Astăzi este 02 Iun 2023, 06:10

Propunere 1 dec 2014 organizat de ClubRV-RO

Intalniri nationale si internationale

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 25 Sep 2014, 13:56

Salutare tuturor !

Colegul nostru Marian Ciocan ( membru CD ) al asociatiei ClubRV-Ro a identificat o locatie si anume Pastravaria Bratioara aflata langa Campulung Muscel (ARGES) la numai cativa km...
La intalnirea organizata de noi de Sf. Maria ( 15 aug 2014 ) am vizitat locatia respectiva pe care de altfel am si prezentat-o aici ... de fapt am completat subiectul creat de colegi ...

viewtopic.php?f=106&t=5219

Marian a tinut legatura cu managerul de acolo ( Dl. Catalin ) si zilele acestea au discutat despre posibilitatea organizarii intalnirii 28 nov - 1dec ( v , s, d, luni )

Sunt disponibile si 18 camere la care tariful este undeva in jur de 100 ron / noapte / cam. dubla .
Pt. 1 dec se poate organiza si o masa comuna ... ( cina festiva ) ori in restaurant ori in noua " sura " de lemn construita vis-a-vis , adica peste parau unde sunt casutele de lemn ... acum depinde si cati suntem .

Preturile sunt de bun simt... inclusiv la mancare / restaurant .

In parcarea din stanga unde este si un fosior si sunt 2-3 bancute de lemn incap un numar aprox de 10 sau 15 rulote , daca stim sa le asezam si nu se monteaza corturi .
Se poate face foc de tabara .. au si fosor...
Au sursa de apa si afara .
Taxa campare 25 ron.
Peste parau ultima data au mai incaput 10 rulote ( grupul colegului Stoica Romeo)..Radoveneanu si altii , loc ar fi , dar ca sa ajungi acolo treci prin pietris si apa.

Aceasta este o propunere pt. 1 dec ..una din variante .

Rog colegii care au variante similare sau mai bune sa le expuna chiar aici in acest topic ...
Membrii asociati isi pot da cu parerea daca sunt sau nu incantati de ideea de a organiza sau nu aici aceasta intalnire .

Obiective de vizitat in zona / activitati :

- varful Iezer ( traseu montan 3-4h l apas ) sau "adventure off road jeep " 1h

- plimbari cu trasura
-pescuit la pastrav
- patravaria "Bratioara 2" tot a lor dar situata in padure pe malul raului (traseu usor la pas pe drum forestier 1-2h)
aici este locul unde am organizat off camping Sf. MAria
- orasul Campulung
-imprejurimi - Rucar - Dambovicioara........... lacul Rausor s.a.m.d.

alte obiective turistice Campulung Muscel si imprejurimi :
Casa memoriala `George Toparceanu` din Namaiesti
Cheile Dambovicioarei
Cheile Dambovitei
Manastirea de maicute din Namaiesti
Pestera Dambovicioara
Schitul rupestru Cetatuia Negru Voda

Adresa Pastravaria Bratioara
Satul Cândești nr. 219, localitatea Albeștii de Muscel, județul Argeș.

Coordonate GPS: N 45°20'32.1'' E 24°58'45.98''
Coordonate GPS in notatie zecimala: N 45.34225 E 24.979438

pozitie pe harta wiki clubRV-RO
http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/P% ... 4%83tioara

harta completa Pensiuni cu facilitati de campare ( pe care ne poti ajuta si tu sa o dezvoltam )

http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Pe ... m%C3%A2nia

poze

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Niky Radu
Membru forum

Re: Propunere 1 dec 2014 organizat de ClubRV-RO

Mesaj de Niky Radu » 25 Sep 2014, 15:36

Cunosc locatia de multi ani, duceam furaje la pastravarie, sunt incantat de locatie pentru ca este noua rulotistilor, dar dupa parerea mea mica pentru o intalnire de anvergura, daca se inscriu peste 20 de rulote inchidem robinetul cum s-a facut la Cheia anul trecut?..locatia trebuie sa aibe spatiu pentru minim 50 de rulote si sa aibe posibilitatea sa se faca revelionul tot acolo cu varianta de a lasa rulota intre 1 si 31 dec acolo. O locatie bine aleasa este aceea care ofera generos locuri de campare nu sa fie ingradita de numarul de participanti. Eu stiu deja pe cei care obisnuiesc sa iasa si in sezonul rece si deja locurile sunt ocupate fara sa mai fie nevoie sa se inscrie pe forum pentru ca deja e numarul maxim pe care il poate oferi locatia, evident este exclus sa stam cu rulotele pe afara sau cu masinile, exista dovada de furturi in zona si nu este recomandat . Mai asteptam si alte oferte si foarte clar ma adresez organizatorilor sa ia in calcul ca acea locatie sa fie valabila si pentru revelion.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Elddis 2000
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978 telekom

Ninel Gavanescu
Membru forum
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu » 25 Sep 2014, 20:59

Foarte pertinenta postarea lui Niky Radu si-i dau dreptate :| varianta de a lasa rulotele si a lua in calcul revelionul rulotistilor mi se pare ok.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero

Duret Florin
Membru forum
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin » 26 Sep 2014, 10:22

Dragi colegi, noi ne-am simtit foarte bine la 1 Decembrie 2013 (si de Sf. Mihail si Gavril) la Camping Rusu. Am inteles ca nu se mai poate acolo, din diferite motive. Trebuie sa tinem cont ca in aceasta perioada este iarna, deci e foarte frig sau chiar si zapada. Nu putem sta afara, sau intr-un foisor, sau chiar in noua "sura" de lemn. Este nevoie si de un spatiu interior incalzit, pentru socializare. Noi consideram ca cea mai buna locatie pentru o astfel de intalnire sau chiar si revelion 2014 este tot Laguna Albastra (Fagaras), pentru ca are restaurant mare, sau cel mai mic pentru socializare, este loc suficient pentru toti pentru a parca rulotele si camperele, avem apa, curent, adica intr-un cuvant avem conditii civilizate pentru un astfel de eveniment, si un patron de nota 10. Unii vor fi impotriva, fiecare om are dreptul la o opinie proprie, dar eu consider ca aici e locul ideal pentru astfel de evenimente, nu in locatii unde nu avem locuri, sau exista o singura cabana, un foisor pentru socializare si in rest camp liber. Vara da, este perfect, dar la 1 Decembrie sau de Revelion este iarna, si nu mai merge sa stai toata ziua in bataia vantului. Aceasta a fost propunerea mea.
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696

Vasilescu
Membru forum
Oras: Radesti, Arges
Data nasterii: 18 Iun 1949

Mesaj de Vasilescu » 26 Sep 2014, 10:52

Este o locatie frumoasa si merita sa fie accesata de 1 decembrie /eu propun sa deschidem o lista de inscriere si atunci stim cati ne vom inscrie .
Altii pot prefera alte locatii .
Cei din Moldova pot merge in locatii apropiate lor si asa fiecare isi poate alege locatia preferata.
De aceeia punem mai multe locatii si dam posibilitatea ca fiecare sa aiba de unde sa aleaga.
Noi suntem de acord cu prima locatie si deschidem lista.
Va asteptam sa va inscrieti.
1. Vasilescu Aurel/Elena
ford tranzit 0744313473

Popa Violeta
Membru asociat
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta » 26 Sep 2014, 12:36

De Paste, de Sfanta Maria sau alte sarbatori putem organiza intalniri simultane in diverse locatii (in Moldova, in Ardeal sau in Regat) insa, cand organizam aniversarea Asociatiei noastre ar fi frumos sa ne intalnim toti membri asociati (si nu numai) pentru a sarbatori cum se cuvine aceasta zi aniversara.
Din acest motiv indemn colegii sa faca cat mai multe propuneri de locatii, care sa corespunda cat de cat dorintelor noastre, localizate cat mai spre centrul tarii, tocmai pentru a facilita prezenta a cat mai multi membri din toate zonele tarii.
Eu, ca moldoveanca, pentru intalnirea de la 1 Decembrie vin cu propunerea - camping Camperland de la Darmanesti. Locatia este cunoscuta colegilor care au participat la acest eveniment acum doi ani.
Deci, cu cat mai multe propuneri facutei din partea membrilor asociati vom avea posibilitatea sa alegem locatia corespunzatoare sarbatoririi a opt ani de la infiintarea Asociatiei noastre. Aceasta sarbatoare cat si Adunarea Generala a membrilor asociati sunt cele doua intalniri, aproape obligatorii a oricarui membru al Asociatiei Clubrv.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928

Marian Ciocan
Membru asociat
Oras: Rudeni ,Ilfov
Data nasterii: 09 Sep 1968

Mesaj de Marian Ciocan » 26 Sep 2014, 21:55

Cred ca ar trebui sa facem lista cu cei ce doresc sa sarbatoreasca 1 Decembrie alaturi de ClubRV si in functie de numarul doritorilor sa alegem locatia.Nu are rost sa cautam o locatie pentru 50 de rulote si 20 de camere si sa constatam ca nu putem ocupa tot.
Fiecare cand se trece pe lista sa specifice si daca doreste sa faca revelionul alaturi de colegi ,in felul acesta vedem si cati doritori sunt pentru revelion.
Fendt Saphir 470 +Vito v220cdi
tel 0765255511

Relu Deliu
Membru asociat

Mesaj de Relu Deliu » 27 Sep 2014, 11:22

Doresc sa particip la intalnirea de 1 decembrie alaturi de colegii din club, insa voi inchiria o camera in, sau langa pensiunea unde se va desfasura intalnirea. Nu sunt rulotist de iarna, dupa intalnirea de la Murighiol, nu mai scot rulota. Am rulota mica, nu ies iarna, deci, sunt pe jumatate rulotist. Sarbatorile de iarna, Craciun-Revelion, le fac alaturi de familie si prieteni, la odaie.
Nu-i rau locul de la Bratioara, insa nu s-a inteles ca nu este acelasi cu cel in care s-a desfasurat intalnirea de asta vara, ca este ingradit si n-au acces persoane straine.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 27 Sep 2014, 11:37

Marian are dreptate. Daca locatia este prea mare , riscam sa ramana camere neocupate .
Oricum rezervari nu se vor face decat cu plata unui avans .
Daca locatia este prea mica , trebuie sa "inchidem robinetul " cum a scris si Niki ... caz in care ca si anul trecut raman pe afara sau la pensiunile din jur , cateva familii .

Doresc sa va aduc la cunostinta ca la 1 dec 2013 s-au razgandit / "sucit" 4 familii pe final , dand altora camerele si alte 4-5 echipaje inscrise la rulota nu au mai venit , desi s-au trecut pe lista si au ocupat locul pe lista , dar nu si in curte . Au avut diverse motive ( probleme de familie , frica de zapada ) .

NU ne putem rezerva doar jumatate din pensiune la 1 dec , daca vrem ca toata parcarea sa fie a rulotistilor in cazul locatiei Pastravaria Bratioara . ( au 18 camere )

Pensiunile au tarife mai mari cu 300% decat in cursul anului in perioada 29 dec - 2 ian, fapt pt care e destul de greu sa-ti asumi a propune si revelionul in aceeasi locatie... decat poate ceva de genul Pensiunea Rasnov , unde nu esti obligat sa iei camere, dar nici nu ai acces restaurant , la toaleta sau la salon (living), deci un revelion facut AFARA ! ... sau un revelion facut intr-o locatie ca Laguna Albastra cu salonul acela mic, dar cu locuri limitate la 20 de familii , in caz ca nu stiati .... sunt 46 de locuri cu tot cu copii si asta inghesuit si facandu-se fum de tigara de-l tai cu cutitu' daca se decide a se lasa la liber fumatu' ( cum s-a mai practicat).
Clar trebuie votat !

Va reamintesc ca locatia va fi aleasa in functie de optiunea MEMBRILOR ASOCIATI ClubRV-RO si ca intalnirea trebuie sa fie una rulotistica /traditional romaneasca cu mici drumetii , cu foc de tabara ,cu un vin fiert facut afara la ceaun ,la "lumina" flacarii ...... pt. ca daca alegem o locatie cu restaurant de 100 de locuri si 30 de camere , lasam toti RV-urile acasa, rezervam camere "calde" , ne imbracam frumos stam la caldura permanent in fum de tigara si facem intalnirea iubitorilor de hoteluri , restaurante si pensiuni "HO-RE-CA " !

Personal prefer o locatie cu loc de 30-35 de rulote care sa aiba doar 5- 6 camere sau nici una daca s-ar putea. :)

Important e sa vina rulotistii !

Daca cineva are de facut o propunere este binevenita , dar sa vina cu date concrete eventual si cu preturi , locuri si sa dea si un tel acolo inainte !
Daca sunt mai multe locatii avem de unde alege... e timp...

Niky Radu
Membru forum

Mesaj de Niky Radu » 27 Sep 2014, 12:24

Zilele libere de 1 dec sunt asa de sambata pana luni in care sunt 2 nopti sau chiar 3 daca sunt colegi care isi pot lua liber de vineri, iar revelionul are zile libere de pe 31 dec pana pe 4 ian, deci sunt 4 nopti de cazare,In ultimii 3 ani am 2 iesiri de 1 dec si 2 revelioane, ambele intalniri fiind facute la Laguna Albastra cu ACCCR, anul trecut sotia nu a putut sa-si ia libere dar anul acesta cade bine de tot si 1 dec mai ales revelionul.Eu doresc anul acesta sa ies la ambele evenimente, este exclus Laguna Albastra deoarece fumatorii nu inteleg sa fumeze afara pentru ca spatiul destinat socializarii si meselor festive este acel salon de 50 de persoane care nu are ventilatie, nu am nimic cu fumatorii, pot sa fumeze un pachet deoadata, dar numai afara fara sa deranjeze nefumatorii...in acest caz am renuntat eu, iar la aceasta locatie iarna nu am ce cauta in viitor, vara nu sunt probleme pentru ca e de stat afara.
Am inceput si eu o discutie intr-o locatie si astept raspunsuri, daca se leaga o s-o prezint pe forum.Un organizator trebuie sa-si propuna sa participe cat mai multi rulotisti, faptul ca sunt colegi care nu ies iarna cu rulota dar doresc sa participe la aceste intalniri nu trebuie sa ne incurce sa alegem locatia, acestia pot singuri sa-si gaseasca cazare in locul sau in vecinatatea locului ales.
Pentru mine este foarte simplu ca din 3-4 forumuri sa aleg varianta convenabila pentru aceste iesiri,si sa nu ma bag in seama asa tare, eu sunt prieten cu toata lumea, dar aceasta este ideea pe care incerc sa o dezvolt aici, oferim un loc cu spatiu de campare generos NU unul cu locuri limitate, pot exista persoane care numai in aproprierea evenimentelor isi pot da acceptul de participare.
Luati ca exemplu intalnirea de rusalii la care erau anuntate 40 de rulote si au fost cu mult mai multe. O oferta buna la aceste evenimente va face si pe cei care sunt indoiti sa iasa iarna sa participe.
Eu imi dau acceptul de participare la ambele evenimente, dar aleg in final varianta cea mai buna cu altii daca aici nu se urmareste si organizarea revelionului.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Elddis 2000
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978 telekom

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 06 Oct 2014, 17:21

Am ajuns in weekend si la camping la Nicu Colpos la partener ClubRV-RO http://www.camperland.ro/ la Comanesti- Darmanesti - JUD BACAU.

Am discutat despre 1 dec.... posibilitati de organizare ...

Incap pana la 40 de echipaje , dar nu are salon inchis , se pot folosi terasele acoperite , gratarul... bucataria de afara de la foisor , etc ... este loc de masa comuna , dar e probabil frig .
Nu se poate face foc de tabara pt ca a mai luat foc anul trecut fabrica de mobila de langa si nu poate risca sa ne permita asa ceva... sa facem foc !

Pret de lista 55 ron ( RV , auto 2 pers , copil ) + curent 10 ron + 25 ron fiecare persoana suplimentara
http://www.camperland.ro/camping/tarife-camping.html

Se poate face "taiere de porc" sau ceva traditional in regie proprie ... sau se poate face masa la Soimul la pensiune/ restaurant aflat la 100m . ( cazare cca 100 ron camera )

Pretul ce-l poate oferi pt. o intalnire mare de 1 dec este de 40 ron + 10 ron curent.

Acesta este si pretul pt membrii ClubRV ce se pot legitima cu cardul F.I.C.C. - ClubRV-RO si platesc cu reducere !

Iata cum a fost acum 2 ani aici ..... aveti imagini de la masa comuna facuta in regie proprie la terasa la Nicu in camping Camperland , apoi imagini de la salina , de la restaurant Soimul , concursuri ,expo plantare brad "ClubRv " in camping , demonstratie tehnica - Service Camperland, ursii de la Comanesti (surpiza gazdei) ,cina festiva , expo bijuterii / vanzare sponsori.. http://www.jewels.ro/ , tombola , proiectie video film Odenie Sergiu... facute la cina festiva la Rest. Soimul .

Mai am o varianta la care poate o sa radeti ! :)

1 dec Valea Cerbului - Busteni - Prahova off camping cu foc de tabara si seara traditionala in "regie proprie " sau cine vrea - masa - cazare Cabana Gura Diham la numai 200m de poienita !

Sorin.Sibiceanu
Membru forum
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu » 09 Oct 2014, 13:01

Varianta cu Valea Cerbului este ok , mai poate fii si Vulcanii noroiosi o varianta...
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014

Raspunde