Colegul nostru Marian Ciocan ( membru CD ) al asociatiei ClubRV-Ro a identificat o locatie si anume Pastravaria Bratioara aflata langa Campulung Muscel (ARGES) la numai cativa km...
La intalnirea organizata de noi de Sf. Maria ( 15 aug 2014 ) am vizitat locatia respectiva pe care de altfel am si prezentat-o aici ... de fapt am completat subiectul creat de colegi ...
viewtopic.php?f=106&t=5219
Marian a tinut legatura cu managerul de acolo ( Dl. Catalin ) si zilele acestea au discutat despre posibilitatea organizarii intalnirii 28 nov - 1dec ( v , s, d, luni )
Sunt disponibile si 18 camere la care tariful este undeva in jur de 100 ron / noapte / cam. dubla .
Pt. 1 dec se poate organiza si o masa comuna ... ( cina festiva ) ori in restaurant ori in noua " sura " de lemn construita vis-a-vis , adica peste parau unde sunt casutele de lemn ... acum depinde si cati suntem .
Preturile sunt de bun simt... inclusiv la mancare / restaurant .
In parcarea din stanga unde este si un fosior si sunt 2-3 bancute de lemn incap un numar aprox de 10 sau 15 rulote , daca stim sa le asezam si nu se monteaza corturi .
Se poate face foc de tabara .. au si fosor...
Au sursa de apa si afara .
Taxa campare 25 ron.
Peste parau ultima data au mai incaput 10 rulote ( grupul colegului Stoica Romeo)..Radoveneanu si altii , loc ar fi , dar ca sa ajungi acolo treci prin pietris si apa.
Aceasta este o propunere pt. 1 dec ..una din variante .
Rog colegii care au variante similare sau mai bune sa le expuna chiar aici in acest topic ...
Membrii asociati isi pot da cu parerea daca sunt sau nu incantati de ideea de a organiza sau nu aici aceasta intalnire .
Obiective de vizitat in zona / activitati :
- varful Iezer ( traseu montan 3-4h l apas ) sau "adventure off road jeep " 1h
- plimbari cu trasura
-pescuit la pastrav
- patravaria "Bratioara 2" tot a lor dar situata in padure pe malul raului (traseu usor la pas pe drum forestier 1-2h)
aici este locul unde am organizat off camping Sf. MAria
- orasul Campulung
-imprejurimi - Rucar - Dambovicioara........... lacul Rausor s.a.m.d.
alte obiective turistice Campulung Muscel si imprejurimi :
Casa memoriala `George Toparceanu` din Namaiesti
Cheile Dambovicioarei
Cheile Dambovitei
Manastirea de maicute din Namaiesti
Pestera Dambovicioara
Schitul rupestru Cetatuia Negru Voda
Adresa Pastravaria Bratioara
Satul Cândești nr. 219, localitatea Albeștii de Muscel, județul Argeș.
Coordonate GPS: N 45°20'32.1'' E 24°58'45.98''
Coordonate GPS in notatie zecimala: N 45.34225 E 24.979438
pozitie pe harta wiki clubRV-RO
http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/P% ... 4%83tioara
harta completa Pensiuni cu facilitati de campare ( pe care ne poti ajuta si tu sa o dezvoltam )
http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Pe ... m%C3%A2nia
poze