o locatie off-camping pe un teren pe care il detin in apropiere de Horezu (jud Valcea), de o parte si de alta a raului Luncavat. exista la cca 20-50 m un izvor de apa potabila. Eu estimez ca poiana este usor mai mica decat cea unde a avut loc intalnirea de la Secu. Nu imi dau seama cate rulote ar intra, totusi cred ca mai multe decat au participat la Secu.
Fata de Bucuresti sunt cca 230 km, eu fara rulota ii fac in cca 2,5-3 ore.
In zona exista multe atractii turistice, cea mai aproape sunt "Culele" de la Maldaresti, mai sunt multe Manastiri (Horezu, Arnota, Bistrita, Manastirea dintr-un lemn, Polovragi), pestera Polovragi si Pestera Muierii, defileul Bistritei (cel mai ingust defileu circulabil cu masina din Europa). Horezu este cel mai apropiat oras (cca 6 km) unde exista mai multe supermarketuri, benzinarii OMV si Luk-oil, statie GPL etc.
Pt posesorii de 4x4 se pot face trasee de cca 1-2 ore in care se pot admira privelisti cu Vf. Bulia ( rezervatia naturala Buila Vanturarita), manastirea Horezu, Arnota.
Pt cei care vor sa vina fara rulota exista pensiuni atat in Horezu sau satele invecinate cat si o pensiune de4-5 stele la Maldaresti
Eu pot asigura lemnele pt folcul de tabara.
Si nu in ultimul rand se poate vizita microproductia de sucuri naturale pe care o detin, unde copii pot afla ce inseamna pomicultura ecologica si care este procesul de prelucrare al fructelor pt a rezulta un suc natural (mult diferit de ceea ce se gaseste de obicei in hypermarketuri).
Un alt avantaj este ca in acest caz camparea nu costa NIMIC, poate doar daca se stabileste ca avem nevoie de tomberon de gunoi sa vorbesc la primarie sa vedem cat ar costa sa ne puna la dispozitie un tomberon si colectarea gunoiului. (totusi nu as dori ca la finalul intalnirii sa ramana gramezi de gunoaie pe teren).
atasez cateva poze cu cele 2 terenuri, unul aflat pe o parte a raului, in apropierea izvorului, celalalt pe partea opusa a raului.
terenul de pe partea cu izvorul se intande de la izvor (stanga) pana la stalpul de inalta tensiune (dreapta)

intrarea la acest teren

terenul de pe partea opusa

am luat de pe google maps niste linkuri
harta
https://mapsengine.google.com/map/edit? ... yunIww7BFw
satelit
https://maps.google.ro/maps/myplaces?hl ... 0&t=h&z=17
In cazul in care se considera ca optiune aceasta varianta poate ar fi bine sa vine cineva cu experienta sa viziteze locul pt a estima corect cate rulote pot intra (eu sunt rulotist de putin timp si nu stiu cate rulote pot participa de obicei la aceasta intalnire)