Astăzi este 06 Iun 2023, 09:26

Propuneri Intalnirea Nationala a proprietarilor de RV

Intalniri nationale si internationale

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Toni Conecini
Membru asociat
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 13 Feb 1968

Re: 6-9 iunie 2014 Intalnirea Nationala a proprietarilor de

Mesaj de Toni Conecini » 08 Mai 2014, 00:01

Daca nu este cumva prea tarziu (adica inca nu s-a luat nici o hotarare definitiva) vin eu cu o propunere:

o locatie off-camping pe un teren pe care il detin in apropiere de Horezu (jud Valcea), de o parte si de alta a raului Luncavat. exista la cca 20-50 m un izvor de apa potabila. Eu estimez ca poiana este usor mai mica decat cea unde a avut loc intalnirea de la Secu. Nu imi dau seama cate rulote ar intra, totusi cred ca mai multe decat au participat la Secu.

Fata de Bucuresti sunt cca 230 km, eu fara rulota ii fac in cca 2,5-3 ore.

In zona exista multe atractii turistice, cea mai aproape sunt "Culele" de la Maldaresti, mai sunt multe Manastiri (Horezu, Arnota, Bistrita, Manastirea dintr-un lemn, Polovragi), pestera Polovragi si Pestera Muierii, defileul Bistritei (cel mai ingust defileu circulabil cu masina din Europa). Horezu este cel mai apropiat oras (cca 6 km) unde exista mai multe supermarketuri, benzinarii OMV si Luk-oil, statie GPL etc.

Pt posesorii de 4x4 se pot face trasee de cca 1-2 ore in care se pot admira privelisti cu Vf. Bulia ( rezervatia naturala Buila Vanturarita), manastirea Horezu, Arnota.

Pt cei care vor sa vina fara rulota exista pensiuni atat in Horezu sau satele invecinate cat si o pensiune de4-5 stele la Maldaresti

Eu pot asigura lemnele pt folcul de tabara.

Si nu in ultimul rand se poate vizita microproductia de sucuri naturale pe care o detin, unde copii pot afla ce inseamna pomicultura ecologica si care este procesul de prelucrare al fructelor pt a rezulta un suc natural (mult diferit de ceea ce se gaseste de obicei in hypermarketuri).

Un alt avantaj este ca in acest caz camparea nu costa NIMIC, poate doar daca se stabileste ca avem nevoie de tomberon de gunoi sa vorbesc la primarie sa vedem cat ar costa sa ne puna la dispozitie un tomberon si colectarea gunoiului. (totusi nu as dori ca la finalul intalnirii sa ramana gramezi de gunoaie pe teren).

atasez cateva poze cu cele 2 terenuri, unul aflat pe o parte a raului, in apropierea izvorului, celalalt pe partea opusa a raului.

terenul de pe partea cu izvorul se intande de la izvor (stanga) pana la stalpul de inalta tensiune (dreapta)

Imagine
Imagine

intrarea la acest teren
Imagine

terenul de pe partea opusa

Imagine

am luat de pe google maps niste linkuri

harta

https://mapsengine.google.com/map/edit? ... yunIww7BFw

satelit

https://maps.google.ro/maps/myplaces?hl ... 0&t=h&z=17

In cazul in care se considera ca optiune aceasta varianta poate ar fi bine sa vine cineva cu experienta sa viziteze locul pt a estima corect cate rulote pot intra (eu sunt rulotist de putin timp si nu stiu cate rulote pot participa de obicei la aceasta intalnire)
Toni

Adria Coral Silver 660 SP

Popescu Niculae
Membru forum
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae » 08 Mai 2014, 10:41

Am citit acest topic interesant despre intilnirea anuala a ClubRV. Din cite am observat nu sunt decit 4-5-6 pareri despre locatie si aceste pareri sunt impartite .
Consider ca cel mai simplu este sa se voteze de citi mai multi doritori sa participe ,care ar dorii sa fie locatia adica off sau camping amenajat. Vad ca se puncteaza prea des ca rulotisti ar fi saraci si doresc cheltuiala minima .Se exagereaza prea mult. Este adevarat ca se doreste cheltuiala minima dar este si mai adevarat ca trebuie sa promovam unele conditii de campare .A venit timpul sa ne modernizam si noi cit de cit . Eu nu cred ca atunci cind iti permiti rulota cit mai dotata si mai sofisticata sa nu mai spun camper te cramponezi pentru citeva zeci de lei pentru o campare cit mai decenta . Oricare membru care doreste sa participe la aceasta intilnire ia in calcul ca se vor face si ceva cheltuieli si cred ca putini se cramponeaza la a cheltuii cu 20-30 lei mai mult pentru o zi de campare intr-un loc amenajat .
Votul celor care doresc sa participe este solutia simpla , off sau amenajat dupa care sa se propuna locatia .
Dupa parerea mea Vampir este ce-a mai potrivita locatie chiar daca avem amintiri tare neplacute din trecut .
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081

Nelu Predonu
Membru asociat
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu » 08 Mai 2014, 11:30

A se face la aceasta data un chestionar off sau on-camping este tardiv Nae.
Mai este o luna pana la intalnire, iar daca chestionarul va fi facut pe o perioada de 1-2 saptamani, nici macar o luna nu mai avem la dispozitie pentru pregatirea unei intalniri nationale off-camping.
Presupunand ca oamenii opteaza pentru off-camping, dupa aia intervin alte discutii: Unde o facem ? Iar timp pierdut.
In 2011, am organizat o astfel de intalnire nationala off in zona Zarnesti la care au participat 34 RV-uri + cateva corturi si nu a fost simplu deloc.
Sunt multe lucruri ce trebuiesc facute anterior intalnirii ... contactarea APL-ului din zona, aprobari, avize, delimitari, asigurare energie electrica (generatoare), solutii pentru protejarea dpdv. ecologic a locului de campare, etc. etc. Nu-i simplu deloc pentru a face o intalnire nationala off cu asigurarea unor conditii minimale. Si colac peste pupaza, pe perioda intalnirii a plouat la greu.
Cel putin pentru acest an trebuie sa exludem o astfel de intalnire, in conditii off-camping.
Campervan: Clever Runner 2021

Isdraila Ioan
Membru forum
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan » 08 Mai 2014, 12:12

Nelu,cred ca te inseli putin Nu sunt chiar asa de mari probleme pentru off camping .Organizarea pentru Sfintele Paste la Secu,nu a implicat prea multe .A fost una din reusitele intilniri .A si plouat ,a fost si soare si conditiile nu au fost pentru "pretentiosi",dar au fost multumiti cred ca majoritatea.Nu am cunostinte ca nu a placut cuiva.Antrenul si voia buna au fost prioritare...nu ne-au deranjat nici susurul apei,nici zgomotele unor generatoare,nici ploaia .Totul a fost OK. :wink:Si un raspuns si pentru Nae:Cei care au dat bani multi pentru o rulota cu ,confort sporit ,au dorit acest lucru pentru ca au avut bani ,sau au dorit sa se faleasca .Confortul ti-l faci si in una din '88 cum este a mea .Este pentru a iesi in natura ,nu pentru a locui in ea .Pentru asta avem fiecare un apartament .Eu am fost "cortist" ani de zile mergind cu mobra,apoi moto si in cele din urma la marirea familiei cu masina .De asta nici nu sunt prea pretentios .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.

marius sevilian
Membru forum
Oras: Lleida
Data nasterii: 11 Sep 1967

Mesaj de marius sevilian » 08 Mai 2014, 12:34

O propunere cumva intre on si off ar fi camping La Nada, Oniscani-Bacau. Prezentarea exista intr-un alt topic. Eu unul sunt fan off, nu zic nu nici pentru camping dar macar sa fie unul cu mai putin beton, sa te simti cumva in natura.
Volvo + Hobby
Vacante placute tuturor !

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 08 Mai 2014, 12:56

In general, in spatele oricarei intâlniri organizate off sau in camping, sunt multe probleme organizatorice.
Incepand cu alegerea locului, funcţie de distanta, costuri, locuri turistice de vizitat, şi până la masa festiva daca este cazul, etc.
Pentru a nu avea grija pazei, a curentului electric, a serviciilor de salubritate, pe care nu le putem susţine, majoritatea intalnirilor cu numar mare de participanti, organizate sub sigla asociaţiei, s-a fâcut in locuri numite campinguri.
Raspunderea de electrocutari, incendii sau orice alte pericole este a campingului.
Reţineţi, va rog, ca toti cei care se implică in organizare, din CD, fac aceasta activitate benevol, iar promovarea turismului cu RV-ul este precizata in statutul asociatiei.
O data pe an, de Rusalii, cine doreşte, este binevenit la intâlnrea organizată in camping.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

Ionut Irimia
Membru asociat
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia » 08 Mai 2014, 13:03

Nea Nelu Israila are dreptate in legatura cu Locatia Of de la Secu..Ce mari pregatiri au trebuit..?Nimik .. Poate doar acceptul Primariei s-au manastirii..Nu cred ca in urma rulotistilor pe pajiste a ramas macar o hartie..plecand printre ultimii...am vazut o curatenie exemplara in urma,nici nu se cunostea ca s-a campat...Participantii fac atmosfera placuta,poienita inverzita,susurul apei au fost indeajuns..Unul din punctele forte care a atras participantii numerosi,a fost ca totul a fost absolut gratis..Pe langa sarmalutele Doamnei Popa :oops: .Asa ca nu trebuie neaparat un Camping ultramodern,e de ajuns unul macar sa aiba curent si toalete,important e spatiul si umbra ..Asa si la of,daca e umbra si apa totul e ok..Si nu cred ca si celui cu posibilitati materiale, si pensionarului i-ar displace o locatie of si gratis
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com

Nelu Predonu
Membru asociat

Mesaj de Nelu Predonu » 08 Mai 2014, 13:04

Posibil sa ma insel nea' Nelu sau mai bine zis poate eu vad lucrurile un pic diferit considerand ca o "nationala" are o conotatie aparte fata de o intalnire zonala la care participarea este mult mai redusa.
Poate pretentiile mele sunt prea ridicate in ceea ce priveste o astfel de intalnire chiar si in conditii de off-camping. Este posibil.

Majoritatea intalnirilor sunt in general considerate "intaniri reusite" fie ca sunt in 2, in 4, in 10 sau 20 de RV-uri. Atunci cand a plouat la Secu cam pe unde v-ati aciuat nea' Nelu ?
Stiu, si ploaia are farmecul ei, dar daca dam de o "mocaneasca" care tine cateva zile, "reusita intalnirii" se va disipa instant.

Aceasta "nationala" impune si o sedinta AG, cu diverse lucruri necesare asociatiei. Cam cum vezi dumneata desfasurarea unei astfel de sedinte in conditiile unei intalniri off, in aer liber, in bataia vantului si posibil a ploii ? Eu chiar am patit asa ceva si nu-mi doresc sa repete si clubrv aceasta experienta nefericita.

Daca totusi se insista pe off-camping nu ne ramane decat ... sa-i dam tema lui Ciprian ca se descurca el cumva. :)

Cosmin Prund
Membru forum
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund » 08 Mai 2014, 13:32

Pana reusim sa redactam un anunt mai cuprinzator, va anunt ca decizia cu privire la locatia in care se va desfasura Intalnirea Nationala si AG-ul a fost luata ieri seara in sedinta CD: Intalnirea Nationala o sa aiba loc la "Laguna Albastra".
Au fost luate in considerare mai multe locatii (printre care si Vampire Camping din Bran si "La Nada" din Oniscani de langa Bacau). In final am preferat locatia "Laguna Albastra" pentru ca ne poate garanta desfasurarea Adunarii Generale in bune conditii indiferent de vreme si in plus la Laguna avem garantia ca nu vor exista probleme tehnice (putere electrica insuficienta, grupuri sanitare insuficiente numeric).

Avem pregatite cateva surprize pentru membrii asociati care vor participa la intalnire, dar mai dureaza putin pana pregatim anuntul oficial. Acum ne limitam la asta: locatia a fost deja aleasa, este in camping, urmeaza un anunt detaliat.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com

Isdraila Ioan
Membru forum
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan » 08 Mai 2014, 13:59

Nelu Predonu scrie:Posibil sa ma insel nea' Nelu sau mai bine zis poate eu vad lucrurile un pic diferit considerand ca o "nationala" are o conotatie aparte fata de o intalnire zonala la care participarea este mult mai redusa.
Poate pretentiile mele sunt prea ridicate in ceea ce priveste o astfel de intalnire chiar si in conditii de off-camping. Este posibil.

Majoritatea intalnirilor sunt in general considerate "intaniri reusite" fie ca sunt in 2, in 4, in 10 sau 20 de RV-uri. Atunci cand a plouat la Secu cam pe unde v-ati aciuat nea' Nelu ?
Stiu, si ploaia are farmecul ei, dar daca dam de o "mocaneasca" care tine cateva zile, "reusita intalnirii" se va disipa instant.

Aceasta "nationala" impune si o sedinta AG, cu diverse lucruri necesare asociatiei. Cam cum vezi dumneata desfasurarea unei astfel de sedinte in conditiile unei intalniri off, in aer liber, in bataia vantului si posibil a ploii ? Eu chiar am patit asa ceva si nu-mi doresc sa repete si clubrv aceasta experienta nefericita.

Daca totusi se insista pe off-camping nu ne ramane decat ... sa-i dam tema lui Ciprian ca se descurca el cumva. :)
Nelu,nu doresc sa dezvolt aceasta discutie,dar in situatia de ploaie ,cum am avut parte si la Secu,am inchiriat un microbuz,cu ,care am facut o vizita la manastiri (Varatec,Agapia,Neamt,Casa memoriala Ion Creanga ,etc...)Rulotism,ce inseamna...?Sa stai la dos?Am sa inchei si scuze pentru interventie .Stima.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.

Nelu Predonu
Membru asociat

Mesaj de Nelu Predonu » 08 Mai 2014, 14:30

Isdraila Ioan scrie: ... Nelu,nu doresc sa dezvolt aceasta discutie,dar in situatia de ploaie ,cum am avut parte si la Secu,am inchiriat un microbuz,cu ,care am facut o vizita la manastiri (Varatec,Agapia,Neamt,Casa memoriala Ion Creanga ,etc...)Rulotism,ce inseamna...?Sa stai la dos ? ...
Nea' Nelu, nu vreu sa consideri un afront din partea mea legat de intalnirile off-camping si eu sunt pasionat de astfel de intalniri, dar nu oricand si in orice conditii.
Daca as fi rautacios as spune: ... pai acum rulotismul mai nou se face cu microbusul ? Poate punem si de un AG in microbus ... :D
Nu am prea inteles-o nea' Nelu pe aia cu: "Rulotism,ce inseamna...? Sa stai la dos ?" :D Chiar nu inteleg.
Rulotism facem mai mult sau mai putin, cum poate fiecare, in cursul anului, acesta intalnire are cu totul alte conotatii dupa parerea mea. E doar un punct al meu de vedere, nimic mai mult.

Ma opesc si eu nea' Nelu, am insistat doar pentru acea intrebare pe care nu o inteleg - "Sa stai la dos ?"

Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 08 Mai 2014, 14:48

Cred ca alunecam spre off topic , fapt pt care va precizez concluzia principala a sedintei CD :

S-a hotarat in functie de dotari si ce ofera fiecare locatie .....
Pt ca este o intalnire la care avem si alegeri si sedinta CD nu putem risca sa le facm in ploaie sau 40 pers intr-un cort de rulota ...
Decizia este LAGUNA ALBASTRA pt ca avem si un salon cu zero chirie.
S-a cautat solutia intre pret bun , dotari ... o sa facem si o subventie de la asociatie ca sa fie bine ...

Aveti aici link :

viewtopic.php?f=87&t=7439&p=95732#p95732

P.S. Intentionez sa organizez separat , dar la alta data , o intalnire off camping pe terenul ce-l ofera Toni Conecini ! :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Blocat