Astăzi este 02 Iun 2023, 05:17
Unde facem pastele ?
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Unde facem pastele ?
Se pare ca anul acesta 1 mai cade miercuri , iar pastele va cade duminica, luni 5 si respectiv 6 , fapt pt care se pot unii zilele libere in masura in care unii pot , iar altii nu ....
Inainte de a deschide un sondaj de opinie cred ca ar fi bine sa vina fiecare cu idei ca sa vedem unde ar fi convenabil ca pret si locatie .
Locatiile "vazute" de mine sunt :
-Pensiunea Rasnov ( la un tarif f bun )
-Camperland Comanesti la 35 ron/zi ( curent inclus )
-Seimeni off campig , asta daca se mai poate
-Valea Cerbului - off camping , legal 10 ron/zi
-Camping Palace Venus (numai daca se semneaza si un contract cu reducere pt. membrii club RV )
-Laguna Albastra Fagaras 25 ron/zi
-Vulcanii Noroiosi (Mudy Land ) Ocnele MAri ( BUZAU) cca 15 ron/zi - curent , apa , dus incluse
-Cheia : 2 variante off camping sau fost camping Rusu, actualmente Casa Valaha undeva la 35 ron/zi
-Bran camping Vampire undeva la 35-40 ron/zi
rectificare : Paclele Mari nu Ocnele mari ( am gresit ) multumesc Sandu :)
Inainte de a deschide un sondaj de opinie cred ca ar fi bine sa vina fiecare cu idei ca sa vedem unde ar fi convenabil ca pret si locatie .
Locatiile "vazute" de mine sunt :
-Camping Palace Venus (numai daca se semneaza si un contract cu reducere pt. membrii club RV )
-Vulcanii Noroiosi (Mudy Land ) Ocnele MAri ( BUZAU) cca 15 ron/zi - curent , apa , dus incluse
-Cheia : 2 variante off camping sau fost camping Rusu, actualmente Casa Valaha undeva la 35 ron/zi
rectificare : Paclele Mari nu Ocnele mari ( am gresit ) multumesc Sandu :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
- Adrian.Apreotesei
- Membru forum
- Oras: Bacau
- Data nasterii: 10 Mai 1977
Re: Unde facem pastele ?
Nu excludeti Moldova. Manastirile va asteapta.
Am pus ochii de anul trecut pe un loc inainte de manastirea Nechit, intre Roznov(NT) si Moinesti(BC).
Locatia este asemanatoare cu cea de la Secu de anul trecut.
Accesul pe drum foarte bun, asfaltat 100% fara gropi, langa un parau, la marginea padurii, locuri multe si la umbra si la soare, aproape de manastire.
Loc foarte mare, cred ca incap peste 30 de rulote(dar nu e cazul). Anul trecut erau amplasate si 4 pubele de gunoi, semn ca se poate sta in zona.
Nu am cautat (din motive lesne de inteles) sursa de apa, dar mai am drum prin zona si voi vb si la primaria comunei sa vedem daca ne da voie sa stam linistii.
Am pus ochii de anul trecut pe un loc inainte de manastirea Nechit, intre Roznov(NT) si Moinesti(BC).
Locatia este asemanatoare cu cea de la Secu de anul trecut.
Accesul pe drum foarte bun, asfaltat 100% fara gropi, langa un parau, la marginea padurii, locuri multe si la umbra si la soare, aproape de manastire.
Loc foarte mare, cred ca incap peste 30 de rulote(dar nu e cazul). Anul trecut erau amplasate si 4 pubele de gunoi, semn ca se poate sta in zona.
Nu am cautat (din motive lesne de inteles) sursa de apa, dar mai am drum prin zona si voi vb si la primaria comunei sa vedem daca ne da voie sa stam linistii.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Opinia mea e ca daca facem in zona Modovei facem la Camperland + masa comuna la foisor , deci nu off ...
Problema e ca nu vor vrea prea multi sa faca atatia km, cred ... dar e o optiune buna ! :)
Problema e ca nu vor vrea prea multi sa faca atatia km, cred ... dar e o optiune buna ! :)
- Sorin.Sibiceanu
- Membru forum
- Oras: ora
- Data nasterii: 21 Mar 1908
Seara buna si La multi ani , eu pentru Paste propun Venus sau Laguna , in alta parte slabe sanse...
An nou plin de bucurii si tot ce va doriti tuturor rulotistilor .....
An nou plin de bucurii si tot ce va doriti tuturor rulotistilor .....
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Tel: 0766652014
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Revin cu intrebarea " unde doriti sa facem pastele ?"
E mai bine sa hotaram impreuna decat sa hotarasca CD ul pt toata lumea ....
Colegul Apreotesei a sugerat sa ne intalnim in zona Moldovei la o locatie similara cu cea de la Manastirea Secu undeva pe langa Moinesti .
Sibiceanu Sorin prefera la mare ( Venus Palace ) sau Laguna Albastra.. Fagaras .
Ma gandeam ca daca ar fi sa facem la mare la Venus putem propune dlui Laurentiu , de acolo o colaborare pe tot anul la pret preferential , asa cum am avut in 2011 .
Asteptam si alte opinii ale colegilor , mai ales de la membrii asociati CLUB RV de la care vreau mai multa implicare ... asta daca doriti sa facem Pastele impreuna ....
Personal as fi preferat Laguna Albastra / Pensiunea Rasnov sau Vampire Bran Camping , asta in ideea de a merge la munte si de asemenea in ideea de a ne sustine partenerii si in general pe cei ce ne fac permanent reduceri - discount la campare :)
Pt o locatie off camping pe care o puteti propune va recomand sa va asigurati ca nu vom avea probleme cu legea si avem " aprobare" ...
Colegul Apreotesei a sugerat sa ne intalnim in zona Moldovei la o locatie similara cu cea de la Manastirea Secu undeva pe langa Moinesti .
Sibiceanu Sorin prefera la mare ( Venus Palace ) sau Laguna Albastra.. Fagaras .
Ma gandeam ca daca ar fi sa facem la mare la Venus putem propune dlui Laurentiu , de acolo o colaborare pe tot anul la pret preferential , asa cum am avut in 2011 .
Asteptam si alte opinii ale colegilor , mai ales de la membrii asociati CLUB RV de la care vreau mai multa implicare ... asta daca doriti sa facem Pastele impreuna ....
Personal as fi preferat Laguna Albastra / Pensiunea Rasnov sau Vampire Bran Camping , asta in ideea de a merge la munte si de asemenea in ideea de a ne sustine partenerii si in general pe cei ce ne fac permanent reduceri - discount la campare :)
Pt o locatie off camping pe care o puteti propune va recomand sa va asigurati ca nu vom avea probleme cu legea si avem " aprobare" ...
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Revin cu intrebarea " unde doriti sa facem pastele ?"
De asemenea o varianta este MUSTANG Campu CEtatii Sovata - MURES sau mai aproape Cheia casa Valaha fost Camping RUSU.
in prima postare am dat cateva idei .. o parte din ele sunt "repetate mai sus"...
De asemenea o varianta este MUSTANG Campu CEtatii Sovata - MURES sau mai aproape Cheia casa Valaha fost Camping RUSU.
in prima postare am dat cateva idei .. o parte din ele sunt "repetate mai sus"...
- Niky Radu
- Membru forum
Sunt de aceeasi parere cu Sibiceanu....Laguna albastra sau Venus...este o iesire la care se doreste o participare cat mai mare, cred ca ar trebui aleasa o locatie in care putem beneficia de 220v,putem evita vacarmul generatoarelor si necesitatii procurarii de apa de la distante mai mari in cazul unei locatii off, deoarece cred ca se vor aduna peste 50-70 de echipaje, nu ar fi rau daca ar fi o iesire comuna si cu alte cluburi sau asociatii de profil, toti am transmis de sarbatori ca ne dorim un an mai bun, e cazul ca sa se faca ceva si in sensul asta, sa uitam de problemele trecute si sa fim mai uniti.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Elddis 2000
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
0744670978 telekom
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Elddis 2000
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
0744670978 telekom
- Constantin Curelea
- Membru fondator
Inceputui de sezon estival se poate organiza la mare. Deci campingul din Venus, partener al nostru, ne poate fi gazda.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
- Cosmin Prund
- Membru forum
- Oras: Sibiu
- Data nasterii: 22 Mai 1980
Sa nu uitam ca timpul de pasti e scurt (doar 3 zile si jumatate daca socotim si vinerea), si distantele sunt mari. Este clar ca nu toate locatiile sunt accesibile pentru toata lumea. De exemplu eu n-as fi dispus sa parcurg mai mult de, sa zicem, 150-200 km; In aceste conditii, pentru mine, sunt OK orice locatii din jurul Brasovului (Laguna Albastra, Rasnov, Bran), sau camping Mustang din Mures, dar camping Venus sau Darmanesti ar fi variante excluse. Chiar daca imi doresc o iesire, si vreau sa vad acele 50-70 de rulote la un loc, nu voi bate drumul Sibiu - Constanta pentru camping Venus pentru ca am 570 Km de la Sibiu pana acolo! Ar insemna sa fiu toata ziua de sambata pe drum, duminica acolo, luni din nou toata ziua pe drum.
Sunt convins ca fiecare isi va face socotelile cam la fel, fiecare va avea cateva locatii in care ar putea merge. Si aici e cheia, fiecare am avea mai multe locatii posibile, dar in final trebuie aleasa una. Se poate face un sondaj cum au mai fost facute, sa se listeze toate locatiile posibile si fiecare sa bifeze locatia favorita. Sa zicem ca 70% dintre cei care voteaza ar vrea sa vina undeva in jurul Brasovului, si cei 70% isi impart in mod egal voturile intre 3-4 locatii (sa zicem: Laguna, Vampire, Valea Cerbului si Rasnov). Sa zicem ca din restul de 30% se gasesc 20% care sa voteze un alt camping, de exemplu Camping Mustang. Se ajunge la un blocaj, pentru ca in fapt majoritatea ar vrea undeva in jurul Brasovului, dar locatia cu cel mai mare punctaj e alta.
Pentru a evita aceasta problema va propun o alta varianta. Fiecare sa isi exprime, printr-un mesaj, disponibilitatea de a merge intr-un numar de locatii. Exemplu:
Familia Prund: Camping Mustang, Vampire, Laguna, Rasnov, Dirste, Valea Cerbului.
Dupa ce toata lumea si-a exprimat preferintele se face o socoteala, per fiecare locatie in parte. Vom afla de exemplu ca la camping Laguna ar fi dispusi sa vina 40 de familii si la Rasnov 37. Alegem Laguna si e foarte posibil sa avem 70 de participanti.
Sunt convins ca fiecare isi va face socotelile cam la fel, fiecare va avea cateva locatii in care ar putea merge. Si aici e cheia, fiecare am avea mai multe locatii posibile, dar in final trebuie aleasa una. Se poate face un sondaj cum au mai fost facute, sa se listeze toate locatiile posibile si fiecare sa bifeze locatia favorita. Sa zicem ca 70% dintre cei care voteaza ar vrea sa vina undeva in jurul Brasovului, si cei 70% isi impart in mod egal voturile intre 3-4 locatii (sa zicem: Laguna, Vampire, Valea Cerbului si Rasnov). Sa zicem ca din restul de 30% se gasesc 20% care sa voteze un alt camping, de exemplu Camping Mustang. Se ajunge la un blocaj, pentru ca in fapt majoritatea ar vrea undeva in jurul Brasovului, dar locatia cu cel mai mare punctaj e alta.
Pentru a evita aceasta problema va propun o alta varianta. Fiecare sa isi exprime, printr-un mesaj, disponibilitatea de a merge intr-un numar de locatii. Exemplu:
Familia Prund: Camping Mustang, Vampire, Laguna, Rasnov, Dirste, Valea Cerbului.
Dupa ce toata lumea si-a exprimat preferintele se face o socoteala, per fiecare locatie in parte. Vom afla de exemplu ca la camping Laguna ar fi dispusi sa vina 40 de familii si la Rasnov 37. Alegem Laguna si e foarte posibil sa avem 70 de participanti.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit
email: cprund@gmail.com
email: cprund@gmail.com
- Dragomir Gabriel
- Membru asociat
- Oras: Ploiesti- Prahova
- Data nasterii: 08 Oct 1968
Corecta afirmatia ta, doar ca de Paste se va iesi tot pe afinitati, important este sa punem aici posibile locatii cum a facut Ciprian, de aici ne inspiram cand stabilim o locatie de camping... Sincer, prefer o iesire cu maxim 10 echipaje. Stii cum e... se fura mielu'... apar discutii cand sunt prea multi care nu se cunosc intre ei. :D
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
- Ninel Gavanescu
- Membru forum
- Oras: ALEXANDRIA
- Data nasterii: 02 Oct 1972
Noi , inclinam catre Valea Cerbului sau Piatra Craiului off camping :) in armonie cu natura :wink:
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
- Bratulescu Ionut
- Membru forum
Pe Valea Cerbului ,numai "armonie" nu va fi ! Nici cu ursu n-o sa prea poti sa te "armonizezi".. o sa se bage inapoi in barlog ,la cat puhoi de lume o sa fie ! :DNinel Gavanescu scrie:Noi , inclinam catre Valea Cerbului sau Piatra Craiului off camping :) in armonie cu natura :wink:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)