Astăzi este 02 Iun 2023, 05:30
Zile libere in 2013
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
- Dragomir Gabriel
- Membru asociat
- Oras: Ploiesti- Prahova
- Data nasterii: 08 Oct 1968
Zile libere in 2013

Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Re: Zile libere in 2013
Ne putem gandi sa schitam in mare calendarul CLUB RV pt 2013.. daca sunt sugestii va rog dati mail sau pm.. deja am facut o versiune beta a calendarului dar e bine sa ne consultam cu totii ;)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
- Cosmin Prund
- Membru forum
- Oras: Sibiu
- Data nasterii: 22 Mai 1980
Sa vedem si versiunea "beta". Eu unul deja fac planuri...
Ar fi de avut in vedere vacantele scolarilor, pentru ca noi cei cu copii nu putem pleca (pentru mai mult de 1 weekend) in afara vacantelor. Vacanta de primavara ar fi intre 6 si 13 Aprilie (cu tot cu weekend-urile care o marginesc) si vacanta de vara incepe in 24 Iunie. Asta evident, daca nu se razgandesc guvernantii.
Mie personal mi-ar place o saptamana la mare sau in delta in vacanta de primavara, adica in afara sezonului turistic principal.
Ar fi de avut in vedere vacantele scolarilor, pentru ca noi cei cu copii nu putem pleca (pentru mai mult de 1 weekend) in afara vacantelor. Vacanta de primavara ar fi intre 6 si 13 Aprilie (cu tot cu weekend-urile care o marginesc) si vacanta de vara incepe in 24 Iunie. Asta evident, daca nu se razgandesc guvernantii.
Mie personal mi-ar place o saptamana la mare sau in delta in vacanta de primavara, adica in afara sezonului turistic principal.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit
email: cprund@gmail.com
email: cprund@gmail.com
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Consiliul director inca nu a hotarat programul pe 2013 dar daca vreti o schita.. o pun mai jos ....
Pt. a nu mai fi discutii cred ca ar fi bine sa cerem si parerea membrilor asociati intr-un sondaj de opinie.. dar sper sa nu se repete istoria cu Delta Dunarii , unde daca nu as fi facut sondaj si as fi afisat direct o decizie a CD-ului , intalnirea ar fi avut loc !
Puteti veni si dvs. cu sugestii , idei si hotaram impreuna ce si cum e mai bine sa facem.
Mentionez ca aceasta versiune este facuta intr-o discutie cu dna Violeta POPA...
- FEBRUARIE 2013
- La o cana cu vin la Pustnicu (cautam o data , un wekend mai calduros )
- MARTIE
- intre 1-3 sau 8-10 martie "Ghiocei si martisoare" (pentru fete iubitoare )/ sau sarbatorim ziua femeii
- APRILIE
- nu stiu ce s-ar putea face (un miel la protap, un cocos in aluat etc.), tot pe langa Bucuresti / sau intalnire off camping pe Valea Cerbului Busteni sau alta locatie
( legala )
- MAI
Sarbatorirea Pastelui legata sau nu cu 1 mai care cade miercuri
- 3-6 mai Paste in Moldova
- 3-6 mai Paste la campingul Venus Palace litoral (sau in alta locatie)
- 3-6 mai la Pensiunea Rasnov
-3-6 mai Vulcanii Noroiosi (Muddy Land )
3-6 mai in alta locatie propusa de dvs care poate oferi un tarif f bun
- 16-20 mai - 52 Europa Rally (Cavallino/Venetia);
- IUNIE
- 21-23 iunie (Rusaliile) - INTALNIREA NATIONALA A RULOTISTILOR Club RV
Adunarea Generala a asociatilor
- 22-29 iunie 14 ADRIA RALLY (Insula Krl, camping Njivice); Croatia
- IULIE
Diverse intalniri care este de preferat a fi organizate in campingurile partenere
- AUGUST
-06-14 august - 79 FICC Rally (Slawa/Polonia);
- SEPTEMBRIE
- Delta Dunarii (pana sa inceapa scoala, sa nu patim ca anul trecut), de preferat 6-8 sept
- DECEMBRIE
- 29.XI.-01.XII. A VII-a aniversare a Clubrv Sarbatorim 1 dec (alegerea locatie i este de preferat a se supune unui sondaj de opinie )
Mentionez ca este doar o schita , nu este decizia CD ului ... este doar o discutie pe care am facut-o cu dna Popa Violeta ...
Pt. a nu mai fi discutii cred ca ar fi bine sa cerem si parerea membrilor asociati intr-un sondaj de opinie.. dar sper sa nu se repete istoria cu Delta Dunarii , unde daca nu as fi facut sondaj si as fi afisat direct o decizie a CD-ului , intalnirea ar fi avut loc !
Puteti veni si dvs. cu sugestii , idei si hotaram impreuna ce si cum e mai bine sa facem.
Mentionez ca aceasta versiune este facuta intr-o discutie cu dna Violeta POPA...
- FEBRUARIE 2013
- La o cana cu vin la Pustnicu (cautam o data , un wekend mai calduros )
- MARTIE
- intre 1-3 sau 8-10 martie "Ghiocei si martisoare" (pentru fete iubitoare )/ sau sarbatorim ziua femeii
- APRILIE
- nu stiu ce s-ar putea face (un miel la protap, un cocos in aluat etc.), tot pe langa Bucuresti / sau intalnire off camping pe Valea Cerbului Busteni sau alta locatie
( legala )
- MAI
Sarbatorirea Pastelui legata sau nu cu 1 mai care cade miercuri
- 3-6 mai Paste in Moldova
- 3-6 mai Paste la campingul Venus Palace litoral (sau in alta locatie)
- 3-6 mai la Pensiunea Rasnov
-3-6 mai Vulcanii Noroiosi (Muddy Land )
3-6 mai in alta locatie propusa de dvs care poate oferi un tarif f bun
- 16-20 mai - 52 Europa Rally (Cavallino/Venetia);
- IUNIE
- 21-23 iunie (Rusaliile) - INTALNIREA NATIONALA A RULOTISTILOR Club RV
Adunarea Generala a asociatilor
- 22-29 iunie 14 ADRIA RALLY (Insula Krl, camping Njivice); Croatia
- IULIE
Diverse intalniri care este de preferat a fi organizate in campingurile partenere
- AUGUST
-06-14 august - 79 FICC Rally (Slawa/Polonia);
- SEPTEMBRIE
- Delta Dunarii (pana sa inceapa scoala, sa nu patim ca anul trecut), de preferat 6-8 sept
- DECEMBRIE
- 29.XI.-01.XII. A VII-a aniversare a Clubrv Sarbatorim 1 dec (alegerea locatie i este de preferat a se supune unui sondaj de opinie )
Mentionez ca este doar o schita , nu este decizia CD ului ... este doar o discutie pe care am facut-o cu dna Popa Violeta ...
Autorulota Ford Chausson Flash