Astăzi este 01 Iun 2023, 01:40

Turcia 28 aug.- 7 sept.

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dragomir Gabriel
Membru asociat
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Re: Turcia 28 aug.- 7 sept.

Mesaj de Dragomir Gabriel » 20 Sep 2014, 22:33

De la camping Omur din Edirne am trecut in Bulgaria dupa 3 ore de stat in vama... foarte multi nemti, cativa bulgari, cativa turci. Pe Bulgaria am prins rupere de nori, dar am trecut cu bine. Daca mergeti pe GPS, veti fi bagati prin sate si prin munti, asa am patit si noi si Rusu, nu te duce pe un drum principal orice setari ii dati. Cel mai bine cu harta in mana si GPS-ul pe parbriz. Am ajuns si la camping Veliko Târnovo, un camping foarte curat, peisaj cu dealuri, piscina, grupuri sanitare de nota 10, patroni englezi. Nu veti gasi indicatoare, mergeti strict dupa coordonate, fara sa va speriati de drumul care duce acolo. Preturi, 3 adulti, curent, plus cina- varza la bol si musaca, 22 euro total. Numeroase obiective turistice, spectacole, dar noi eram doar in tranzit. Iesirea din camping abrupta, am apelat la 4x4, mai ales ca este pietris pe panta. De la plecare am facut 4 ore pana acasa, deci este un loc bun pentru tranzit si o baie la piscina... Toti vorbesc engleza, pustoaica de la receptie este bulgaroaică de acolo din sat.
Link http://www.campingvelikotarnovo.com/

Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com

Cosmin Prund
Membru forum
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund » 21 Sep 2014, 14:57

Si noi am stat in acelasi camping la intoarcere din Grecia! Pentru noi a gatit patroana dupa ora inchiderii camping-ului, am ajuns dupa ora 22. Recomand camping-ul, este suficient de bine pozitionat pentru tranzit si preturile sunt bulgaresti, adica ieftin.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com

Rusu Mihail
Moderator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail » 25 Sep 2014, 09:00

In completare, pt cei interesati de o eventuala excursie in Turcia, imagini de pe traseul intre Camping Saros si ANT camping, distanta aprox. 175 km & traversare cu feribotul.
In clip se pot observa, atit traseul intre cele doua locatii, cit si starea drumurilor, conditiile traversarii celor 5 km ai Strimtorii Dardanele...Pret aventura 40 TL, adica, 15 euro.
De data asta, am avut bafta de " ceva vint " pe ferry,... dar a iesit ok in final :)

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

....................................................................................................................................................................

Clipul aferent acestui traseu, considerat Etapa 2 a spre ANT Erdek.

Saros -Ferry Gelibolu Lapseki- ANT camping (Sept 2014)

Link Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=R0J3oo6f46g

Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com

Rusu Mihail
Moderator

Mesaj de Rusu Mihail » 25 Sep 2014, 23:00

Partea 1a a vacantei la ANT camping petrecuta cu Familia Drgomir, Gabi, Ani si Bianca. Nu am putut prinde decit primele 3 zile din 7. Sosirea noastra, a fost o surpriza pt Ahmet.
In clip, imagini din camping, de la activitati specifice gospodaresti, excursia in portul Erdek aflat la numai 4 km, iar spre final excursia la Bandirma, unde am si pescuit din piata..

Imagine

Imagine

Imagine

Sint si citeva secvente comice, de ex cum verifica Ahmet cardul, cum se da ceapa pe razatoare, cum se iese dintre doua masini si altele dar cel mai bine este de vizionat clipul :D

ANT camping Sept 2015 partea 1 A

Link Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=ccvu0rZ-TxA

Urmeaza un clip si mai hazliu, respectiv aventura de pe Marmara cu salupa Berk, a colegilor Dragomir si Liviu Trasca, ce ne-a vizitat citeva zile, asa cum promisese anterior.
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com

Rusu Mihail
Moderator

Mesaj de Rusu Mihail » 26 Sep 2014, 21:05

Cei mai curajosi colegi, denumiti " Los Temerarios " asa cum e si numele melodiei, ii puteti vedea in clipul dedicat zilei de 3 sept la asa zisa plimbare pe Marmara :)
Se anuntase oricum o scurta furtuna in zona Erdek, comandantul salupei propusese anularea excursiei, dar vremea s-a imbunatatit si temerarii au iesit la un pescuit..
Treaba n-a durat nici o ora, i-am vazut cum ii muta curentul si deodata s-a iscat o foarte scurta vijelie. Nici nu stiam cum sa mai tinem de terase, dar, a iesit bine...
Ahmet era deja pe mal ingrijorat, dar la risetele pasagerilor si-a revenit si au urmat povesti marinaresti cu mult ris si veselie..Sigur ramine in amintirea temerarilor.

Clipul aferent cu Los temerarios, care este mai bun decit oricare povestire... :D

Aventura pe Marmara la ANT camping 3 sept 2014

Link Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=xl53ix9sUlE

Asteptam " inscrieri " pentru plimbare si pescuit pe Marmara in golful Erdek, pentru a doua decada a lunii iunie 2015 :D

Valentin Busca
Membru asociat
Oras: Targoviste
Data nasterii: 06 Dec 1969

Mesaj de Valentin Busca » 27 Sep 2014, 08:52

Sigur ajung acolo dupa ce i-au vacanta copiii.. Mai ales ca Ahmet l-a cistigat pe fiul meu cu porumbul fiert si midiile de pe plaja gata preparate. Am sa revin cu poze.
Elnagh Marlin 58 1,9 TD
tel.0722771791

Rusu Mihail
Moderator

Mesaj de Rusu Mihail » 27 Sep 2014, 12:45

Ma bucur ca v-a placut la ANT, asa este, Ahmet e un om de nota mare ..Asteptam poze si impresii atit de la Liviu cit si de la voi, care ne-ati vizitat, asa cum ati promis :)
Pina atunci, postez clipul urmator, (nr 2) in care va regasiti in citeva imagini, ca si fam. Viorel Constantinescu si Doinita cu care am ramas in continuare inca o saptamina.
Plecarea lui Gabi si Ani s-a lungit cu inca o ora din cauza protocolului pregatit de Ahmet si sotia lui...care se regaseste in clip.. Oricum, Gabi, Viorel cit si noi, vom reveni..

Vizionare placuta !

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

.................................................................................................................................................

ANT camping Sept 2014 Partea a 2a

Link Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=nzNRk_D4OwU

Urmeaza clipul pentru doamnele interesate de "shoping" in portul Erdek cit si in Bandirma. "Mincinosii", pot urmari evolutia unei partide de pescuit si plaja din golful Erdek..
Va urma :D
.

Rusu Mihail
Moderator

Mesaj de Rusu Mihail » 27 Sep 2014, 13:45

Patrea a 3a, penultima a vacantei noastre, a insemnat o vizita in Bazarul din Erdek, impreuna cu prietenii galateni cit si cu o familie de elvetieni ce si-au aminat plecarea.
Doamnele au facut un pic de "shoping" , logic..dupa care am tras cite o portie de Pida, de ne-am lins pe degete.. Ne-am intors cu "maxitaxi"..Bilet Erdek-camping 5 lire :)
A urmat partida de pescuit si plaja simultan, pe Marmara..Eu cu paharele, Viorel cu unditele..de, "fiecare cu cel doare"..:D Ne-am intors victoriosi cu o mina de pestisori
A fost frumos, drept pt. care am decis ca vom reveni la anul, in asemenea conditii cu soare si vreme super... ( Tarif plimbare si pescuit 3 ore = 60 TL = 22 euro/ 4 pers..)

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

......................................................................................................................................................

ANT camping partea 3a - Erdek & pescuit pe Marmara

Link Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=jeJhOfu ... PzAQYQC8uw

Weekend placut si vacante frumoase !

.

Niky Radu
Membru forum

Mesaj de Niky Radu » 27 Sep 2014, 23:38

Mihai & Gabi, personal va multumesc pentru poze si filmari, sunt extraordinare locatiile pe unde ati fost si sunt descrise cu lux de amanunte, mai ca la anul sa nu-mi mai doresc sa ma duc in Grecia si facem un bis impreuna aici, cum de altfel ati promis ca faceti.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Elddis 2000
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978 telekom

Raspunde