Astăzi este 30 Mai 2023, 13:14

Excursii 2013 la Campinguri partenere FICC -CLUB RV

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Excursii 2013 la Campinguri partenere FICC -CLUB RV

Mesaj de Lupu Ciprian » 14 Dec 2012, 18:05

Am deschis astazi inca un subforum cu topicuri " Excursii 2013 "

Multi dintre dvs vor calatori cu RV -ul in 2013 in Romania , Bulgaria , Grecia sau in toata Europa .

M-am gandit sa scriu si aici ce nu pot vedea rulotistii din Romania care n-au acces in zona membrilor cotizanti pe acest forum .

Devenind membru CLUB RV primiti legitimatia Camping Card International care va poate oferi acces la toate campingurile din Europa ce ofera 5- 10 -15 % reducere .
.. unele chiar 20 % ...

site ul cu campingurile este acesta :
http://www.campingcardinternational.com ... te-search/

aveti 2 pdf uri atasate cu Romania si cu Grecia care sunt cele mai interesante , zic eu ...
IN toate aceste campinguri avem reducere prezentand legitimatia ;)
Atașamente
cci_campsite_search (2).pdf
(89.79 KiB) Descărcat de 282 ori
cci_campsite_search (2)3.pdf
(92.58 KiB) Descărcat de 198 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Cosmin Prund
Membru forum
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Re: Excursii 2013 la Campinguri partenere FICC -CLUB RV

Mesaj de Cosmin Prund » 14 Dec 2012, 21:41

Sunt multe camping-uri si pe directia Nord-Vest; Multe camping-uri bune pentru tranzit, de exemplu Motel Mako in Ungaria, dar s-au strecurat si cateva camping-uri in care am stat personal (fara sa am habar despre CCI, FICC si altele asemenea), cum ar fi Haller in Budapesta si Viena Vest in... Viena :)

De asemenea vad ca pe langa toate orasele importante se gaseste cate-un camping partener si care sa ofere reducere in High Season. Camping-urile tranzit si camping-urile de langa marile orase mi se par foarte interesante: astea-s camping-uri in care sau opresti ca asa trebuie, sau nu stai deloc, vizitezi orasul: altfel spus, pretul e cel mai important, deci foarte bine ca sunt cu reducere!

Pagina web indicata de Ciprian trebuie vizitata si butonata un pic. Sunt prea multe camping-uri pentru a fi enumerate aici, si eu m-am uitat doar la cele care ofera reducere in High Season!
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com

Lupu Ciprian
Membru CD
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 15 Dec 2012, 10:27

Ca sa inteleaga toata lumea :

High Season : sezon - iun- sept
Low season : extrasezion - apr , mai , oct , nov
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Adrian.Apreotesei
Membru forum
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei » 16 Ian 2013, 15:36

Daca tot ai inceput cu telefoane si intalniri pentru parteneriate mai noi sau mai vechi, poate exista vre-un campingsau mai multe care ar fi interesate de plata acum pentru la vara, de exemplu eu as vrea sa pot plati acum pentru concediul din vara la mare. Bineinteles cu o oferta de early booking ca orice operator de turism care se respecta. Cred ca le sunt si lor bineveniti niste bani in sezonul rece, care pentru operatorii de campinguri este cam mort, ca sa nu spun mort de tot.
Cine stie poate ne ajutam reciproc si ne e bine si noua si lor, ca sa nu mai scoata bani din "buzunar" pentru eventualele reparatii sau imbunatatiri inainte de sezonul 2013.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613

Arcadie Sandu
Membru forum
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu » 16 Ian 2013, 21:50

Idee de nota 10. (pentru cine-si permite un concediu planificat cu 6 luni inainte) :twisted:
Fendt 420 Saphir+ Passat

Adrian.Apreotesei
Membru forum

Mesaj de Adrian.Apreotesei » 17 Ian 2013, 09:07

Suntem 8 rulote care ne-am planificat concediul in aceeași perioada
1-15 Iulie.

Traian Baltateanu
Membru forum
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu » 17 Ian 2013, 10:03

Ce traseu aveti in acel concediu? Se poate face aici descrierea lui? Ati mai primi si alti doritori?
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?

Adrian.Apreotesei
Membru forum

Mesaj de Adrian.Apreotesei » 17 Ian 2013, 14:34

La stadiul la care suntem acum cu planificarea am stabilit perioada de 1 - 15iulie. Confirmate sunt 4 rulote (la celalalte se programeaza libelele de la serviciu) e greu pt ca suntem mai toti salariati.
Plecarea din Bacau pe 1 iulie ora 2.00 (sa mergem mai pe racoare) - cu destinatia cea mai probabila cpg. Palace - Venus.
De pe 1 pana pe 10 iulie: plaja, mici, bere, seminte, rummy, scrable, table etc.
pe 10 iulie plecarea spre bucuresti - Ploiesti - Brasov - Laguna Albastra pana pe 14 cand plecam suparati acasa.

Este prima mea iesire mai lunga cu rulota si rog pe cei care au mai fost pe aceste trasee sa nu se abtina de la recomandari.
Poate traseul pare banal pentru cei vechi, dar, toate au un inceput, de aceea sunt deschis la recomandari si sugestii.
Iar daca mai sunt colegi care vor sa ne insotesca sau cu care macar sa ne intersectam sa ne vedem si sa ne cunoastem cat de cat e mai mult decat ok, bucuria va vi si de partea noastra.

Iar un alt traseu care vreau sa il mai fac anul acesta este in Delta Dunarii, dar nu am stabilit inca o perioada (astept sa vad ce se organizeaza).

PS. saptamana asta platesc si cotizatia ca sa pot fi membru deplin.

Aurelian Zarnescu
Membru forum

Mesaj de Aurelian Zarnescu » 17 Ian 2013, 14:57

Anul trecut am stat o saptamana la Palace-Venus dupa care am plecat la Laguna Albastra-Fagaras, pentru inca o saptamana. Si pentru ca la traseul pe care l-am parcurs am vrut sa ajung, va spun ca noi am plecat de la Venus si am intrat pe autostrada A2 pana la iesirea spre Slobozia dupa care am parasit-o. De aici traseul a fost: Slobozia, Urziceni, Ploiesti, Brasov si in final Fagaras. Nu stiu daca este cel mai bun traseu, dar noi pe acesta l-am urmat si n-a fost rau.
Drumuri bune !
Volkswagen Passat B7 Variant 2.0 tdi bluemotion + Lunar Chateau 450

E-mail:
aurelianz74@yahoo.com

Telefon mobil:
0740 126 956

Popa Violeta
Membru asociat
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta » 17 Ian 2013, 17:01

Deci, cum am mai subliniat si alta data, problema acuta nu este sa avem o asociatie sau doua de rulotisti cat mai puternice ci sa avem o asociatie a proprietarilor de camping cu care noi, rulotistii, sa ne intersectam, sa avem parteneriate, sa primim fel de fel de oferte de campare, de nerefuzat. Daca toate campingurile din Romania s-ar intruni intr-o asociatie atunci ar fi posibila si doleanta d-lui Apreutesei de a programa si plati concediul cu 4-6 luni inainte (5 zile Venus, 5 zile Laguna Albastra, 5 zile Rasnov etc.). Am fi si noi in castig dar si proprietarii campingurilor. Noi rulotistii suntem consumatorii ofertelor de servicii ale acestor proprietari de campinguri si de aceea prima noastra grija ar fi sa-i indemnam, sau sa le sugeram, sa se asocieze tocmai in vederea obtinerii unor contracte de colaborare pe termen lung. Colegii care incheie parteneriate in numele Asociatiei Clubrv. cu diverse campinguri ar fi bine sa dezvolte putin aceasta idee cu proprietarii, la incheierea parteneriatului.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928

Adrian.Apreotesei
Membru forum

Mesaj de Adrian.Apreotesei » 17 Ian 2013, 18:58

Asta este ideea, cel putin din partea mea. Am optat in a renunta sa merg binemersi la hotel, nu tu gatit, nu cari nici casa dupa tine. Dar rulota iti ofera aceasta libertate de a te misca unde vrei si sa stai cat vrei sau cat te simti bine.

Cristinel Acatrinei
Membru CD

Mesaj de Cristinel Acatrinei » 17 Ian 2013, 19:17

Buna seara,subscriu si eu acestei idei,de a putea rezerva din timp locul in camping ,cu facilitatile de rigoare .
Cred ca v-a veni timpul cand vom putea rezerva la fel ca la hotel,perioada ,sectorul de campare(gen umbra) etc.
Cum spunea Dna Popa sunt putine campinguri care au un management performant,care sa poate sa si tina clientii in priza
prin oferte si sejururi tentante cu surprize care intr o era informatica ar fi simplu de realizat.
In marea majoritate a campingurilor din Romania,deschiderea sezonului coincide cu maturatul frunzelor cazute si varuitul bordurilor.
Dar sunt si exceptii de care am inceput noi consumatorii de rulotism sa ne bucuram maxim.
Banuiesc pe viitor ca vor fi agentii de turism care vor consilia trasee(c0ncedii) cu lux de amanunte contra cost.
Asociatia noastra ar putea fi cu un pas inainte macar pentru turismul extern.
Cristi si Rodica
BMW X3 + Rimor Sailer 670
0745260105,c_acatrinei@yahoo.com

Raspunde