Banii aia se duc la prima bere sau kebab luat la mare, asa ca unde-i economia. Ar trebui sa invatam sa gandim la occidental, mai la rece si sa punem la socoteala toate cele, inclusiv sapunul sau hartia igenica pe care le iei cu tine ca n-au mai pus la WC de 1000 de ani.
Curentul este obligatoriu mai toti avand aer conditionat sau boilere pe curent care nu merg cu panouri solare (chiar daca am avea).
Mai bine s-ar incerca rezervarea unei parcele, pe bani nu pe promisiuni, urmand ca participantii sa achite costul normal dar sa aibe acces la o parcela rezervata, ingradita, cu apa la "botul calului" nu la 200 metri dintr-un WC insalubru.
Terbuie sa va ganditi ca toti sunt SRL-uri care pe timpul verii au ocupare 100% si ideea de a ne avea sau nu in camping o sa-i lase rece daca nu au si un profit material.
Noi an fost la mare in tara o noapte anul trecut, in septembrie la Camping S tocmai pentru a nu mai pati ce-am patit acum 2 ani la Pescaresc. Ganditi-va ca vara pe toaletele alea 3 sunt cateva mii de persoane.
Ne-a batut holera, raia, si restul bolilor in fiecare secunda la usa.
Merita totusi incercat dar daca nu sunt schimbari uitati de ei.
e un post mai vechi:
George Marcu scrie:Ca sa nu mai deschid alt topic ca nu merita efortul:
Am fost in week-end la Camping Pescaresc iesire Mamaia spre Navodari (asta dupa ce plecasem de la Snagov goniti de super-conditii)
Am ajuns pe la 1.30 noaptea, la poarta domnisoara la receptie operativ bonul 170 lei 2 nopti 2 adulti si un copil cu rulota si masina aferenta.
Din pacate din cauza orei tarzii n-am mai intrat sa vedem ce-i inauntru, poate mergeam la vecini, GPM care aveau alte conditii din cate a vazut si povestit fica-mea dintr-o plimbare.
Era si o gaura in gard prin care Pescarestii se duceau la GPM-isti sa-si faca nevoile si dus.
Inauntru mizerie la superlativ.
Nu stiu ce sa povestesc ca ar trebui sa spun de toate, incepand cu cele 2 grupuri sanitare+dus mizerabile care deveneau de neutilizat la 5 minute dupa ce le spala femeia de servici, la lipsa apei calde pe parcursul celor 2 zile cat am stat (in ciuda programului comunist de apa calda, parca cate 2 ore de 2 ori pe zi), la grupurile de alta etnie campati la cort cu hainele insirate pe jos in pomi si care-si puneau puradeii sa-si faca nevoile in ziar dupa care-l aruncau la gunoi in nasul nostru, la limbajul colorat la adresa daciei papuc din dotare care nu inghtea gunoiul din carburator cand o tura ca bezmeticul la 1 noapta, la pubelele plimbate de fiecare participant de la unul la altul sa nu miroasa la usa lor, la unicul furtun de sub chiuveta grupului sanitar insirat pe jos cu care femeia spala WC-urile si de la care trebuia sa iei in teorie apa de baut, la colegii rulotisti care dupa ce-si varsau toaleta peste tot in WC spala caseta WC-ului cu acelasi furtun insirat in zoaiele de pe jos si care dupa aia veneau cu bidonul sa ia apa din acelasi furtun, la jandarmii care au venit de 3-4 ori in 2 zile sa opreasca muzica petrecaretilor sau sa dea afara persoane de alta etnie care nu platisera de nu stiu cand, aceiasi ....moderat............ care veneau in camping dupa 2-3 ore cu o noua intrare, la mirosul superb al gunoiului (adunat dupa celebrul gard facut din tevile furate de la panourile solare ceausiste ce impanzau tot litoralul) la 2-3 metri de locurile de campare si care te obliga sa tii ferestrele inchise la rulota pe 40 de grade daca aveai nesansa sa bata vantul spre tine (si noi eram la vreo 100 de metri), la paturile de pe plaja facute din scandura neprelucrata si de care daca te atingeai ramaneai fara 5 mm de piele cu tot cu carnita aferenta, etc, etc.
Am uitat si trebuie mentionat ca mai era o chiuveta de beton, un spalator cu 2 robineti unde puteai sa gasesti sticle la rece, pepeni, carne lasata in castron sa curga apa pe ea si deasupra alta mare gospodina clatea oala cu detergent si de la care cativa rulotisti inghesuiti ca vai de capul lor reusisera sa traga un furtun de apa.
La intrare aveau intr-adevar un magazin decent bine aprovizionat dar restaurantul dinspre plaja cat si chioscurile cu Gaufre de Liege erau in paragina, inchise.
Frumos, foarte frumos.
Cred ca intr-o zi marea se va retrage si o sa ramanem pe uscat din cauza marii nesimtiri deopotriva a proprietarilor de campinguri cat si a participantilor din ele.
Pot spune m-am simtit bine astea 2 zile, apa super, vremea buna, concerte, restaurantele in zona OK dar daca ma uit inapoi la mizeriea in care am stat si la focarul de infectie care este acest camping .... mai bine zic pas.
moderat de Lupu Ciprian