Buna Seara ,
Incep prin a va scrie ca am ramas placut impresionat de mesajele calde pe care le-am primit in momentul in care m-am inscris in acest forum si pentru care nu pot decat sa va multumesc. Sincer nu am stiut de existenta acestui forum ...Il consider util si plin de informatii de ajutor.
Am ezitat mult pana sa abordez subiectul , dar vazand "impotenta " politiei romane profit de oportunitate sa va impartasesc un eveniment intamplat acum 2 ani si care mi-a lasat un gust amar...Fratilor... in Romania se fura rulote cu tupeu si fara scrupule.
Pe scurt ... Revenind din concediu am decis, datorita unei probleme tehnice si pentru ca aveam electricianul la 2 blocuri distanta, sa mai tin Rulota din dotare cateva zile in parcarea din spatele blocului ...Am asigurat-o corespunzator pe cele 4 capre si am si legat-o de un pom din apropiere presimtind parca ceva (toata perioada anului cand nu suntem in concediu obisnuiam sa o tinem intr-un garaj).
Ideea este ca intr-o dupa-amiaza (25 Septembrie ) am observat disparitia ei. Socat fiind am anuntat politia , sau facut poze, declaratii etc.
In urmatoarele zile am furnizat informatii utile, facand pe detectivii am gasit o familie binevoitoare care ne-a furnizat ceva imagini de pe o camera de supraveghere etc. Nu va pot furniza mai multe detalii , tinand cont ca inca se lucreaza la caz.
Desi am solicitat in nenumarate randuri informatii , cred ca banuiti raspunsul : " Lucram la cazul Dvs. va vom tine la curent ... " Nici la ora la care va scriu aceste randuri nu am rezolvat nimic.
In consecinta stiind ca sunteti o mare familie la care sunt si eu un proaspat "fiu " apelez la Dvs sa ma ajutati daca in drumurie Dvs. ati vazut cumva rulota mea . Orice informatie care va duce la recuperarea ei nu va ramane nerecompensata !!!
Model Knaus SudWind 8304 An 91
Prejudiciu (rulota + amenajari ) = aprox 4500 EURO
Notati ornamentul din tabla striata din zona protapului (daca mai exista ).
Multumesc anticipat si va doresc sa nu patiti ca mine!
Astăzi este 01 Iun 2023, 01:05
De interes pentru toti membrii
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
-
- Membru forum
- Oras: Brasov
- Data nasterii: 29 Iun 1976
De interes pentru toti membrii
- Atașamente
-
- poză.PNG (71.43 KiB) Vizualizat de 2064 ori
Simona Alexandru-Matei si Valentin Condruz
Hobby 560 UF + Skoda Octavia
condval@yahoo.com
condval@yahoo.com
- Nicusor Manea
- Membru forum
Re: De interes pentru toti membrii
Nu vreau sa va dezamagesc, dar mie mi-au furat masina acum 7 ani si in continuare politia imi spune ca se lucreaza la caz !!!!!! Pe de alta parte va doresc din tot sufletul sa va gasiti rulota.
Fam Nicusor & Mihaela Manea
Chateau 380 + VW Sharan 1.9 TDI
Tel: 0757 316 363
E-mail: mbalubrifianti@gmail.com
Chateau 380 + VW Sharan 1.9 TDI
Tel: 0757 316 363
E-mail: mbalubrifianti@gmail.com
-
- Membru forum
- Oras: Brasov
- Data nasterii: 29 Iun 1976
Buna Ziua,
Multumesc de compasiune ... Stiti cum se spune ... speranta moare ultima !
Multumesc de compasiune ... Stiti cum se spune ... speranta moare ultima !
Simona Alexandru-Matei si Valentin Condruz
condval@yahoo.com
condval@yahoo.com
- Toni Conecini
- Membru asociat
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 13 Feb 1968
Ar fi util sa puneti mai multe poze din mai multe unghiuri, eventual si interior. eventual niste poze mai mari ca sa se distinga ceva.
Toni
Adria Coral Silver 660 SP
Adria Coral Silver 660 SP