron / kw.
Tariful normal pt ceilalti rulotisti - echipaj format din 2 pers , masina , rulota se ridica la 45-50 ron + electricitate contorizata individual .
Indiferent de modificarile pe care le-ar putea suporta pe viitor tarifele vom avea un contract semnat pe minimum un an , 2013 la aceste tarife speciale pt Club RV .
IN masura in care vom merge mai multe rulote in acest camping vom putea beneficia de reduceri si mai mari .
Capacitatea actuala a campingului este de 20 de rulote cu posibilitate de extindere pe viitor.
Dotarile sunt
- dus apa calda
- toaleta
-loc pt golire toaleta chimica
-gratar
-internet wireless Free nelimitat
-cabluu TV de la UPS ne putem conecta si noi la rulote
MIHAI SERBAN :
" Pentru membrii club rv pretul este de 35 ron/zi/rulota
- indiferent de marimea rulotei sau camper
- indiferent de nr de persoane ( desigur maxim 4 la o rulota)
- nu taxam vizitatorii
- nu taxam copii
- internet wifi free
- cablu tv liber
In acelasi perimetru functioneaza o Vulcanizare, a carei curte o putem folosi pentru extinderea campingului. (este tot a noastra).
Exista o masina de tractare Nissan Patrol cu platforma care face serviciul de tractari sau asistenta rutiera.
In zona exista pensiunea vanatorilor cu restaurant elegant.
Alimentara, cofetarie, ziare, fast food, service auto, magazin auto, magazin menaj, biserica.
Avem o vila cu 10 locuri, disponibila la inchiriere in Busteni, Libertatii 76-78 ( http://www.venit.ro ).
Exista posibilitatea de a face excursii in grup cu masini 4x4 pe munte 120 ron pers/zi, pentru membrii club 80 ron minim 4 persoane, max 6.
Se pot organiza mese la Gura Diham la preturi preferentiale ptr membrii clubului. "
Venit srl
Mihai Serban
Busteni
+40745221235
tel/fax+40244321791
+40722221235
mihai@venit.ro
busteni@gmail.com
http://www.venit.ro
http://www.mihaiserban.ro
http://www.tractariauto.ro
GPS: N45 24.426 E25 32.108
site camping
http://ecamping.ro
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
- Cosmin Prund
- Membru forum
- Oras: Sibiu
- Data nasterii: 22 Mai 1980
Re: Camping Aviator Busteni ( Prahova )
Am adaugat eu Camping Aviator pe Wiki ClubRV, va rog sa verificati coordonatele: http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Camping_Aviator
Atentie, coordonatele postate de domnul Lupu Ciprain in acest topic nu sunt bune, nu e notatia corecta. Din pacate si in alta parte le-am gasit la fel de prost scrise, asa ca va rog sa verificati cu atentie coordonatele pe harta Wiki. Pasi de urmat:
Atentie, coordonatele postate de domnul Lupu Ciprain in acest topic nu sunt bune, nu e notatia corecta. Din pacate si in alta parte le-am gasit la fel de prost scrise, asa ca va rog sa verificati cu atentie coordonatele pe harta Wiki. Pasi de urmat:
- Deschidei pagina de Wiki cu camping-ul
- In partea de jos a paginii, sub harta pe care este pozitionat camping-ul, exista un numar de link-uri. Deschideti link-ul "Deschide harta cu locatia in Google Maps" pentru a deschide harta in Google Maps mare.
- Faceti zoom la maxim. La un moment dat, pe masura ce faceti zoom, se va trece automat in modul "Street View" al google, si veti vedea imaginile fotografiate de masinile Google in locatia respectiva.
- Rotiti imaginea (cu click-and-drag). Veti observa pe partea stanga a imaginii in directia Brasov gardul de piatra cu doua ochiuri patrate care apare in imaginea din pliantul camping-ului, precum si constructia respectiva. Asta ma face sa cred ca coordonatele GPS asa cum le-am introdus in Wiki sunt aproximativ bune.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit
email: cprund@gmail.com
email: cprund@gmail.com
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Sunt bune coordonatele , oricum am sa merg eu acolo curand ! :)
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Rectificare tarif electricitate 0,50 ron/ kw se plateste separat .
- Lupu Ciprian
- Membru CD
IN urma vizitarii locatiei revin cu cateva observatii :
- campingul este situat direct la strada , distanta fata de DN1 este de 10-20m , nu se aude prea mare galagie ma refer la trafic rutier.
- dl. Serban Mihai este un tip amabil care va face o reducere suplimentara , in afara de tariful perefrential CLUB RV , asta daca stati mai mult de un wekend ... exemplu noi am plecat in a5a zi... de la sosire.
- in urma consultarii facturii de curent s-a constatat ca de tariful catre RENel este 0.70 ron/kw deci asa vom plati .
- in imediata apropiere sunt 2-3 magazine , farmacie , etc , noi am mers pe jos chiar si in cenrtul Busteniului ( plimbare de 15 min )
- cladirea cu grupurile sanitare va fi pusa mai bine la punct in viitor ( urmeaza ceva investitii suplimentare )
- exsista si acum apa calda , 2 dusuri , 2 w.c. ....tot ce trebuie , doar ca se va face o renovare probabil pt ca va arata mult mai bine.
- locul de campare este pt 10-15 rulote cu cort montat , chiar mai multe fara .. cort sau inghesuite
- in perioada in care zapada este mare e de preferat a se campa mai bine in curtea vulcanizarii care este vecina campingului si apartine tot de ei .
In urma discutiilor am semnat si un contract care garanteaza tariful de 35 ron pe anul 2013 , iar in cazul in care partile vor fi multumite vom prelungi acest contract .
Curentul electric se va plati separat la 0.70 ron/kw
Ca exemplu , noi am consumat in 4 nopti 5 zile undeva la 40kw deci sub 30 ron per total .
concluzii:
Avantaje :
aproape de centru , obiective turistice , restaurante , partie , telecabina , benzinarie (300m Petrom ) , posibilitatea de a merge in Poiana Tapului si Busteni fara masina , tarif bun , oameni amabili , conexiune TV cablu ( free ) , internet wireless ( free ) , vulcanizare si gaz la indemana , automat cafea in incinta.
Dezavantaje:
... cam aproape de Dn1 ,si calea ferata , (noi n-am fost deranjati se sunete dar este onest sa scriu si dezavantaje )
- spatiu total cca 2500m ,aprox.. camping nu f. mare...
- nefinisat inca la aceasta ora ( pt. pretentiosi ) ma refer la interior/cladirea grupului sanitar etc. ...
- campingul este situat direct la strada , distanta fata de DN1 este de 10-20m , nu se aude prea mare galagie ma refer la trafic rutier.
- dl. Serban Mihai este un tip amabil care va face o reducere suplimentara , in afara de tariful perefrential CLUB RV , asta daca stati mai mult de un wekend ... exemplu noi am plecat in a5a zi... de la sosire.
- in urma consultarii facturii de curent s-a constatat ca de tariful catre RENel este 0.70 ron/kw deci asa vom plati .
- in imediata apropiere sunt 2-3 magazine , farmacie , etc , noi am mers pe jos chiar si in cenrtul Busteniului ( plimbare de 15 min )
- cladirea cu grupurile sanitare va fi pusa mai bine la punct in viitor ( urmeaza ceva investitii suplimentare )
- exsista si acum apa calda , 2 dusuri , 2 w.c. ....tot ce trebuie , doar ca se va face o renovare probabil pt ca va arata mult mai bine.
- locul de campare este pt 10-15 rulote cu cort montat , chiar mai multe fara .. cort sau inghesuite
- in perioada in care zapada este mare e de preferat a se campa mai bine in curtea vulcanizarii care este vecina campingului si apartine tot de ei .
In urma discutiilor am semnat si un contract care garanteaza tariful de 35 ron pe anul 2013 , iar in cazul in care partile vor fi multumite vom prelungi acest contract .
Curentul electric se va plati separat la 0.70 ron/kw
Ca exemplu , noi am consumat in 4 nopti 5 zile undeva la 40kw deci sub 30 ron per total .
concluzii:
Avantaje :
aproape de centru , obiective turistice , restaurante , partie , telecabina , benzinarie (300m Petrom ) , posibilitatea de a merge in Poiana Tapului si Busteni fara masina , tarif bun , oameni amabili , conexiune TV cablu ( free ) , internet wireless ( free ) , vulcanizare si gaz la indemana , automat cafea in incinta.
Dezavantaje:
... cam aproape de Dn1 ,si calea ferata , (noi n-am fost deranjati se sunete dar este onest sa scriu si dezavantaje )
- spatiu total cca 2500m ,aprox.. camping nu f. mare...
- nefinisat inca la aceasta ora ( pt. pretentiosi ) ma refer la interior/cladirea grupului sanitar etc. ...
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Lista preturi normale pt. " nemembrii " :
- Traian Baltateanu
- Membru forum
- Oras: Rosiorii de Vede
- Data nasterii: 19 Mai 1954
Asta e o actiune de membru activ al CD care merita remarcata si multiplicata.
Cat mai multe astfel de contcate ar aduce in sfarsit o justificare a cotizatiei.
Ar fi bine ca si alti membrii chiar daca nu sunt in CD sa discute cu patronii de la campingurile unde ajung sa pregateasca conditiile negociate.
Pana la urma vrem sa stim ca legitimatia aia nu e un carton inutil in buzunar.
Da Cipriane, daca tot ai inceput te rugam sa negociezi si tarifele la o croaziera pe mediterana asa pe buzunarul romanului. :lol:
Cat mai multe astfel de contcate ar aduce in sfarsit o justificare a cotizatiei.
Ar fi bine ca si alti membrii chiar daca nu sunt in CD sa discute cu patronii de la campingurile unde ajung sa pregateasca conditiile negociate.
Pana la urma vrem sa stim ca legitimatia aia nu e un carton inutil in buzunar.
Da Cipriane, daca tot ai inceput te rugam sa negociezi si tarifele la o croaziera pe mediterana asa pe buzunarul romanului. :lol:
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
- Lupu Ciprian
- Membru CD
In urma discutiilor pe care le-am avut cu dl. Serban Mihai , managerul acestui camping , vin cu o veste buna si anume ca pt. membrii asociati Club RV RO ( ce se pot legitima ) se va face o reducere suplimentara ( doar pana la finalul anului 2013 ) si anume :
tariful pe zi va fi pt. rulota 2 pers , copii , 20 ron + curent contorizat la tarif 0.7 ron kW.
Acest tarif a fost scazut pt. ca se doreste in 2013 popularizarea campingului nu neaparat realizarea unui profit mare ! :)
Pt. a sustine minicampingul Aviator si pt. a raspunde acestui gest , sau acestei initiative , voi organiza peste 1 luna o intalnire ( 7-8 rulote ) aici , urmand ca apoi sa facem un topic de fotografii , filmulete , impresii etc ...
Vrem reduceri? .... trebuie sa oferim si noi " feedback " !
P.S. ..se beneficiaza in continuare de conexiune cablu TV , wi-fi net.... GRATUIT !
tariful pe zi va fi pt. rulota 2 pers , copii , 20 ron + curent contorizat la tarif 0.7 ron kW.
Acest tarif a fost scazut pt. ca se doreste in 2013 popularizarea campingului nu neaparat realizarea unui profit mare ! :)
Pt. a sustine minicampingul Aviator si pt. a raspunde acestui gest , sau acestei initiative , voi organiza peste 1 luna o intalnire ( 7-8 rulote ) aici , urmand ca apoi sa facem un topic de fotografii , filmulete , impresii etc ...
Vrem reduceri? .... trebuie sa oferim si noi " feedback " !
P.S. ..se beneficiaza in continuare de conexiune cablu TV , wi-fi net.... GRATUIT !
- Doru Stoicescu
- Membru forum
Corect !Lupu Ciprian scrie:
Vrem reduceri? ... trebuie sa oferim si noi " feedback " !
GRATUIT !
Eu am vazut asta iarna locatia, am schimbat si anvelope de iarna, accesibil. Gazde amabile. Este in adevar mai mic si cam langa DN1. Ma descurc cu dopuri in urechi. Poate fi util si iarna pentru utilizatorii partiei de la Kalinderu.
Il mai vad util ca "tranzit". Plec linistit, spre pranz, din Bucuresti. Opresc pe inserat la Busteni. Iar a doua zi dis de dimineata, plecarea, cu oprire in Austria.
- Liviu Teica
- Membru asociat
- Oras: Craiova
- Data nasterii: 02 Iun 1976
Am fost în perioada 17 - 20 iulie în Camping Aviator și pot spune că am fost surprins în mod plăcut de ospitalitatea Dl. Șerban. A făcut tot ce ținea de dumnealui să ne simțim cât mai bine în camping. Campingul este micuț (aproximez că nu încap mai mult de opt rulote fără cort, poate una - doua în plus dacă se înghesuie toată lumea), dar din cea am văzut cât am stat acolo mulți îl folosesc drept camping de tranzit. Așa cum reiese din descriere, există internet wireless (chiar două rețele), cablu tv și o antenă de Dolce, parcă. Grupurile sanitare sunt foarte curate, dar având în vedere că locația este închiriată din an în an (proprietarul spațiului nu vrea să facă un contract pe o durată mai mare de un an), spațiile lasă de dorit (dar cine ar investi în renovarea unei clădiri, când nu are siguranța că și poate profita pentru un termen mai lung de un an de ea). Personal, nu am avut nicio problemă în legătură cu vechimea clădirii în care se află grupurile sanitare. Mai degrabă o problemă se poate ivi dimineața, deoarece fiind în aceeași cameră, atât chiuveta, cât și dușul și toaleta, se pot crea „ambuteiaje” :D. În curte, se află o chiuvetă pentru vase și vegetale, iar puțin mai jos locul de deversare a toaletelor chimice dotat și cu un furtun pentru spălat casetele.
De precizat că intrarea se face pe poarta și prin curtea vulcanizării, iar terenul de campat este cu mult sub nivelul acestei curți, deci nu se vede. Noi am intrat în curte și până să vină unul dintre cei care lucrează acolo, am și întors mașina și rulota crezând că am întrat greșit. Aparent coborârea, dar mai ales ieșirea din camping poate speria în primul moment, deoarece se face pe o pantă destul de abruptă care se întoarce în partea dinspre camping la 180°. Am primit asigurări că dacă nu voi putea scoate rulota cu Loganul din dotare, aceasta va fi dusă în curtea vulcanizării (care este la nivelul șoselei) cu ajutorul mașinii de remorcare (un 4x4 - nu mai știu ce rasă) sau chiar de către Dl. Șerban cu ajutorul mașinii personale (de asemenea un 4x4). Pot spune însă că nu au fost probleme la plecare reușind să ies fără „evenimente” din camping tractând rulota cu „limuzina” din dotare (fără echipaj totuși). Am comunicat Dlui. Șerban că sunt membru ClubRV, tariful fiind așa cum a promis 20 de lei, atât pentru noi, cât și pentru cei care ne însoțeau (cu toate că ei nu sunt membri asociați), Dl. Șerban le-a zis că le face același preț ca să vadă avantajele de a fi membru asociat ClubRV, iar la plecare constatând că am consumat doar vreo 12 kW a spus că nu are rost să plătim curentul. Pentru cei care mai au întrebari (deși cred că am zis cam tot ce era de zis) sunt disponibil atât aici, cât și pe privat. În final, câteva poze:

(Se poate observa panta de coborâre în cea de a 4-a poză).
Pentru cei care sunt în concedii și pentru cei care urmează să plece o vreme cât mai bună și concedii plăcute!
De precizat că intrarea se face pe poarta și prin curtea vulcanizării, iar terenul de campat este cu mult sub nivelul acestei curți, deci nu se vede. Noi am intrat în curte și până să vină unul dintre cei care lucrează acolo, am și întors mașina și rulota crezând că am întrat greșit. Aparent coborârea, dar mai ales ieșirea din camping poate speria în primul moment, deoarece se face pe o pantă destul de abruptă care se întoarce în partea dinspre camping la 180°. Am primit asigurări că dacă nu voi putea scoate rulota cu Loganul din dotare, aceasta va fi dusă în curtea vulcanizării (care este la nivelul șoselei) cu ajutorul mașinii de remorcare (un 4x4 - nu mai știu ce rasă) sau chiar de către Dl. Șerban cu ajutorul mașinii personale (de asemenea un 4x4). Pot spune însă că nu au fost probleme la plecare reușind să ies fără „evenimente” din camping tractând rulota cu „limuzina” din dotare (fără echipaj totuși). Am comunicat Dlui. Șerban că sunt membru ClubRV, tariful fiind așa cum a promis 20 de lei, atât pentru noi, cât și pentru cei care ne însoțeau (cu toate că ei nu sunt membri asociați), Dl. Șerban le-a zis că le face același preț ca să vadă avantajele de a fi membru asociat ClubRV, iar la plecare constatând că am consumat doar vreo 12 kW a spus că nu are rost să plătim curentul. Pentru cei care mai au întrebari (deși cred că am zis cam tot ce era de zis) sunt disponibil atât aici, cât și pe privat. În final, câteva poze:

(Se poate observa panta de coborâre în cea de a 4-a poză).
Pentru cei care sunt în concedii și pentru cei care urmează să plece o vreme cât mai bună și concedii plăcute!
Ford Kuga 2.0 TDCi 4WD Titanium + Beyerland Vitesse 430 TM
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Mie sincer mi-a dat si o tuica "la pachet" dl. Serban Mihai dupa ce am stat 5 zile acolo , iar curentul pe care l-am consumat a fost ceva tot de acest gen care a fost ignorat fiind f putin ...
Am fost pe acolo si de sarbatori fiind deschis tot anul , dar am preferat sa stau in curtea vulcanizarii.
Vara se sta perfect pe terenul campingului si nici nu vin ursii in aceasta zona ca pe Valea Cerbului unde te calci cu toata lumea in picioare ...
Facilitatile oferite sunt f bune, mai ales la pretul asta ! In situatia in care va avea garantia ca va putea lua locatia in gestiune pe mai multi ani se vor face si alte investitii aici .
Oricum e cel mai mic pret din Romania la aceasta ora pe care -l poti avea cu cardul ClubRV-RO , doar la Vulcanii Noroiosi mai avem asa de mic tarif , dar acolo se plateste fiecare dus facut , separat...
P.S. : Cineva m-a intebat pe mail , daca pot face dus cate 2 persoane odata... :)
Am fost pe acolo si de sarbatori fiind deschis tot anul , dar am preferat sa stau in curtea vulcanizarii.
Vara se sta perfect pe terenul campingului si nici nu vin ursii in aceasta zona ca pe Valea Cerbului unde te calci cu toata lumea in picioare ...
Facilitatile oferite sunt f bune, mai ales la pretul asta ! In situatia in care va avea garantia ca va putea lua locatia in gestiune pe mai multi ani se vor face si alte investitii aici .
Oricum e cel mai mic pret din Romania la aceasta ora pe care -l poti avea cu cardul ClubRV-RO , doar la Vulcanii Noroiosi mai avem asa de mic tarif , dar acolo se plateste fiecare dus facut , separat...
P.S. : Cineva m-a intebat pe mail , daca pot face dus cate 2 persoane odata... :)
- Liviu Teica
- Membru asociat
- Oras: Craiova
- Data nasterii: 02 Iun 1976
Așa este... Cum spuneam și eu mai sus, la prețul acesta condițiile sunt super ok, iar comparația cu Valea Cerbului nu își are rostul. Să sperăm că în cele din urmă dl. Șerban Mihai va reuși să obțină locația pe termen mai lung sau definitiv pentru a o aduce la standardele europene pe care și le dorește. Oricum, un mare plus pentru membrul (sau membrii) ClubRV care au realizat un parteneriat atât de avantajos într-o zonă cu un astfel de potențial turistic. Respect!Lupu Ciprian scrie:...
Ford Kuga 2.0 TDCi 4WD Titanium + Beyerland Vitesse 430 TM