Astăzi este 06 Iun 2023, 01:57

Propuneri Intalnirea Nationala a proprietarilor de RV

Intalniri nationale si internationale

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Odenie Sergiu
Membru forum

Re: 6-9 iunie 2014 Intalnirea Nationala a proprietarilor de

Mesaj de Odenie Sergiu » 07 Mai 2014, 11:25

Parfeni Ioan scrie:......Intradevar, nu se poate sa nu tinem cont de cheltuiala asa cum spune si Daniel.
......... plus ca va trebui sa scoatem din buzunar min. 70 lei/zi.
Participanti 21-24 iunie intalnire Nationala CLUBRV-RO

{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }1 Mesajde Lupu Ciprian » 15 Mai 2013 19:17
Tariful negociat special pt intalnirea Nationala CLUB RV , va fi 25 ron ( in loc de 35 ron taxa normala ) rulota + auto + curent , iar pt membrii echipajului , jumatate din tariful normal de acces la piscina si anume 10 ron adult , respectiv 5 ron copil .
In cazul in care vremea va fi nefavorabila scaldatului , pe zilele respective nu se vor percepe taxele pt acces la piscina .
De unde atunci pretul de 70 ron/zi!?
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul

Nelu Predonu
Membru asociat
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu » 07 Mai 2014, 11:31

John, legat de Camping Vampire, as lua de bune impresiile lui Marian care a fost acolo, nu ce scriu in scop de reclama cei de la camping Vampire.
Stii vorba aia cu ... "afara e vopsit gardul si inauntru leopardul" ... La Laguna ai fost vreodata ?
Campervan: Clever Runner 2021

Odenie Sergiu
Membru forum

Mesaj de Odenie Sergiu » 07 Mai 2014, 11:49

Parfeni Ioan scrie:Este adevarat ca nici o locatie nu poate multumi pe toata lumea . Am argumentat de ce sustin CENTRUL ZONEI DIN CARE VIN MAJORITATEA RULOTISTILOR si nu CENTRUL TARII. Pentru ca unii vor avea mereu de parcurs distante mici iar altii numai distante mari.
TOATE intalnirile se organizeaza in zone apropiate de majoritatea rulotistilor. Aceasta (NATIONALA) este singura care s-a propus sa se tina in centrul tarii; ar trebui sa impace si "capra si varza" :wink: . Cluj - Laguna Albastra dus intors 500 Km; probabil nu sunt campinguri plasate la distante egale de toate localitatile, mici diferente vor fi oriunde; e odata pe an... (in fond nu mergem doar sa ne intalnim cu orice pret pe un petec de iarba ci sa ne si recreem in zone atractive).
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul

Cosmin Prund
Membru forum
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund » 07 Mai 2014, 12:20

Vampire camping este camping inspectat ACSI cu scor bun ( 7.8 ): http://www.eurocampings.co.uk/romania/b ... ng-117109/
Avem camping-ul si pe wiki: http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Vampire_Camping

Stiu ca d-l Marian Serban a fost acolo si a avut experiente neplacute. Eu am fost si m-am simtit bine si m-am inteles bine cu administratorii in ciuda faptului ca la intrarea in camping le-am rupt scocul de la terasa, am trecut cu rulota prin el :shock:
Nu-i experienta mea mai relevanta decat a d-lui Serban, deci trebuie sa ne gandim bine...
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com

Parfeni Ioan
Membru forum
Oras: Vaslui
Data nasterii: 21 Feb 1950

Mesaj de Parfeni Ioan » 07 Mai 2014, 13:51

In primul rand am luat in seama ce a spus cineva din staful ClubRV intr-o discutie avuta la telefon. Dar cum minoritatea se supune majoritatii...
Cand se va face lista, va rog sa ma treceti la nr. 1, sau nr. 2. De regula la nr. 1 se trece cel care face lista.
Ce-ar fi daca deja am trece la intocmirea listei...!?

P.S.@Nelu Predonu
Aveti dreaptate cu vopseaua si cu gardul. In cealalta problema recunosc. Nu am fost in nici una din cele doua locatii. :)
@Odenie Sergiu
De unde atunci pretul de 70 ron/zi!?
Numai ca preturile din exemplul tau sunt cele de anul trecut scrise de Ciprian. Scuze! :shock:
Preturile noi sunt afisate aici: http://www.lagunaalbastra.ro/laguna-alb ... eturi.html (30 lei/rulota+20 lei 2 adulti plus pret piscina)
Dar pentru membrii ClubRV, care sunt?
Ambasador-Mercedes Vito 0758869024

Nelu Predonu
Membru asociat
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu » 07 Mai 2014, 14:00

Ideal ar fi sa gasim si o alta locatie pentru intalnirea nationala. Au fost in anii trecuti tendinte de a cauta si alte locatii care sa satisfaca o astfel de intalnire, dar din pacate nu s-a gasit o varianta pertinenta.

Asa cum spune si Cosmin, trebuie gandit bine ce alegem.

Ideal ar fi sa beneficiem de urmatoarele:

- campare la un pret decent cu conditii asemenea;
- loc acoperit pentru desfasurarea AG;
- zona densa in obiective turistice;
- posibilitati de desfasurare activitati de agrement - sport, pescuit, piscina, etc.

Trebuie sa ne punem inevitabil si problema ca este posibil sa si ploua in acea perioada. Ce vom face in aceasta situatie ? Stam zgribuliti prin corturi ?
Marian m Serban scrie: ...Lalguna Albastra este un compex(resort) cu piscina ,restaurante,lac de agrement,terenuri,terase acoperite ...
In plus, la Laguna avem pus la dispozitie permanent pe perioada intalnirii un salon spatios, in caz de ploaie avem acces la o terasa acoperita imensa, de peste 200 mp.

Se poate pune problema: Iar Laguna ? Ar fi pentru a treia oara, dar mai zic: de cate ori am iesit la Cheia sau pe Valea Cerbului ? Eu si in acest weekend merg la Cheia. Intrebarea este desigur retorica, iar raspunsul probabil este: de foarte multe ori.
Daca gasesti un loc care iti place si te face sa te simti bine, revii cu drag de multe ori in acel loc.

Pentru cei mai noi pe forum, revin cu un video de prezentare a locatiei Laguna Albastra, facut cu 2 ani in urma:

https://www.youtube.com/watch?v=vfYcKMyeXzc
Campervan: Clever Runner 2021

Marian m Serban
Membru asociat

Mesaj de Marian m Serban » 07 Mai 2014, 14:15

Buna ziua
Am facut comentariile la cele doua campinguri cu intentia de a atrage atentia ca la intalnirea nationala dotarile din camping(curent,apa,grupuri sanitare,spatiul de campare) sunt solicitate la maximum.una este sa fie in camping cateva rulote si cu totul altceva cand sunt cateva zeci.
Marian M. Serban

Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 07 Mai 2014, 15:02

@PArfeni John
Preturile pt intalnirea NAtionala sunt aceleasi pt toti asa am negociat ca sa fi mai multi !

Am sunat pt. a discuta despre tarifele pt. noi la Laguna Albastra Fagaras .
Am discutat acum cu dl. Ovidiu care este in Germania si trimite salutari tuturor rulotistilor din comunitatea ClubRV-RO !
Locatia este disponibila la acea data, inclusiv pt. masa festiva daca este cazul !
Pret comunicat 30 ron auto + rulota + electricitate.
Acces persoane redus la 50% de la 20 la 10 ron adult , respectiv de la 15 la 7,5 ron copil .
In acest tarif este inclus accesul la bazine .
NU EXSISTA POSIBILITATEA "NU FAC BAIE NU PLATESC" ! Accesul unei persoane in complexul de agrement implica plata acestei taxe ( atata timp cat vremea este favorabila ).

In situatia in care vremea nu este favorabila si va ploua, se plateste numai taxa rulota+ auto + curent 30 ron .. ( curentul electric nu poate fi exclus din pret ).

Daca se va organiza aici, de aceste tarife poate beneficia orice echipaj .

Concluzie :
2 pers rulota /camper /masina /curent 220v total 50 ron/zi + copil 7.5 ron ( daca este cazul )

Tariful normal ar fi fost
30 ron RV/auto/ curent + 20 + 20 + copil 15 (daca este cazul ).

P.S. Ovidiu m-a rugat sa specific faptul ca este obligatoriu ca toata lumea care intra in complex sa plateasca zilnic taxa 50% din tariful de intrare adult 10 ron sau copil 7.5 ron .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Isdraila Ioan
Membru forum
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan » 07 Mai 2014, 15:41

Este bine si offcamping.Eu unul nu sunt pretentios si nu tin musai sa am cele mai bune conditii.Ani la rindul am fost cu ,cortul ,unde eram lipsit de unele conditii (apa calda ,curent,etc...).La Laguna am fost in 2012,am dormit in masina trei nopti fara sa beneficiez de unele conditii si avantaje ca toti ceilalti si am platit la fel ca si cum am fost cu rulota.Am facut un ocol pentru a fi la alegeri(aveam bilet la Calimanesti )de citeva sute de kilometri .Dar nu asta este problema.La Secu am avut din Galati aprox. 572km,dus intors.La Laguna ...972km.dus intors +motorina si ceva fonduri in buzunar pentru celelalte.Pensia se duce... :shock:Drum lung si oboseala pentru unii ce vin de departe .Pentru mine conteaza...Hai sa cautam si alta locatie ,unde nu s-a mai organizat,Laguna de trei ori...nu se gaseste si altceva .Patronul ar fi fericit si cred ca ar trebui sa fie ceva avantaje si pentru Club,dar ...conditiile sunt aceleasi,le cunoastem deja ,nu apare nimic in plus, cu mici exceptii.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.

Lupu Ciprian
Membru CD
Data nasterii: 06 Iun 1979

6-9 iunie 2014 Intalnirea Nationala a proprietarilor de RV

Mesaj de Lupu Ciprian » 07 Mai 2014, 16:27

@Nea NElu , nu putem sa luam in considerare ca unu' vine cu cortu in loc sa vina cu rulota la intalnire sau chestii personale , aici discutam in ansamblu pt grup nu individual.
Mai sunt 10 ca mine care au panou solar dar platesc cu tot cu curent. Astea-s discutii care nu-si au rostul .
In aceasta seara la h 20 va avea loc o sedinta online a CD-ului pe Skype in care analizam ofertele si opinia celor ce scriu in forum ... cautam cea mai buna varianta pt rulotisti , care sa fie buna d.p.d.v al conditiilor si tarifului de asemenea.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Isdraila Ioan
Membru forum
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan » 07 Mai 2014, 16:51

Nu mi-o lua in nume de rau ,dar as dori noi locatii.Cel putin daca fac un drum mai lung si implicit niste cheltuieli,doresc ceva ce nu am mai vazut .Vazind o locatie odata,ma hotarasc sa o mai vad dupa o perioada mai lunga de timp .Astept sa vad ce hotariri se iau . :wink:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.

ionutcostache
Membru forum
Data nasterii: 01 Ian 1970

Mesaj de ionutcostache » 07 Mai 2014, 23:36

Mie mi s-ar parea interesanta o intrunire in natura, intr-un loc deschis, in genul poienitei din Valea Valsanului. Cred ca sunt si alte locuri asemanatoare, sa permita adunarea a cateva zeci de RV-uri. Exista sursa de apa naturala, se poate trai si fara curent electric.
Rulotismul cred ca s-a inventat inaintea campingului.
..............Expedition Camper 4x4 Sprinter 508 (under construction)..................

Dacă libertatea cuvântului chiar înseamnă ceva, ea este dreptul de a le spune oamenilor ceea ce nu vor să audă.

Blocat